Košarica 0
Izotonični napitak NUTREND Unisport Naranča

Izotonični napitak NUTREND Unisport Naranča

Namijenjen je za: Pripremu srednje energetskog hipotoničnog sportskog napitka. Optimalnu hidraciju organizma tijekom povećanog fizičkog ili mentalnog stresa. Nadoknadu izgubljenih tjelesnih tekućina. Oporavak za vrijeme i nakon treninga. Optimalan unos te nadoknadu minerala. Hidrataciju u ekstremnim temperaturnim uvjetima.


Zapremnina: 1000ml

Sastojci: saharoza, regulator kiselosti citronska kiselina, voda, prirodna i prirodnoj identička aroma naranče, natrijev klorid, magnezijev glukonat, tavrin, glicin, sladilo acesulfam K, kalijev fosfat, sukraloza sladilo, konzervansi, kalijev sorbat i natrijev benzoat, L-karnitinska baza.
Šifra artikla 40804-00017
Brand Nutrend
Okus Naranča
Grupa Izotonični napici
Primjena Tijekom treninga
Lagano mineralizirano hipotonično sportsko piće s uravnoteženim omjerom ugljikohidrata i minerala, obogaćen s drugim aktivnim tvarima poput L-karnitina, glicina i taurina. Unisport je pogodan za sve sportaše i fizički aktivne ljude u cilju učinkovitije hidratacije i unosa potrebnih minerala te oporavka za vrijeme i nakon treninga. Za razliku od klasičnih izotoničkih napitaka koji su namijenjeni isključivo za izvanredne situacije kod fizičkih i toplinskih napora tijela, UNISPORT je hipotonično piće (otopina koja ima manje otopljenih tvari nego koncentracije otopljenih tvaru u stanici) te na taj način omogućava gotovo neograničenu potrošnju i prije i za vrijeme fizičke aktivnosti, kao i tijekom oporavka ali i bilo kada tijekom dana. Sportski napitak UNISPORT je razvijen s fiziološki idealnim omjerom esencijalnih minerala kao što su natrij, kalij, magnezij i fosfor s obzirom na potrebe tijela tijekom vježbanja. Pakiranje 1 L je pogodno za pripremu 70 L napitka tj. 200 porcija ! UNISPORT preporučena doza: 10 ML koncentrata u 650 ml vode maksimalno 50 ML koncentrata na dan djeca iznad 3 godina starosti - maksimalno 20 ml koncentrata na dan ne upotrebljavajte mineralne vode, jer ova ruši mineralno ravnovjesje napitka UNISPORT upotreba: upotrebite prikladnu mjericu. optimalna tempertura pripremljenog napitka je između 12 - 17 °C, tada je osigurana najbolja apsorpcija pripremljenog napitka nikada ne ostavite da stoji duže od 24 sati. otvoren proizvod čuvajte na temperaturi između 8 - 15 °C i potrošite u roku 3 mjeseca. Upozorenje Rastopini se ne smije dodavati vitamina i minerala! Može dovesti do zdravstvenih problema. Prije upotrebe dobro protresite! Može se pojaviti sediment, sasvim je to normalno. Prehrambeni dodatak, nije zamjena za uravnoteženu prehranu. Nije primjerno za djecu, trudnice i dojeće majke. Čuvajte na hladnom mjestu, na sobnoj temperaturi, ne izlagajte neposrednoj sunčanoj svjetlosti. Ne zamrznjavajte. Čuvajte izvan dohvata djece. Ne sadrži sastojaka, koje se smatraju kao doping. Proizvod nije primjeran za dijabetičare!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se