Košarica 0
Jedanaest minuta

Jedanaest minuta

Roman "Jedanaest minuta" priča o Mariji, mladoj djevojci iz jednoga brazilskog sela, koju njezin prvi nevini ljubavni doživljaj ostavlja slomljena srca.
U ovome novome zanimljivom i odvažnom romanu, Paulo Coelho istražuje duhovnu prirodu odnosa seksa i ljubavi te nas tako potiče da preispitamo i prevladamo vlastite predrasude, a time i prihvatimo vlastitu “unutarnju svjetlost”.

Možda će vas zanimati

U toj ranoj životnoj dobi stječe dojam da nikada neće pronaći istinsku ljubav i zato povjeruje da je ljubav “nešto strašno što donosi patnju...” Slučajan susret u Rio de Janeiru odvodi je u Ženevu, gdje se nada steći slavu i bogatstvo, ali završava na ulici kao prostitutka. U Ženevi se Maria sve više udaljuje od ljubavi, istodobno sve opčinjenija seksom. Njezin očajnički stav o ljubavi stavljen je na kušnju kada upozna naočitoga mladog slikara. Tada na tragu spoznaje o samoj sebi, Maria mora odlučiti hoće li nastaviti tom tamnom stazom seksualnog uživanja bez ljubavi, ili će sve staviti na kocku da bi spoznala vlastitu “unutarnju svjetlost” i onaj drukčiji seks kao plod istinske ljubavi.
Šifra artikla 4010-05922
Književni žanr Duhovni roman
Autor Paulo Coelho
Broj stranica 228
Uvez Meki
Izdavač V.B.Z.
Godina izdanja 2003.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se