Košarica 0
Hladnjak Samsung RB31FERNCSS

Još pregleda

  • Hladnjak Samsung RB31FERNCSS

Hladnjak Samsung RB31FERNCSS

Hladnjak visine 185 cm. Energetske klase A++. Doživite potpuno novu razinu organizacije i praktičnosti uz hladnjak koji maksimalno iskorištava prostor.
Povećajte svoj prostor za pohranu na prikladan način, pohranite meso, povrće i voće na željeni način.
Uživajte u uštedi energije, tišem radu i 10-godišnjem jamstvu.

Klizna polica postavljena je na kotrljajuće vodilice i može se izvući što omogućuje lakši pristup prehrambenim proizvodima i njihovo uspješno razmještanje – osim toga, možete smjesta vidjeti što ste spremili otraga.
Bilo da imate puno mesa ili hrpu povrća, pohranite ih na optimalnim temperaturama u pretincu CoolSelect Zone. Dvije postavke nude praktičnu fleksibilnost: hladite nareske, pileće batke i filete bakalara pri 0°C za očuvanje prirodnog okusa ili upotrijebite postavku od 3°C za održavanje svježine i hrskavosti voća i povrća.
S većim otvorom od klasičnih ladica zamrzivača, potpuno otvorena kutija olakšava vam smještanje i uzimanje proizvoda – čak i velikih artikala poput kutije sladoleda. Kako biste optimalno iskoristili prostor, kutija se može sasvim izvući, a zahvaljujući dizajnu ladice, možete je otvoriti čak i kada su vrata hladnjaka otvorena pod kutom od 90 stupnjeva.
Štedite vrijeme i energiju s pomoću košare Grab ’n Go. Košara se nalazi u polici u vratima, može se izvaditi i koristiti za serviranje.
Za razliku od klasičnih kompresora koji se mogu samo pokrenuti i zaustaviti, Samsungov digitalni inverterski kompresor ima 5 različitih ciklusa rada koji rade ovisno o razinama vlažnosti zraka i načinima uporabe. To doprinosi održavanju stalne temperature, smanjenju troškova i manjem trošenju kompresora čime se povećava njegova trajnost, a buka se smanjuje na najmanju razinu. Osim toga, uživat ćete u bezbrižnosti koju donose manji računi za električnu energiju i 10-godišnje jamstvo.
Sada u vratima možete pohraniti velike boce mlijeka i soka te dva reda limenki i boca.
Samsungova značajka True No Frost osigurava ujednačeno hlađenje radi sprečavanja zamrzavanja i stvaranja nakupina leda. Sada možete održati sve brzo kvarljive namirnice svježima i hranjivima. Osim toga, održavajući ujednačenu temperaturu, True No Frost manje je energetski zahtjevan, što povećava trajnost sustava hlađenja.
Uživajte u praktičnosti i funkcionalnosti vanjskog dozatora za vodu bez izbočenih dijelova. Ovaj tanak dozator ugrađen je u vrata radi očuvanja ravne površine hladnjaka.
Gornje LED svjetlo učinkovitije od uobičajene žarulje. Sjaji jače od klasičnog Samsungovog LED svjetla. Jasno osvjetljava cijelu unutrašnjost hladnjaka da biste bolje vidjeli hranu. Lakše pronađite proizvode kako vrata ne bi bila predugo otvorena – uštedite vrijeme, ali i energiju.
Nosač limenki sprečava zveckanje limenki s pićem, njihovo prevrtanje ili protresanje. Praktično smješten iznad spremnika za vodu, nosač limenki čuva omiljena pića nadohvat ruke te se naginje prema van za jednostavan pristup.
Zapremina hladnjaka 206 L, a zamrzivača 98 L.
Dimenzije (Š x V x D): 59,5 x 185 x 66,8 cm
Klasa energetske učinkovitosti: A++.
Potrošnja energije: 257 Kwh/godišnje.
Razina buke: 39 dB.

Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00603
Tip uređaja Samostojeći
Brand Samsung
Energetski razred A++
Boja inox
Šifra proizvođača 1123
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 59,5 x 185x 66,8 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se