Košarica 0
Hrana za pse F4D Sea Wraps Sweet Potato 100g

Poslastice za pse F4D Sea Wraps sweet Potato 100 g

Sea wraps riba i slatki krumpir dodatak prehrani za pse. Vrlo ukusne, prirodne poslastice izrađene od slatkog krumpira omotanog kožom bakalara. Slatki krumpir je nisko kalorična, hranidbeno visoko vrijedna namirnica bogata antioksidantom vitamimom A i kalijem. Sea wraps ne sadrži gluten, žitarice, niti dodana sintetička bojila i konzervanse. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Možda će vas zanimati

Dnevno 2-6 poslastica ovisno o veličini psa. Datum do kojeg je najbolje upotrijebiti hranu, neto masa, serijski broj i veterinarski kontrolni broj otisnuti su na pakiranju. Čuvajte zatvoreno, na suhom i hladnom mjestu.
Šifra artikla 41020-00023
Namjena Svi uzrasti
Vrsta Hrana
Vrsta hrane Dehidrirana hrana
Brand Fish4dogs
Okus Bakalar
Veličina pasmine Sve pasmine
Sastav Slatki krumpir, koža bakalara.
Težina artikla 100
Zemlja porijekla Velika Britanija
Fish4dogs je tvrtka iz Engleske koja specijaliziranim i provjerenim putem proizvodi i priprema hranu sa vrhunskom ribom porijeklom iz sjevernih mora. Specijalisti su za pripremu hrane na ribljoj osnovi za pse i mačke. Uz redovnu hranu nude poslastice obogaćene omega -3 masnim kiselinama te lososovo ulje koje ima pozitivan utjecaj na zdravlje kože i dlake te optimalan rad i razvoj raznih organa i tkiva.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se