Košarica 0
Klima uređaj Mitsubishi MSZ-FH35VE

Još pregleda

  • Klima uređaj Mitsubishi MSZ-FH

Klima uređaj Mitsubishi MSZ-FH35VE

MSZ-FH Kirigamine serija označava tehnološku prekretnicu 21. stoljeća u klimatizacijskim uređajima za stambene i uredske prostore. Kod ove serije postiže se najviši standard prema ErP normama. Sa svojim brojnim sofisticiranim tehničkim karakteristikama i najvišom klasom sezonske učinkovitosti - klasa A+++ (za modele 25/35) u hlađenju i grijanju, korisniku je ponuđena elegantno dizajnirana Deluxe serija uređaja za maksimalnu udobnost.
Zrak je kao i voda osnovna životna potreba, stoga je svjež zrak neophodan u stvaranju zdravog životnog okruženja. Plasma Quad-sustav filtracije za čišćenje zraka unutarnjih jedinica otklanja četiri vrste zagađivača: bakterije, viruse, alergene i prašinu.
Plasma Quad uništava bakterije i viruse unutar jedinice pomoću električnog polja koje djeluje poput zavjese, s optimiziranom raspodjelom električnog toka kroz cijelu rešetku. Za snažno strujanje zraka.
Za stvaranje uvjeta zdravog okoliša važno je da je strujanje zraka što sličnije prirodnome. Rješenje koje nudi Mitsubishi Electric je "prirodno strujanje zraka". Proizvođač je kreirao dvostruka krilca koja razdvajaju strujanjezraka na lijevoj i desnoj strani. Ovako formirano strujanje zraka prolazi kroz cijelu prostoriju te dovodi klimatizirani zrak do osoba u najudaljenijim dijelovima prostorije. S novom tehnologijom je omogućeno strujanje zraka slično povjetarcu, čime se izbjegava nelagodno i neprirodno strujanje zraka iz
uređaja.
"Hyper Heating" omogućuje učinkovito grijanje tijekom cijele zime u najhladnijim područjima. VEHZ jedinice imaju nominalni kapacitet grijanja čak i pri vanjskoj temperaturi od -15ºC, a nesmetano rade pri vanjskim temperaturama do -25ºC.
Rad klima uređaja postavljamo prema našim željama pomoću daljinskog upravljača. Ovaj upravljač ima mogućnost tjednog programiranja. Na upravljaču u nekoliko koraka postavljamo željenu temperaturu te početak i kraj rada. Tako dobijemo funkcionalnost
koja je optimalno prilagođena našim potrebama.
Serija FH opremljena je s 3D "I-see" senzorom - infracrveni senzor za mjerenje temperature u prostoru. Osam vertikalno smještenih senzora, s mogućnošću zakretanja lijevo i desno radi 3D analizu temperature u prostoru. Takva analiza omogućuje uređaju procijeniti gdje se u prostoriji nalaze osobe. Prema želji može se odabrati funkcija "neizravnog puhanja", kako bi se izbjeglo neugodno direktno puhanje na osobe u prostoru.
Gorje Kirigamine je među najpopularnijim atrakcijama u Japanu, odredište je mnogih ljudi i poznato je po ugodnom ambijentu. Mitsubishi Electric s uređajem serije Kirigamine želi stvoriti upravo taj osjećaj ugode koji pruža Kirigaminsko gorje. Mjerenjem
strujanja zraka na blagim padinama visoravni i dobivenih podataka, serijom Kirigamine simuliran je prirodni, gotovo nečujni protok zraka i stvorena maksimalna udobnost.
Šifra artikla 41010-00972
Brand Mitsubishi
Kapacitet hlađenja (kW) 3.5
Kapacitet grijanja (kW) 4
Ene. razred hlađenja A+++
Ene. razred grijanja A+++
Učinak grijanje/hlađenje (kw) 1.0-6.3 / 0.8-4.0
Razina buke (dB) Unutarnja jedinica: 58 dB
Vanjska jedinica: 61 dB
Područje rada hlađenje/grijanje (°C) -10~+46 / -15 ~ +24
SEER/SCOP koeficijent 8.9 / 5.1
Promjer cijevi plin/tekućina (mm) 9.52 / 6.35
Duljina cijevi (m) 20
Max. visinska razlika (m) 12
Rashladni medij R410A
Dimenzije (cm) Unutarnja jedinica: 30,5(+1,7)x92,5x23,4 cm
Vanjska jedinica: 55,0 x 80,0 x 28,5 cm
Težina (kg) Unutarnja jedinica: 13.5 kg
Vanjska jedinica: 37 kg
Težina artikla 51000

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se