Košarica 0
Ispuni me

Još pregleda

  • Ispuni me

Ispuni me - kiosk izdanje

Za obožavatelje Pedeset nijansi sive i Afere Blackstone dolazi Ispuni me, treći nastavak senzualne, erotične, snažno emotivne i međunarodne bestseler ljubavne trilogije J. Kenner.


Multimilijunaš Damien Stark dao je Nikki Fairchild nezaboravnu, ali neodoljivu nemoralnu ponudu. Njihova je strast gorjela još jače, a može li sada njihova ljubav preživjeti tajne iz prošlosti?

Prekrasan, jak i moćan, Damien Stark ispunjava Nikkinu prazninu koju nijedan drugi muškarac ne može ni dotaknuti. Njegove strasne želje guraju je preko ruba ushićenja − i oslobađaju divlju strast koja ih oboje obuzima. No ispod potrebe za dominacijom, Damien skriva rane koje je ostavila bolna prošlost. Progonjen ostavštinom mračnih tajni i iznevjerenog povjerenja, traži oslobođenje u zanosu koju dijele, a vatra između njih svakim danom gori sve jače. Privlačnost između njih je neporeciva, a njihova opsesija nezaustavljiva. No čak ni Damien ne može pobjeći od svojih duhova niti ih zaštititi od opasnosti koje tek dolaze.

Šifra artikla 4010-08852
Književni žanr Erotski roman
Autor Julie Kenner
Broj stranica 304
Uvez Meki
Izdavač Stilus knjiga
Godina izdanja 2014.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Trilogija Stark

Autor: Lea (11.9.2014.)
Nisam zaobišla niti ovu erotsku ljubavnu trilogiju. Odmah ću reću svima koji misle da je ovo neko isprazno štivo za mamice (kako to vole nazivati) da će se iznenaditi jer ima neku dubinu, a opet, lako je za čitanje. Odlično za razbibrigu no ako čitate između redaka, od ovih likova možete jako puno naučiti…

Damiena Starka i Nikki muče demoni iz prošlosti. Oboje su bili zlostavljani i nose se time svatko na svoj način. Damien je, iako izvana jako druželjubiv i izrazito popularan u društvu, iznutra vrlo povučen i skriva strašne tajne o zlostavljanju te ne vjeruje nikome. Nikki pak cijeli život ima problema sa samopouzdanjem koje je narušila njena manipulativna majka tjerajući je od najmlađih godina na natjecanja ljepote iako joj kći to nije htjela. Nikki doživi slom te osim unutrašnjih ožiljaka, skriva i one koje je nanijela samoozljeđivanjem kako bi kaznila i sebe i majku te olakšala bol koji nosi njenu mračnu prošlost.

Iako ispočetka ne razumiju jedno drugo i njihove se razlike čine nepremostive, Damiena i Nikki povezuje jaka privlačnost koja i nije samo fizička. Uskoro shvaćaju da imaju puno toga zajedničkog te da bi se savršeno nadopunjavali, samo da porade na međusobnom povjerenju.

Nikki je potrebam bol, a Damienu dominacija. Kroz ovu trilogiju postupno upoznaju jedno drugo te poćinju shvaćati kakve su im potrebe i zašto je to tako. No, ovdje nema mjesta grubim igricama te pretjeranm zapovijedanju bez poštivanja volje onog drugog kako smo navikli u sličnim knjigama. Ovo nikako nije mračna trilogija puna grubosti. Iako se možda iz opisa tako ne čini, likovi su potpuno predani jedno drugom, poštuju se i ni u kojem slučaju ne žele povrijediti onog drugog. U prvom planu ljubavna priča, ova knjiga ima odličnu psihološku karakterizaciju likova za koje mislim da ne pretjeruju već uz nastojanja da shvate onog drugog, puno nauče sami o sebi.
Također, bonus je što se glavni zaplet ove priče vrti oko suđenja za ubojstvo a ne klasičnih ljubavnih trokuta, likovi ispadaju zreli (i što je meni bitno, nimalo ne živciraju svojim zaključcima i ispadima).

U ovoj strastvenoj i vrućoj trilogiji dobivate puno više od zabavnog štiva. Naučit ćete da se suprotnosti privlače, da nije sve kako se na prvi pogled čini, da će se kad – tad pokazati da za sve postoji neki razlog, ali i da ljubav ne poznaje granice te da, ako se odnos temelji na poštivanju i povjerenju, ništa što se desi ne može nauditi ljubavi. Kraj me jako iznenadio, a postupak jednog od likova ukazuje na to da je ponekad potrebna žrtva kako bi postali istinski slobodni i sretni.

Za kraj savjet: odmah si nabavite cijeli komplet jer se čita u jednom dahu!

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se