Košarica 0
Hladnjak Gorenje ORB152R

Hladnjak Gorenje ORB152R

Gorenje Retro Collection. Energetski razred: A++. Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 154 × 66,9 cm.
IonAir tehnologija - U zatvorenoj okolini, kakva je u hladnjaku, hrana je izložena prirodnim procesima starenja. Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, koristimo IonAir tehnologiju. IonAir tehnologija donosi prirodu u hladnjake konstantnim raspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka, zaslužni za osjećaj svježine u šumi, pored vodopada ili nakon kiše. Preuzeti direktno iz prirode, negativni ioni stvaraju najzdraviju okolinu za pohranjivanje namirnica u hladnjaku. IonAir tehnologija uklanja neprijatne mirise i plijesan i osigurava optimalnu razinu vlage. Ovakva prirodna mikroklima značajno produljuje svježinu i život namirnica, a hladnjak postaje savršen okoliš za povrće iz vašeg vrta, sireve, jaja, komad torte ili salatu od rajčice.
FreshZone - Za svježinu iz prirode. Ladica s najnižom temperaturom u hladnjaku idealna je za čuvanje mesa, ribe, voća i povrća. U FreshZone ladici hrana će zadržati svoju svježinu, arome, boju i okuse puno duže.
CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage - Svježe kao iz vrta. CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
DynamiCooling - Napredni ventilacijski sustav koji dinamičkim hlađenjem skrbi za održavanje ravnomjerne temperature u cijelom hladnjaku. U kombinaciji s IonAir tehnologijom, stvara prirodnu mikroklimu unutar hladnjaka i uklanja intenzivne mirise.
Energetski razred: A++
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 154 × 66,9 cm
Desno otvaranje vrata, plastična vrata, Boja: bordeaux.
Klimatski razredi: SN, ST, N, T
1 kompresor
Ukupni bruto/neto obujam: 260 / 254 l; Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 235 / 229 l; Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 25 / 25 l.
Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24h
Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 17 h
Mehaničko upravljanje, CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti, IonAir s DynamiCooling hlađenjem, LED traka sa strane.
4 staklene police, žičani nosač za boce, polica za boce s fiksnim držačem u vratima, 1 Multibox posudica, FreshZone ladica.
Prostor za zamrzavanje: 1 vrata
Potrošnja energije kWh/24 h: 0,51 kWh
Razina buke (max.): 40 dB
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 154 × 66,9 cm
Neto težina aparata: 58,5 kg
Priključna snaga: 80 w
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01303
Tip uređaja Samostojeći
Brand Gorenje
Energetski razred A++
Šifra proizvođača 515505
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60x154x66.9 cm
Težina artikla 61 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se