Košarica 0
Hladnjak Gorenje ORK192R-L

Hladnjak Gorenje ORK192R-L

Gorenje Retro Collection. Bruto obujam: 326 l. Vrsta aparata: Samostojeći. Energetski razred: A++. Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 194 × 66,9 cm.
IonAir tehnologija - U zatvorenoj okolini, kakva je u hladnjaku, hrana je izložena prirodnim procesima starenja. Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, koristimo IonAir tehnologiju. IonAir tehnologija donosi prirodu u hladnjake konstantnim raspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka, zaslužni za osjećaj svježine u šumi, pored vodopada ili nakon kiše. Preuzeti direktno iz prirode, negativni ioni stvaraju najzdraviju okolinu za pohranjivanje namirnica u hladnjaku. IonAir tehnologija uklanja neprijatne mirise i plijesan i osigurava optimalnu razinu vlage. Ovakva prirodna mikroklima značajno produljuje svježinu i život namirnica, a hladnjak postaje savršen okoliš za povrće iz vašeg vrta, sireve, jaja, komad torte ili salatu od rajčice.
AdaptTech - Hladnjak koji prepoznaje vaše navike. Ovaj pametan sustav osmišljen je da održava optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2° kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.
FreshZone - Za svježinu iz prirode. Ladica s najnižom temperaturom u hladnjaku idealna je za čuvanje mesa, ribe, voća i povrća. U FreshZone ladici hrana će zadržati svoju svježinu, arome, boju i okuse puno duže.
CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage - Svježe kao iz vrta. CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
FrostLess - Manje leda, veće uštede energije. Unaprijeđena izolacija učinkovito smanjuje nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. To podrazumijeva manju potrebu za ručnim odleđivanjem, ali i manji račun za električnu energiju.
XXL SpaceBox ladica - Dovoljno prostora za cijelu puricu. Ova ladica zamrzivačkog dijela najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.
DynamiCooling - Napredni ventilacijski sustav koji dinamičkim hlađenjem skrbi za održavanje ravnomjerne temperature u cijelom hladnjaku. U kombinaciji s IonAir tehnologijom, stvara prirodnu mikroklimu unutar hladnjaka i uklanja intenzivne mirise.
Energetski razred: A++
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 194 × 66,9 cm
Lijevo otvaranje vrata, plastična vrata, Boja: Bordo crvena (Bordeaux)
Klimatski razredi: SN, ST, N, T
1 kompresor
Ukupni bruto/neto obujam: 326 / 322 l; Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 229 / 227 l; Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 97 / 95 l.
Kapacitet zamrzavanja: 4,5 kg/24h.
Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 30 h.
Elektronsko upravljanje iza vrata, LED zaslon, digitalni pokazivač temperature hladnjaka, CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti, AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja, FrostLess: Manje nakupljanje leda u zamrzivaču, IonAir s DynamiCooling hlađenjem, FastFreeze brzo zamrzavanje, dekorativni pokrov, LED osvjetljenje na stropu.
4 staklene police, žičani nosač za boce, polica za boce s fiksnim držačem u vratima, 1 Multibox posudica, FreshZone ladica, XXL SpaceBox ladica.
Prostor za zamrzavanje: 3 ladice.
Potrošnja energije kWh/24 h: 0,64 kWh
Razina buke (max.): 40 dB
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 194 × 66,9 cm
Neto težina aparata: 76,5 kg
Priključna snaga: 120 w.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01312
Tip uređaja Samostojeći
Brand Gorenje
Energetski razred A++
Šifra proizvođača 522636
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60x194x66.9 cm
Težina artikla 79.5 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se