Košarica 0
Jané Montecarlo R1 Black

Još pregleda

  • Jané Montecarlo R1 Black
  • Jané Montecarlo R1 Black

Jané Montecarlo R1 Black

Montecarlo je autosjedalica dizajnirana kao bi se prilagodila djetetu u svakoj fazi njegovog rasta. Podesiva po visini i po širini te pruža potpunu bočnu zaštitu. Njen oblik i velićina omogućuje bolju apsorpciju udaraca i njihovih posljedica. Oblik naslona za glavu pruža podršku potrebnu za optimalan odmor i udobnost. Unutarnja tkanina u kontaktu s djetetom je prozračna.
Montecarlo R1, prošao je kroz rigorozne EuroTestove koji testiraju sigurnost i otpornost dječjih autosjedalica, a rezultati nisu mogli biti bolji: autosjedalica Montecarlo R1 autosjedalica je postigla jedan od najboljih rezultata u svojoj kategoriji, s posebnim osvrtom na sigurnosti od bočnog udara i njezinu stabilnosti. Sve to čini Jané autosjedalicu Montecarlo R1 autosjedalicom po mjeri djeteta u pogledu sigurnosti i udobnosti i može se smatrati jednom od najboljih autosjedalica na tržištu.

Jané Montecarlo R1 atosjedalica namijenjena je djeci od 15-36 kg, Grupa 2-3.
tkanina autosjedalice je otporna na habanje i ne mrlja. Materijal s dodanim svojstvima kako bi svakodnevno održavanje bilo što lakše. Prozračni materijal omogućava prolazag vlazi, ali je ujedno i vodootporan, odbija vodu i druge tekućine te one klize po tkanini bez prodiranja.
Autosjedalica Montecarlo R1 ponaša se izvrsno u slučajevima sudara. Uslučajevima frontalnog sudara nategnuća vrata su značajno ispod prosjeka. Na slici možete vidjeti kako glava lutke nikada ne prelazi postavljenu granicu, čime se sprječava bilo koja vrsta trajne ozljede. U kombinaciji s Xtend jastukom trzaji se minimiziraju, a jastuk raspoređuje opterećenje i apsorbira dio ubrzanja uzrokovanog sudarom.
Autosjedlica je u skladu s ECE R44 / 04 normom.
Šifra artikla 4060-02597
Vrsta Grupa 2/3
Brand Jané
Dob 3-12
Jamstvo 12 mjeseci

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se