Košarica 0
Hrana za pse Finest F4D Puppy bijela riba 1,5 kg

Hrana za pse Finest F4D Puppy bijela riba 1,5 kg

Potpuna dehidrirana hrana za štenad spravljena od bijele morske ribe, krumpira i graška. Bez dodanih sintetičkih sastojaka, konzervansa i žitarica. Ne sadrži meso peradi niti bilo koje drugo meso osim mesa ribe. Prirodan je izvor masnih kiselina omega-3. Finest ocean bijela riba za štenad napravljena je od namirnica najviše kvalitete i pogodna je za štenad svih pasmina. Jednostavna, dobra hrana spravljena iz nekoliko odabranih kvalitetnih sastojaka.

Možda će vas zanimati

Tabela hranjenja otisnuta je na pakiranju. Navedena količina je okvirna, podijelite ju na nekoliko obroka na dan. Vaš pas može jesti više ili manje od navedenog ovisno o dobi, temperamentu i nivou aktivnosti. Psu osigurajte uvijek dovoljno svježe pitke vode. Kod prelaska s neke druge hrane na Finest Fish4Dogs Ocean bijela riba za štenad potreban je postupan prijelaz i navikavanje tijekom 4 dana. Hrana Finest Fish4Dogs Ocean bijela riba za štenad pogodna je i za hranjenje skotnih i dojnih kuja. Tokom zadnje trećine skotnosti, dotadašnju hranu za odrasle postepeno zamjenjujte hranom Finest Fish4Dogs Ocean bijela riba za štenad tako da bude samostalna hrana u vrijeme najveće produkcije mlijeka, tj. tjedan dana nakon okota.
Šifra artikla 41020-00010
Namjena Štenci
Vrsta Hrana
Vrsta hrane Dehidrirana hrana
Brand Fish4dogs
Okus Bijela morska riba
Veličina pasmine Sve pasmine
Sastav 27% bijela morska riba, 22% brašno od graška, 19% krumpir, riblje brašno, lososovo ulje, repina vlakna, suhi pivarski kvasac, minerali
Težina artikla 1500
Zemlja porijekla Velika Britanija
Fish4dogs je tvrtka iz Engleske koja specijaliziranim i provjerenim putem proizvodi i priprema hranu sa vrhunskom ribom porijeklom iz sjevernih mora. Specijalisti su za pripremu hrane na ribljoj osnovi za pse i mačke. Uz redovnu hranu nude poslastice obogaćene omega -3 masnim kiselinama te lososovo ulje koje ima pozitivan utjecaj na zdravlje kože i dlake te optimalan rad i razvoj raznih organa i tkiva.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se