Košarica 0
IC panel ISP

Još pregleda

  • Troškovi opreme i ugradnje
  • Godišnja potrošnja

IC panel ISP 1100

Najštedljivije, najučinkovitije i najzdravije grijanje!
Maksimalna učinkovitost, bez troškova održavanja. Ušteda preko 50% na troškovima grijanja. Bez cijevi i velikih čeličnih radijatora u vašem stanu.
Zašto odabrati kuas infracrvene panele:
• Ušteda energije preko 50%
• 50-65% niža investicija u odnosu na klasično radijatorsko grijanje
• Nema troškova održavanja
• Pružaju puno ugodniji osjećaj topline budući da ne zagrijavaju zrak
• Pozitivno utječu na zdravlje
• Imaju duži vijek trajanja od svih drugih načina grijanja čak 20-30 godina
• Uklanjaju vlagu i plijesan iz zidova
• Jednostavna montaža, bez provlačenja bakrenih cijevi kroz kuću
• Ekološki način grijanja

Možda će vas zanimati

ISP panelni infracrveni grijač snage 1000 W.
Za prostorije od 10 do 20 m2.
Dimnezije: 140,0x60,0x2,5 cm.
Težina: 17 kg.
Šifra artikla 41010-01504
Brand Kuas Teknoloji
Vrsta Infracrveno grijanje
Snaga (W) 1000 W
Područje rada 10-20 m2
Boja Bijela
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 140.0x60.0x2.5 cm
Težina artikla 17 kg
Kako radi klasično grijanje?
Klasično radijatorsko grijanje zagrijava zrak, te se preko zagrijanog zraka zagrijavaju tijela i predmeti (zidovi, podovi...), to je vrlo loš i neučinkovit način, te je veliko rasipanje energije. Svi znamo kako je teško zagrijati stan, koji je potpuno hladan i u kojem su zidovi hladni.
Ljudsko tijelo se ne može osjećati ugodno, dok zidovi i podovi nisu zagrijani, a zagrijavanjem zraka većina topline se nalazi ispod stropa, dok je nama koji sjedimo ili ležimo hladno i neugodno.
Što je infracrveno grijanje i kako radi?
Infracrveno grijanje ne zagrijava zrak za razliku od klasičnog grijanja, već infracrvene zrake zagrijavaju tijela i predmete (zidove, podove, ormare), te tada predmeti otpuštaju ravnomjerno toplinu u prostor. Na taj način nema rasipanja energije, prostori se zagrijavaju na pametniji i puno učinkovitiji način i objekti postižu termalnu ravnotežu. Postor i tijela se brže zagrijavaju, a utrošak energije je puno manji. Infracrveno grijanje omogućuje korisniku uštedu do 80% u usporedbi sa drugim sustavima grijanja.
Osim što je najugodnije i najštedljivije grijanje, ic grijanje je i najzdravije za organizam. Ic zrake tijelo upija od sunca i nužno je za zdravlje čovjeka. Ic zrake opuštaju mišiće, poboljšavaju cirkulaciju, opuštaju tijelo, poboljšavaju krvni tlak, pozitivno utječu na bolove u mišićima i kostima, te su idealne za dišne puteve (alergičare, asmatičare...). Ic zrake uništavaju bakterije u zraku, te uništavaju opasnu plijesan u zidovima. Ic zrake su dobre i za kožu, te pomažu kod kožnih bolesti. Budući da ic zrake ne zagrijavaju i ne isušuju zrak, stvara se idealna klima za bebe i malu djecu. Zbog svega navedenog, ic grijanje se preporuča i u bolnicama.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se