Košarica 0
Jané Muum kolica 2u1 Teal

Još pregleda

  • Jané Muum kolica 2u1 Teal
  • Jané Muum kolica 2u1 Teal
  • Jané Muum kolica 2u1 Teal

Jané Muum kolica 2u1 Teal

Jané Muum 2u1 komplet sastoji se od Muum kolica, Matrix light 2 košare i torbe za kolica.
Jané Muum kolica predstavljaju novi tip kolica koji kombinira najnovije dizajnerske trendove i najnovije značajke glede sigurnosti i udobnosti. Jané Muum kolica su svestrana, lagana, kompaktna i jednostavan za rukovanje, posebno stvorena da bi jednostavno uživali u svakom pokretu. Kolica Jané Muum imaju podesivi naslon za leđa u 3 položaja i to neovisno od položaja naslona za noge čime osiguravaju najudobniji položaj djetetu u svakoj prilici. Sjedalo je reverzibilno, prostrano i udobano. S idejom da je "prostor je luksuz" Jané, je dizajnirano kompaktna kolica s velokom košarom za stvari kako bi mogli nositi sve što vam je potrebno bez napora. Manji, lakši prednji kotači su savršeni za gradske ulice. Veliki, stražnji kotači lako se skidaju kako bi sklopljena kolica bila što kompaktnija.
Spojena ergonomska ručka podesiva po visini u 7 pozicija.
Kao i sva Jané kolica Muum nudi sve karakteristike i značajke tipične za brand: lakoću i glatkoću rukovanje, udobnost za bebe, Pro-fix sustav i jedinstvenost dizajna.
Tkanina kolica otporna je na habanje i na mrlje što svakodnevno održavanje čini lakšim. Prozračna je i omogućuje da vlaga s tijela prolazi kroz nju. Vodootporna je i odbija vodu i druge tekućine (tekućina klizi niz tkaninu bez prodiranja).
Uključena kišna navlaka i torba za kolica.
Dimenzije rasklopljenih kolica: 78/108x60x98 cm.
Dimenzije sklopljenih kolica: 34x60x75 cm.
Težina: 6,6 kg.

Jané Matrix light 2 je košara i autosjedalica grupe 0/0+. Namijenjena je djeci od rođenja do 13 kg težine.
Jané Matrix light 2 je jedina nosiljka/autosjedalica na tržištu patentirana za nošenje djeteta i u ležećem i u sjedećem položaju. Obje pozicije, sjedeća i ležeća, odobrene su za uporabu u automobilu.
Poželjno je da beba u početku putuje u ležećem položaju kako bi se pluća pravilno razvijala. Autosjedalica ima 4 položaja naslona i to odobrena za uporabu u automobilu. i to: sjedeći položaj 138 °, zauzima samo jedno mjesto u vozilu (grupa 0+, dojenče težine do 13 kg) i ležeći položaj 180 °, zauzima dva mjesta na stražnjem sjedalu vozila (grupa 0, do 10 kg), čime pruža idealan odmor za bebe u prvim mjesecima života.
Ručka nosiljke podesiva u 3 položaja.
Lakša konstrukcija za 20% od Matrix autosjedalice.
Namještanje kupole jednom rukom.
Automatsko namještanje visine sigurnosnih pojaseva u 5 točaka uporišta.
Prostranija unutrašnjost.
Sustav za veću stabilnost i redukciju trzaja kod sudara.
Pro-Fix sustav montiranja na konstrukciju kolica.
Navlak za noge. Sustav ventilacije.
Tkanina kolica otporna je na habanje i na mrlje što svakodnevno održavanje čini lakšim. Prozračna je i omogućuje da vlaga s tijela prolazi kroz nju. Vodootporna je i odbija vodu i druge tekućine (tekućina klizi niz tkaninu bez prodiranja).
Matrix Light 2 autosjedalica je odobrena za uporabu u vozilima kao sigurnosni sustav za novorođenče u skladu s europskim propisima. Patentirani sustav, jedini takve vrste u svijetu, omogućuje da dijete uvijek bude u najprikladnijem i najudobnijem položa. Ležeći položaj osobito tijekom prva četiri mjeseca života ili kada dijete treba mirno spavati ili sjedeći položaj, od četvrtog mjeseca pa nadalje, na kratkim putovanjima ili kad je beba budna i želi se igrati.
Autosjedalica Jané Matrix Light 2 je i dobitnik nekoliko nagrada raznih stručnih časopisa za multifunkcionalnost, praktičnost i sigurnost.
Šifra artikla 4060-02583
Vrsta Kolica 2 u 1
Brand Jané
Dob 0-3
Jamstvo 12 mjeseci
Dimenzije artikla 34x60x75 cm
Težina artikla 6.6 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se