Košarica 0
Hrana za pse Finest F4D bijela riba 1,5 kg

Još pregleda

  • Hrana za pse Finest F4D bijela riba 1,5 kg

Hrana za pse Finest F4D bijela riba 1,5 kg

Potpuna dehidrirana hrana za odrasle pse spravljena od bijele morske ribe, krumpira i graška. Bez umjetnih dodataka, konzervansa i žitarica. Zbog svoje lagane probavljivosti riba je idealna za svakodnevnu prehranu pasa, posebno za one s osjetljivim želucem i probavnim tegobama. Odličan je izvor masnih kiselina omega-3. Finest ocean bijela riba napravljena je od namirnica najviše kvalitete i pogodna je za odrasle pse svih veličina i pasmina.

Možda će vas zanimati

Tabela hranjenja otisnuta je na pakiranju. Psu osigurajte uvijek dovoljno svježe pitke vode. Kod prelaska na prehranu Finest Fish4Dogs Ocean bijela riba potreban je postupan prijelaz i navikavanje tijekom 4 dana. Preporučamo da hranite svog psa 2 puta dnevno. Podijelite navedenu dnevnu količinu s brojem obroka. Vaš pas može jesti više ili manje ovisno o dobi, temperamentu i nivou aktivnosti.
Šifra artikla 41020-00003
Namjena Odrasli psi
Vrsta Hrana
Vrsta hrane Dehidrirana hrana
Brand Fish4dogs
Okus Bijela morska riba
Veličina pasmine Sve pasmine
Sastav 27% bijela morska riba, 23% krumpir, 22% brašno od graška, riblje brašno, lososovo ulje, repina vlakna, suhi pivarski kvasac, minerali
Težina artikla 1500
Zemlja porijekla Velika Britanija
Fish4dogs je tvrtka iz Engleske koja specijaliziranim i provjerenim putem proizvodi i priprema hranu sa vrhunskom ribom porijeklom iz sjevernih mora. Specijalisti su za pripremu hrane na ribljoj osnovi za pse i mačke. Uz redovnu hranu nude poslastice obogaćene omega -3 masnim kiselinama te lososovo ulje koje ima pozitivan utjecaj na zdravlje kože i dlake te optimalan rad i razvoj raznih organa i tkiva.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se