Košarica 0
Hladnjak Samsung RB29FDRNDSA

Hladnjak Samsung RB29FDRNDSA

Hladnjak visine 178 cm s dozatorom za vodu. Energetske klase A+.
Doživite potpuno novu razinu organizacije i praktičnosti uz hladnjak koji maksimalno iskorištava prostor.
Povećajte svoj prostor za pohranu na prikladan način, pohranite meso, povrće i voće na željeni način.
Uživajte u uštedi energije, tišem radu i 10-godišnjem jamstvu.
Klizna polica postavljena je na kotrljajuće vodilice i može se izvući što omogućuje lakši pristup prehrambenim proizvodima i njihovo uspješno razmještanje – osim toga, možete smjesta vidjeti što ste spremili otraga.
Bilo da imate puno mesa ili hrpu povrća, pohranite ih na optimalnim temperaturama u pretincu CoolSelect Zone. Dvije postavke nude praktičnu fleksibilnost: hladite nareske, pileće batke i filete bakalara pri 0°C za očuvanje prirodnog okusa ili upotrijebite postavku od 3°C za održavanje svježine i hrskavosti voća i povrća.
S većim otvorom od klasičnih ladica zamrzivača, potpuno otvorena kutija olakšava vam smještanje i uzimanje proizvoda – čak i velikih artikala poput kutije sladoleda. Kako biste optimalno iskoristili prostor, kutija se može sasvim izvući, a zahvaljujući dizajnu ladice, možete je otvoriti čak i kada su vrata hladnjaka otvorena pod kutom od 90 stupnjeva.
Štedite vrijeme i energiju s pomoću košare Grab ’n Go. Košara se nalazi u polici u vratima, može se izvaditi i koristiti za serviranje.
Za razliku od klasičnih kompresora koji se mogu samo pokrenuti i zaustaviti, Samsungov digitalni inverterski kompresor ima 5 različitih ciklusa rada koji rade ovisno o razinama vlažnosti zraka i načinima uporabe. To doprinosi održavanju stalne temperature, smanjenju troškova i manjem trošenju kompresora čime se povećava njegova trajnost, a buka se smanjuje na najmanju razinu. Osim toga, uživat ćete u bezbrižnosti koju donose manji računi za električnu energiju i 10-godišnje jamstvo.
Sada u vratima možete pohraniti velike boce mlijeka i soka te dva reda limenki i boca.
Samsungova značajka True No Frost osigurava ujednačeno hlađenje radi sprečavanja zamrzavanja i stvaranja nakupina leda. Sada možete održati sve brzo kvarljive namirnice svježima i hranjivima. Osim toga, održavajući ujednačenu temperaturu, True No Frost manje je energetski zahtjevan, što povećava trajnost sustava hlađenja.
Uživajte u praktičnosti i funkcionalnosti vanjskog dozatora za vodu bez izbočenih dijelova. Ovaj tanak dozator ugrađen je u vrata radi očuvanja ravne površine hladnjaka.
Zapremina hladnjaka 190 L, a zamrzivača 98 L.
Dimenzije (Š x V x D): 59,5 x 178 x 66,8 cm
Klasa energetske učinkovitosti: A+
Potrošnja energije: 272 Kwh/godišnje
Razina buke: 39 dB
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00590
Tip uređaja Samostojeći
Brand Samsung
Energetski razred A+
Šifra proizvođača 1236
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 59,5 x 178 x 66,8 cm
Težina artikla 63 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se