Košarica 0
Huawei G6 3G bijeli

Još pregleda

  • Huawei G6 3G bijeli
  • Huawei G6 3G bijeli
  • Huawei G6 3G bijeli

Huawei G6 3G bijeli

Savršen smartphone dizajn, selfie preview window, zabavno i jednostavno korisničko sučelje, 88° širokokutna kamera s 5MP, panoramsko snimanje, brzo i uzastopno fotografiranje glavne su značajke ovog uređaja.

Jedan pogled na Huawei G6 je dovoljan da biste primijetili ono što ga razlikuje od ostalog. Njegov nevjerojatno tanak 7.85 mm profil, moderan oblik i elegantno zaobljeni rubovi dovode smartphone dizajn na novu razinu savršenstva.
Dolaskom Ascenda G6, iskustvo fotografiranja pametnim telefonom zauvijek se promijenilo. 88° širokokutna kamera sa 5 Megapixela omogućuje Vam da napravite spektakularne panoramske selfije na kojima sve stane u sliku. 8MP BSI stražnja kamera s auto fokusom Ascend G6 redefinira granice između kamere i pametnog telefona. Stražnja BSI kamera od 8 Megapixela sa auto fokusom uključuje 5P leću, F2.0 veliki otvor blende i infracrveni filter od plavog stakla sa integriranim flešom. Rezultat? Nevjerojatni detalji i izvrsna definicija na svakoj fotografiji.
Uz ovaj uređaj prestat ćete brinuti kako izgledate na svojim selfie-ima. Selfie Window se pobrinuo da uvijek pokažete svoju najbolju stranu.
Odsad možete ne samo gledati svoje fotografije, već ih možete i slušati. Funkcija zvuka i snimanja omogućuje vam da zabilježite i zvuk koji će pratiti Vaše fotografije.
Jednostavno uđite u način rada panoramskog snimanja te brzog uzastopnog snimanja i zapanjit će vas veličina, dubina i razina detalja vaših najboljih fotografija.
G6 dolazi sa novom verzijom našeg inovativnog Emotion UI, korisničko sučelje koje je izgrađeno da bude zabavno i jednostavno za korištenje. A ako želite još jednostavnije, samo prebacite na jednostavno korisničko sučelje.
Šifra artikla 40902-00295
Brand Huawei
Vrsta Smartphone
Kamera Stražnja: 8MP / Prednja: 5MP
Procesor 1.2 GHz, Qualcomm MSM 8x12
Ekran 4.5” QHD IPS
Rezolucija ekrana 960x540 piksela
Veličina ekrana 4.5"
Interna memorija 4GB
RAM 1GB
Operativni sustav Android 4.3 (Jelly Bean) + EMUI2.0 lite
Baterija 2000 mAh
Boja Bijela
Težina artikla 115
Jamstvo 2 godine

Komentari korisnika

HUAVEI G6

Autor: Bozo (14.10.2015.)
IZVRSNO

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se