Košarica 0
Inferno

Inferno - meki uvez

"Inferno" je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, napet triler koji će vas zarobiti već svojim prvim stranicama. Brown i u ovom romanu ostaje vjeran intrigantnim i kontroverznim temama: "Da Vincijev kod" pokušao je osvijetliti prošlost drugačiju od one koju smo mislili da poznajemo, a "Inferno" nam pokazuje koliko je krhka svaka vizija naše budućnosti.

Možda će vas zanimati

"... Traži, i naći ćeš". Te riječi odjekivale su u glavi uvaženog harvardskog profesora Roberta Langdona kad se probudio u bolničkom krevetu ne znajući gdje je ni kako je onamo dospio. Uz to, nije mogao objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog u džepu njegova sakoa. Za život opasne prijetnje natjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratoloman bijeg Firencom, gradom muzejom na čijim su ulicama odrasli Dante, Botticelli i Michelangelo. Samo Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih misterija što leže ispod raskošnih povijesnih pročelja može ih spasiti od nepoznatih progonitelja. Langdon uskoro uspijeva odgonetnuti da je uvučen u strahotan plan nezamislivih posljedica čiji je glavni akter nadahnut Danteovim Paklom. Stihovi Pakla postaju Langdonov vodič i on pokušava dešifrirati niz kodova i simbola zakopanih u nekim od najslavnijih umjetničkih djela – slikama, kipovima, građevinama – Firence, Venecije i Istanbula, ne bi li otkrio detalje paklenog plana… prije nego što se svijet nepovratno promijeni.
Šifra artikla 4010-03297
Književni žanr Kriminalistički roman/Triler
Autor Dan Brown
Broj stranica 472
Uvez Meki
Izdavač V.B.Z.
Biblioteka Ambrozija
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Komentari korisnika

Htjela bih osvojiti ovaj roman jer...

Autor: Didi (6.8.2014.)
sam općenito veliki zaljubljenik u čitanje, skoro pa pravi knjiški moljac :) Dana Browna naprosto obožavam, i imam u svojoj kolekciji skoro sva njegova djela, no svaki put kad kupim novu knjigu doma mi kažu: "Zar još jedna?" xD Bilo bi idealno kad bih je osvojila, tada ne bi imali ništa za reći, a ja bi se upustila u još jednu avanturu proizašlu iz pera jednog od mojih omiljenih pisaca :)

želim knjigu

Autor: Melita (6.8.2014.)
Želim knjigu od Dan Browna jer je on
najbolji pisac svih vremena. Kao strastveni čitatelj ljubavnih romana
nisam ni sanjala da bi ikada zavoljela trilere ali Dan Brown me je
preobratio. Moja ljubav prema njegovim knjigama započela je kada mi je
sestra za rođendan poklonila Da Vincijev kod i počela hvaliti knjigu
kako je dobra zanimljiva i da bi je trebala pročitati. Unatoč tome
odgađala sam da je uzmem u ruke. Ipak jedne kišne večeri ugledala sam je
na polici. Kako sam sve druge knjige pročitala uzela sam u ruke Dan
Browna, otvorila je i nisam je zatvorila do sljedećega jutra. Bila je
tako dobra tako drugačija da mi je vrijeme jednostavno prohujalo dok sam
je čitala. Dan Brown je izvrstan pisac jer njegov lik Robert Langdon je
tako životan tako stvaran kao da je pravi čovjek. S njime je svaka
knjiga nezaboravno iskustvo:-) Želim Inferno da opet uživam u novoj
avanturi sa Langdonom, da mi život dobije dašak tajanstvenosti i
misterija :-)

Želim baš ovaj roman jer..

Autor: Ivana (6.8.2014.)
Želim ovaj roman jer obožavam Brownova djela. Toliko su napeta u svakom djelu radnje da se jednostavno mogu pročitati odjednom. Prvo sam pročitala knjigu ''Anđeli i demoni'' i bila sam oduševeljena njegovom sposobnošću da čitatelja toliko zaintrigira za cijelu tu priču koja na kraju ima najneočekivaniji rasplet. Zatim sam se odlučila za ''Da Vincijev kod'' i nisam požalila. Zapravo, ta knjiga mi je predstavila neke stvari gledane iz druge perspektive i promijenila moje mišljenje o svemu. ''Inferno'' još nisam uspjela pročitati i zato bi mi ova knjiga bila savršen poklon. :)

Zašto želite baš taj roman

Autor: Gabrielle (6.8.2014.)
Želim pročitati roman koji ruši sve rekorde prodaje, a o kojem sam čula puno pozitnivnih i jednako toliko negativnih kritika. Zanima me je li Inferno napet triler koji će me zarobiti svojim prvim stranicama ili već viđeni siromašni krimić. Želim imati svoje mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno, ali u svakom slučaju donešeno nakon čitanja najtraženije knjige u knjižarama i knjižnici.

za mog svekra

Autor: Ivana (5.8.2014.)
moj svekar obozava knjige Dana Browna i ja sam ih sama imala tu cast procitati i odusevljana sam njima.. buduci da izgubljeni simbol i da vincijev kod imamo u kucnoj biblioteci jos nam samo fali ova.. obecavam da ce svekar imati cast da ju prvi procita..kaj nisam dobra snaha?? puno pozdrava i pusa od mene

Zašto ovaj roman želim

Autor: Danijela (5.8.2014.)
Ovaj roman osvojiti želim
Da konačno i ja ljetu se veselim.
Svakodnevno čitanje novina već mi je iskreno postalo tlaka
Pa kažem samoj sebi ili ću čitati ovaj napet roman ili ću pitati da me nauči heklati moja baka.
Nakon što sam cijele godine se na faxu načitala dosadne pravne literature
Treba mi ovaj roman da uz njega otkrivam zanimljive simbole zakopane u najpoznatije slike,građevine i skulpture.
A i dok sam Danteov Pakao u školi čitala
Uvijek sam se potajno pitala
Postoji li njime nadahnut neki zlokoban plan
Jer profesoru Langdonu je upravo on kao vodič dan.
Ovaj roman toliko pročitati želim
Da ni sa ljubavi svoga života dok ga ne pročitam neću da ga dijelim.

Želim ovaj roman zato što...

Autor: Dominik (5.8.2014.)
Volim čitati knjige koje mogu sam izabrati. Školsku lektiru obično preskačem jer mi nije po volji, pa tijekom ljeta imam vremena za štiva po vlastitom izboru. Ako mi knjiga nije zanimljiva, u većini slučajeva ću pročitati par stranica i vratiti natrag u knjižnicu. Posudio sam "Izgubljeni Simbol" prošlo ljeto i pročitao za svega par dana. Zato bih htio da mi pružate zadovoljstvo poklanjanjem ove knjige.

Zasto volim Dan Browna? Jer je najbolji

Autor: Anita (5.8.2014.)
Dan Brown Inferno me zanima i voljela bi je pročitati iz jednog razloga jer je Inferno napisao Dan Brown. Meni su njegovi trileri najsuperiorniji na svijetu jer se brzo čitaju, jer su napeti i jer mi uz Browna dan prođe u hipu. Anđeli i demoni, Da Vincijev kod, Izgubljeni simbol, Velika obmana su me oduševili, čekam da me i Inferno oduševi. Znam da hoće. Dan Brownove knjige su najbolje u njima se uživa i od njih se može dosta naučiti o tajnama svijeta kao i o zanimljivostima iz svijeta. Sjajan je :-). Volim Dan Browna jer je najbolji pisac. Zaista bi voljela zaroniti u Inferno i čitati ga.

Želim Inferno...

Autor: Josip (5.8.2014.)
...jer je ovo ljeto dvostruko pakleno. Ili je prevruće ili je neka nenormalna kiša. Pa umjesto mučenja sa paklenim vremenom, ovo ljeto bi se dalo spasiti sa nezaboravnim avanturističkim romanom kakav je Inferno!

Želim ovaj roman!

Autor: Cocolina (5.8.2014.)
Ne znam kako da počnem,ali znam da jako želim ovaj roman,još kad sam prvi put čula za njega,znala sam da je jako zanimljiv,intrigantan,uzbudljiv,da ga svi žele,da ga moram pročitati i sigurna sam da hoću,ako ne ovim putem,onda nekim drugim.Ali voljela bih da to bude ovim putem jer je ovaj put možda lakši ,iako je zadatak težak.
Inferno je moj san,moja želja za nadolazeći rođendan.

Nagradna igra za Inferno

Autor: Mirjana (4.8.2014.)
Ovo je jedina knjiga Dan Browna koju nisam pročitala a želim ju već godinu dana i nikako je se dočepati, uvijek mi isklizne iz ruku i uvijek budem razočarana....zanima me prvenstveno da li će pobuditi u meni onu strast Koda i da li je nadišao samog sebe u pisanju...želim ovaj godišnji kada već ne mou na morje, provesti u društvu željenje knjige...baš bi me jakoooo obradovali ;)

želim knjigu...

Autor: Kristina (4.8.2014.)
Ljubav prema ovakvim knjigama naslijedila sam od mame, a moj sin od mene..tako da se knjige u mojoj obitelji zadržavaju i čitaju dugo, o njima se raspravlja, traže skrivene poruke, zamišljaju nastavci :) O nedavno čitanom Izgubljenom simbolu još uvijek znamo satima razgovarati, a uz Inferno ne sumnjam da bi imali zanimljivu i inspirativnu temu još dugo vremena.

Želim, želim...jako želim :)

Autor: Zvjezdana (4.8.2014.)
Jednostavan je odgovor, uistinu volim čitati knjige, a obzirom da ovu još nisam pročitala, bilo bi baš lijepo dobiti je i uljepšati sebi predstojeće dane. Obzirom da uskoro idem na more, vjerujem da bi mi bila dobar prijatelj i da bih je brzo pročitala, jer sam dobila samo dobre preporuke za nju. Imam malo dijete, i više ne čitam tako puno kao nekad, ali na moru, bez televizora, u rano jutro sa kavicom u ruci dok moji dečki još spavaju, znam da bih uživala uz nju. Eto, to je samo djelić moje iskazane želje za njom... :)

Želim Inferno

Autor: Kristina (4.8.2014.)
jer sam mi je D. Brown super pisac, roman Inferno mi je promako, voljela bi ga sa pravom strašću Brownovih obožavatelja pročitati.

Želim Inferno

Autor: Kristina (4.8.2014.)
jer mi je D. Brown super pisac, pročitala sam njegove romane, ovaj mi je promakao, voljela bi ga sa pravom strašću Browonovog čitatelja pročitati.

Želim ovaj roman

Autor: Suzana (4.8.2014.)
jer obožavam sva djela Dana Browna (o kojima još danima razmišljam jer ostavljaju velik utisak na mene) i posjedujem velik broj njegovih knjiga, tako da bih zaista željela upotpuniti svoju kolekciju ovom knjigom. Sva njegova djela čitam "u jednom dahu", vjerujem da bi tako bilo i s ovim naslovom. Zbilja bi mi uljepšali nadolazeći odmor ovim darom kojim bih upotpunila vrijeme rezervirano samo za sebe :).

Želim ovaj roman jer...

Autor: Karolina (4.8.2014.)
sam dosad pročitala sve Brownove knjige i oduševile su me, potakle na razmišljanje, jedino mi je ova ostala, u knjižnici je uvijek posuđena i nemam kako doći do nje, a kako sam na ljetnim praznicima, mislim da je sada pravo vrijeme da si ovom knjigom skratim dosadne, kišne dane.

Zašto želim baš taj roman

Autor: Barbara (4.8.2014.)
Dugo želim pročitati knjigu Dana Browna. Čula sam dosta o ovoj knjizi i čini mi se vrlo zanimljivom, a i želim čitati o mistici i umjetnosti (i možda naučiti nešto novo?) :)

Baš taj roman želim jer...

Autor: Željko (4.8.2014.)
... sam veliki zaljubljenik u mistiku, umjetnost, analizu i intrigu.
Volim čitati Dan Brownove romane a pročitao sam ih sve osim ˝Velike obmane˝ i ˝Inferna˝ kojeg već i par mjeseci pokušavam posuditi u knjižnici obzirom na dugu listu čekanja...
1. je roman na popisu kojega bih čitao obzirom da ću uskoro i konačno imati vremena za to.

Zašto želim baš taj roman.

Autor: Anto (4.8.2014.)
Jako volim čitati Dan Browna. O Inferno sam pročitao samo pozitivne kritike i zaintrigirali su me da pročitam ovaj triler.

Zašto želim baš taj roman

Autor: Maja (4.8.2014.)
Uživam u čitanju knjiga koje piše Dan Brown jer su edukativne, zanimljive i pune neizvjesnosti do samog kraja. Do sad sam pročitala većinu njegovih knjiga, ali red u knjižnici za Inferno je takav da ću ju moći pročitati tek sljedeće godine... :( Želim pročitati Inferno i preporučiti ju svojim prijateljima čim prije!!! Hvala Vam!
Maja

Zašto želim baš taj roman.

Autor: Nikolina (4.8.2014.)
Ovo je toliko hvaljena knjiga da ju ja jednostavno moram imati. Uvijek su me zanimali simboli i razne mistike tako da znam da bi mi ova knjiga pružila sve što najviše volim

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se