Košarica 0
Hrana za kuniće Cunipic Junior 3 kg

Hrana za kuniće Cunipic Junior 3 kg

Potpuna hrana za kućne ljubimce, obogaćena vitaminima i mliječnim prerađevinama, posebno namijenjena svim tipovima baby kunića.

Možda će vas zanimati

Šifra artikla 41020-00149
Namjena Kunići
Vrsta Hrana
Brand Cunipic
Sastav SASTAV: žitarice, nusproizvodi biljnog porijekla, mlijeko i mliječne prerađevine,maslinovo ulje, mineralni sastojci i biljno ulje. PROSJEČNA ANALIZA: bjelančevine:15,6%, sadržaj masti: 2,8 %, sirova vlakna: 16,5 %, sirovi pepeo: 7,9%.
DODANO: bakar kao bakar-sulfat, pentahidrat: 5mg/kg, vitamin A: 10.000 IJ/kg, vitamin D₃:1.000 IJ/kg, vitamin E (α-tokoferol): 35 mg/kg, robenidin hidroklorid (Cycostat66G): 50 mg/kg, L-lizin, L-treonin, funginat, aroma i kapsulirana mravlja kiselina.Konzervans: (dodano CEE E-26).Antioksidant: etoksiquin.
Upute za korištenje Ad libitum – dopustite kuniću slobodan pristup do hrane.
Čuvanje: na suhom, hladnom mjestu zaštićenom od sunčeve svjetlosti.
Datum do kojeg je najbolje upotrijebitii hranu, neto masa, serijski i registracijskibroj otisnuti su na pakiranju.
Težina artikla 3 kg
Zemlja porijekla Španjolska
Cunipic je obiteljska tvrtka koja se nalazi u Vallfogona de Balaguer, malom selu u provinciji Lleida u Španjolskoj. Bavi se uzgojem malih kućnih ljubimaca na prostoru od 5.000 m2.. S poslovanjem su započeli 1994, uzgojem prvenstveno kunića i ostalih glodavaca. U studenom 2005. lanislrali su vlastitu liniju hrane za kućne ljubimce, prvenstveno glodavce i ptice. Na farmi koja se nalazi u njihovoj posjedu uzgajaju svo potrebno voće, svježe sijeno i druge sastojke koje koriste za proizvodnju hrane za male kućne ljubimce.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se