Košarica 0
Hladnjak Gorenje R6191DX

Hladnjak Gorenje R6191DX

Energetski razred: A+. Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm.
Svi IonGeneration hladnjaci ističu se svojom estetikom, posebno zbog svojih vrata od nehrđajućeg čelika. Vrata su presvučena s posebnim TouchFree premazom otpornim na otiske prstiju, pa su hladnjaci jednostavni za čišćenje. Nehrđajući čelik svojom dugotrajnošću dodatno doprinosi duljem životnom vijeku aparata.
IonAir tehnologija - U zatvorenoj okolini, kakva je u hladnjaku, hrana je izložena prirodnim procesima starenja. Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, koristimo IonAir tehnologiju. IonAir tehnologija donosi prirodu u hladnjake konstantnim raspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka, zaslužni za osjećaj svježine u šumi, pored vodopada ili nakon kiše. Preuzeti direktno iz prirode, negativni ioni stvaraju najzdraviju okolinu za pohranjivanje namirnica u hladnjaku. IonAir tehnologija uklanja neprijatne mirise i plijesan i osigurava optimalnu razinu vlage. Ovakva prirodna mikroklima značajno produljuje svježinu i život namirnica, a hladnjak postaje savršen okoliš za povrće iz vašeg vrta, sireve, jaja, komad torte ili salatu od rajčice.
FreshZone - Za svježinu iz prirode. Ladica s najnižom temperaturom u hladnjaku idealna je za čuvanje mesa, ribe, voća i povrća. U FreshZone ladici hrana će zadržati svoju svježinu, arome, boju i okuse puno duže.
CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage - Svježe kao iz vrta. CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
DynamiCooling - Napredni ventilacijski sustav koji dinamičkim hlađenjem skrbi za održavanje ravnomjerne temperature u cijelom hladnjaku. U kombinaciji s IonAir tehnologijom, stvara prirodnu mikroklimu unutar hladnjaka i uklanja intenzivne mirise.
Energetski razred: A+
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm
Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata, nehrđajući čelik otporan na otiske prstiju, zglobna ručka za lakše otvaranje, boja: metalik siva.
Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm.
Klimatski razredi: SN, ST, N, T
1 kompresor
Ukupni bruto/neto obujam: 370 / 368 l; Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 370 / 368 l;
Mehaničko upravljanje, CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti, CrispZone: ladica za povrće, IonAir s DynamiCooling hlađenjem, LED osvjetljenje na stropu.
7 staklenih polica, žičani nosač za boce, polica za boce s fiksnim držačem u vratima, FreshZone ladica.
Potrošnja energije kWh/24 h: 0,4 kWh
Razina buke (max.): 38 dB
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm
Neto težina aparata: 75 kg
Priključna snaga: 60 w
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01295
Tip uređaja Samostojeći
Brand Gorenje
Energetski razred A+
Šifra proizvođača 549984
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60x185x64 cm
Težina artikla 77.5 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se