Košarica 0
Hrvatsko plemstvo

Još pregleda

  • Hrvatsko plemstvo

Hrvatsko plemstvo

Roman „Hrvatsko plemstvo“ povijesni je pustolovni roman koji će vas svojim osebujnim likovima vratiti u srednji vijek. Snažna ljubavna priča između omiškog gusara Šimuna Kačića i Marine Bribirske držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja.
U vrijeme dok Marina proživljava pakao radi ugovorenog braka s markantnim i utjecajnim knezom, koji je na zlu glasu, u prijestolnici se vode zakulisne igre i borba za prijestolje.
Dok plemstvo vodi pritajeni rat, prava pošast u vidu razbojnika napada Hrvatsku. Kako bi se njima stalo na kraj, probuđena je davno zaboravljena legenda o crnom vitezu. On, osim borbe s otimačima, vodi i onu vlastitu – želi otkriti pravu istinu o svome porijeklu.

Hrvatski knezovi Babonik i Jaroslav glavni su predstavnici Hrvatske na kraljevskom dvoru i dok Jaroslav časno obavlja državničke poslove, njegov prijatelj vodi dvostruku bitku. Šarmantni Babonik zapeo je za oko arogantnoj modruškoj kneginji Veroniki koja će sve staviti na kocku kako bi pridobila jedinog muškarca koji nije pao na njezine ženske čari.

Hoće li Veronika uspjeti u svom naumu? Kako će Marina prihvatiti sudbinu? Gdje se krije istina o crnom vitezu i hoće li Andrija postati novi hrvatsko – ugarski kralj? Sve to i mnogo više saznajte u ovom uzbudljivom romanu kojega nećete moći ispustiti iz ruku...
Šifra artikla 4010-09824
Književni žanr Povijesni roman
Autor Ana Bukovac
Broj stranica 484
Uvez Meki
Izdavač Naklada Ceres
Biblioteka Vallis aurea
Godina izdanja 2014.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se