Košarica 0
HP LaserJet Pro MFP M127fn CZ181A (Periferija)

Još pregleda

  • HP LaserJet Pro MFP M127fn CZ181A (Periferija)
  • HP LaserJet Pro MFP M127fn CZ181A (Periferija)

HP LaserJet Pro MFP M127fn CZ181A

Jednostavan za instalaciju, ovaj pristupačan, potpuno opremljen multifunkcijski uređaj ispisuje, kopira, skenira i faksira. Omogućite jednostavno ispisivanje sa smartphone-a, tableta i prijenosnih računala - na poslu, kod kuće ili na putu - s bežičnim povezivanjem i mobilnim značajki ispisa.
Idealan za urede koji trebaju potpuno opremljeni, pristupačan višenamjenski uređaj za ispisivanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje poslovnih dokumenata profesionalne kvalitete. Ispisujte s bilo kojeg mjesta koristeći smartphone, tablet, ili PC. Ethernet vam omogućuje da podijelite ovaj višenamjenski uređaj na mreži.
Rukujte neophodnim s pristupačnim, umreženim pisačem Jednostavno upravljajte ovim multifunkcijskim uređajem s 7.6 cm (3 inča) touchscreen-om u boji. Koristite jednostavnu, intuitivnu upravljačku ploču kako bi lako postaviti zadatke i odmah počeli ispisivati. Brzo završite projekte - ispisujte dokumente do 20 stranica u minuti i prvu stranicu u 9.5 sekundi s Instant-On tehnologijom. Koristite feeder za 35 stranica kako bi iskoristili većinu svog vremena. Jednostavno kopiranje obje strane osobne iskaznice ili drugih malih dokumenata na prednjoj strani jedne stranice. Držati korak s tempom poslovanja s multifunkcijskim uređajem koji kopira, ispisuje, faksira i skenira. Ispisujte pod vašim uvjetima: sa svog smartphone-a, tableta ili računala. Proširite doseg ispisa. Jednostavne postavke, ispisivanje i dijeljenje pomoću Ethernet i bežične povezivosti. Spojite se na vaš bežični pisač u trenu koristeći bežično izravno ispisivanje. Ispisujte s mobilnog uređaja s ugrađenom mogućnošću ispisa ili HP ePrint aplikacijom. Ispisujte s bilo kojeg mjesta pomoću AirPrint-a. Instalirajte s lakoćom. Započnite odmah s HP Smart Install - nije potreban CD. Brzo ispisujte, kopirajte, skenirajte i držite korak s tempom poslovanja. Pomognite uštedjeti energiju s HP Instant-On te HP Auto-ON/Auto-OFF tehnologijom.
Šifra artikla 40906-00664
Brand HP
Tip pisača Laserski
Težina artikla 9100
Šifra proizvođača CZ181A
Jamstvo 12 mjeseci

Multifunkcije: Pisač, Kopirka, Skener, Faks
Boja ispisa: crno - bijela
Podržani format papira: do A4
Maksimalna rezolucija ispisa: 600x600 dpi
Brzina ispisa: 20 str/min crno-bijelo
Kapacitet (mjesečni A4): do 8000 str
Preporučena mjesečna količina: 250 - 2000 str
Tip skenera: flatbed, ADF
Formati: PDF, TIF, BMP, PNG, JPG
Konektivnost: Hi-Speed USB 2.0 ulaz, ugrađen Fast Ethernet 10/100Base-TX network port
Dimenzije (Š x D x V): 420 x 438 x 309 mm

Potrošni materijal i pribor
HP 83A Black Original LaserJet Toner Cartridge (CF283A)

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se