Košarica 0
Hrana za kanarince Cunipic Canaries 650g

Hrana za kanarince Cunipic Canaries 650g

Potpuna hrana za kućne ljubimce koju je tim nutricionista iz Cunipica posebno pripremio za kanarince. Bogata ugljikohidratima i proteinima osigurava visoku kvalitetu koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe vašeg kanarinca.
Obogaćena vitaminima A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, H i K. Bogata mineralnim solima za čvrsto i sjajno perje.
Potiče metabolizam
Vitamini topivi u vodi što garantira potpunu iskoristivost.
Šifra artikla 41020-00167
Namjena Kanarinci
Vrsta Hrana
Brand Cunipic
Sastav SASTAV: svjetlo sjeme (sjajac), crno sjeme - niger, oljuštena zob, laneno sjeme,repino sjeme, konoplja, mineralni pijesak morske školjke, drobljeni mineralni kamen,miris naranče i vitamini.
PROSJEČNA ANALIZA: bjelančevine: 16,3%, sadržajmasti: 15,3%, sirova vlakna: 6,9%, sirovi pepeo: 6,1%, kalcij: 0,7%, fosfor: 0,56%.
DODANO: vitamin A: 5.000 IJ/kg, vitamin D₃: 750 mg/kg, vitamin E : 13 mg/kg.
Upute za korištenje Hranite po potrebi. Uvijek osigurajte dovoljno čiste, svježe vode. Kanarincima uz ovu hranu kao dopunu možete davati povrće, voće, jajčanuhranu i ptičji grit.
Težina artikla 650g
Zemlja porijekla Španjolska
Cunipic je obiteljska tvrtka koja se nalazi u Vallfogona de Balaguer, malom selu u provinciji Lleida u Španjolskoj. Bavi se uzgojem malih kućnih ljubimaca na prostoru od 5.000 m2.. S poslovanjem su započeli 1994, uzgojem prvenstveno kunića i ostalih glodavaca. U studenom 2005. lanislrali su vlastitu liniju hrane za kućne ljubimce, prvenstveno glodavce i ptice. Na farmi koja se nalazi u njihovoj posjedu uzgajaju svo potrebno voće, svježe sijeno i druge sastojke koje koriste za proizvodnju hrane za male kućne ljubimce.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se