Košarica 0
Hrana za papige Ninfe Cunipic Parakeets 650g

Hrana za papige Ninfe Cunipic Parakeets 650g

Potpuna hrana za kućne ljubimce koju je tim nutricionista iz Cunipica posebno pripremio za srednje velike papige.
Bogata vitaminima i željezom osigurava visoku kvalitetu koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe srednje velikih papiga.
Posebno dopunjena kalijem, bogata ugljikohidratima za čvrsto i sjajno perje.
Obogaćena vitaminima A, D, E, K, B1, B2, B6 i B12.
Vitamini topivi u vodi što osigurava zagarantiranu iskoristivost.
Šifra artikla 41020-00165
Namjena Srednje velike papige
Vrsta Hrana
Brand Cunipic
Sastav SASTAV: žuto proso, pšenica, prugasto sjeme suncokreta, oljuštena zob, svjetlo sjeme (sjajac), bijelo proso, plosnato proso, šafranovo sjeme, bijeli suncokret, heljda,crveno proso, sirak, laneno sjeme, riža u ljusci, konoplja, mineralni pijesak morskeškoljke, drobljeni mineralni kamen, miris naranče i vitamini.
PROSJEČNA ANALIZA:Bjelančevine: 12,4%, sadržaj masti: 8,9%, sirova vlakna: 11,2%, sirovi pepeo: 4,7%,kalcij: 0,62%, fosfor: 0,37%.
DODANO: vitamin A:5.000 IJ/kg, vitamin D₃:750mg/kg, vitamin E: 13 mg/kg.
Upute za korištenje Hranite po potrebi. Uvijek osigurajte dovoljno čiste, svježe vode. Srednje velikim papigama uz ovu hranu kaodopunu možete davati povrće, voće, jajčanu hranu i ptičji grit.
Težina artikla 650g
Zemlja porijekla Španjolska
Cunipic je obiteljska tvrtka koja se nalazi u Vallfogona de Balaguer, malom selu u provinciji Lleida u Španjolskoj. Bavi se uzgojem malih kućnih ljubimaca na prostoru od 5.000 m2.. S poslovanjem su započeli 1994, uzgojem prvenstveno kunića i ostalih glodavaca. U studenom 2005. lanislrali su vlastitu liniju hrane za kućne ljubimce, prvenstveno glodavce i ptice. Na farmi koja se nalazi u njihovoj posjedu uzgajaju svo potrebno voće, svježe sijeno i druge sastojke koje koriste za proizvodnju hrane za male kućne ljubimce.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se