Košarica 0
Hrana za Agapornisi Cunipic Love Birds 650g

Hrana za Agapornisi Cunipic Love Birds 650g

Potpuna hrana za kućne ljubimce koju je tim nutricionista iz Cunipica posebno pripremio za agapornide i nimfe.
Bogata vitaminima i željezom osigurava visoku kvalitetu koja će u potpunosti zadovoljiti potrebe vaših agapornida i nimfa.
Posebno dopunjena željezom i bogata ugljikohidratima za čvrsto i sjajno perje.
Obogaćena vitaminima A, D, E, K, B1, B2, B6 i B12. Vitamini topivi u vodi što garantira potpunu iskoristivost.
Šifra artikla 41020-00169
Namjena Agapornide
Vrsta Hrana
Brand Cunipic
Sastav SASTAV: žuto proso, svjetlo sjeme (sjajac), bijelo proso, oljuštena zob, konoplja,šafranovo sjeme, laneno sjeme, crveno proso, repino sjeme, heljda, bijeli dari, sirak,riža u ljusci, crno sjeme - niger, mineralni pijesak morske školjke, drobljeni mineralnikamen, miris naranče i vitamini.
PROSJEČNA ANALIZA: bjelančevine: 13,3%,sadržaj masti: 11,2%, sirova vlakna: 9,9%, sirovi pepeo: 5,1%, kalcij: 0,65%, fosfor:0,42%.
DODANO: vitamin A: 5.000 IJ/kg, vitamin D₃: 750 mg/kg, vitamin E: 13 mg/kg.
Upute za korištenje Hranite po potrebi. Uvijek osigurajte dovoljno čiste, svježe vode. Agapornidima i nimfama uz ovu hranu kao dopunu možete davati povrće, voće, jajčanu hranu i ptičji grit.
Čuvanje: proizvod skladištite u zatvorenom, na suhom i hladnom mjestu, daleko od sunčeve svjetlosti.
Težina artikla 650g
Zemlja porijekla Španjolska
Cunipic je obiteljska tvrtka koja se nalazi u Vallfogona de Balaguer, malom selu u provinciji Lleida u Španjolskoj. Bavi se uzgojem malih kućnih ljubimaca na prostoru od 5.000 m2.. S poslovanjem su započeli 1994, uzgojem prvenstveno kunića i ostalih glodavaca. U studenom 2005. lanislrali su vlastitu liniju hrane za kućne ljubimce, prvenstveno glodavce i ptice. Na farmi koja se nalazi u njihovoj posjedu uzgajaju svo potrebno voće, svježe sijeno i druge sastojke koje koriste za proizvodnju hrane za male kućne ljubimce.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se