Košarica 0
KEMIJA, priručnik za maturu

KEMIJA, priručnik za maturu

PROFILOVI priručnici za maturu - GAUDEAMUS donose pregledno, jednostavno i praktično ponavljanje i utvrđivanje gradiva te raznovrsne zadatke s rješenjima. Svi priručnici u potpunosti su usklađeni s ispitnim katalozima za državnu maturu NCVVO-a i prate način postavljanja pitanja na ispitu državne mature na osnovnoj i višoj razini.
S ponavljanjem i usustavljivanjem gradiva nemojte krenuti
prekasno. Radite, vježbajte i učite pravovremeno i sustavno jer samo takav način rada polučit će i uspjeh: znanje koje će rezultirati dobrim uspjehom na maturi i upisom na željeni kolegij.


Priručnik je nastao sa željom da pripreme za državnu maturu iz kemije i upis na željeni fakultet svakoj učenici/učeniku budu što uspješniji. Ovom su knjigom obuhvaćeni svi nastavni sadržaji kemije; ukratko objašnjeni, ali obogaćeni nizom riješenih primjera koji su pomoći pri rješavanju postavljenih zadataka za provjeru usvojenosti sadržaja predmetnih cjelina, a čija se rješenja nalaze na kraju svake cjeline.
Razlog takvoj koncepciji priručnika jest potreba da se sve nastavne cjeline i
sadržaji nauče i razumiju postupno, jer bez poznavanja prethodnih sadržaja,
ponekad je vrlo teško razumjeti buduće. Slijedom toga, uz svako tumačeno gradivo na marginama su istaknuti i bitni pojmovi vezani za obrađivani sadržaj.
Tablice na kraju ovog priručnika pomoć su bržem i točnijem rješavanju zadataka.
Šifra artikla 4010-10838
Književni žanr Priručnik
Autor Domjanović, Habuš, Herak, Liber, Novak, Petrić, Sever, Stričević, Tomašić, Zdjelarević
Broj stranica 376
Uvez Meki
Izdavač Profil Klett
Godina izdanja 2012.
Izdanje 1. izdanje

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se