Košarica 0
Huawei Talkband B2

Još pregleda

  • Huawei Talkband B2
  • Huawei Talkband B2
  • Huawei Talkband B2

Huawei Talkband B2

Huawei Talkband je bluetooth slušalica koja je ujedno fitness tracker i pametni sat. Razgovor, praćenje aktivnosti, inteligencija. Talkband B2 olakšava vašu svakodnevnicu i uvodi u nju novu razinu inteligencije pametnih uređaja. Kompatibilno s Android 4.0+ i IOS7.0+ operativnim sustavima.

Zadivljujući pametni uređaj
Huawei TalkBand B2 moćna je nova generacija nosivih uređaja koja vam daje sve što trebate za pametno življenje, uključujući praćenje aktivnosti, kontrolu sna i kristalno čiste hands-free pozive.
Premium dizajn
S premium dizajnom koji se fokusira na udobnost, stil i svakodnevnu eleganciju, TalkBand B2 je idealan prijatelj za svaki trenutak vašeg života, bilo da ste u uredu ili vježbate vani.
Sve na dohvat ruke
TalkBand B2 intuitivno korisničko sučelje daje vam informacije i drži vas u toku sa svime što radite putem obavijesti na zaslonu, podsjetnika, alarma i praćenja aktivnosti.
Inteligentije zdravlje
Zahvaljujući inovativnom senzoru pokreta sa 6 osi, TalkBand B2 može automatski prepoznati koji oblik vježbe radite pružajući vam ključne informacije na koje morate obratiti pozornost.
Praćenje sna
I kada spavate, vaš TalkBand vas prati. Pruža vam precizne podatke o količini i kvaliteti vašeg sna.
Pronalazak telefona
TalkBand B2 diazjniran je kako bi bio čovjekov prijatelj, tako da ako se ikada nađete u nezavidnoj poziciji kada ne možete pronaći svoj telefon, a znate da je u blizini, ne brinite. B2 ima super opciju s kojom će vašem telefonu reći da zazvoni kada se nalazi izvan vašeg vidnog polja.
Daljinski upravljač kamere
Uparite TalkBand B2 s vašim telefonom i dobit ćete novi daljinski upravljač za vašu kameru. Sve što trebate je dotaknuti ikonicu s kamerom na vašem TalkBandu.
Šifra artikla 40907-00952
Brand Huawei
Ekran 0,73" 128 x 88, osjetljiv na dodir
Baterija 95 mAh
Operativni sustav kompatibilno s Android 4.0+ i IOS7.0+
Vrsta Fitness uređaji
Boja crna
Zaslon: 0,73" 128 x 88, osjetljiv na dodir
OS: kompatibilno s Android 4.0+ i IOS7.0+
Tipke: upravljanje pomoću jedne tipke
Baterija: 95 mAh
Punjenje: oko 1,5h, microUSB
Bluetooth 3.0
Dvostruka mikrofon redukcija
IP57 standard (otpornost na vodu i prašinu)
Težina: 30,6 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se