Košarica 0
Hladnjak Gorenje NRK6191TX

Hladnjak Gorenje NRK6191TX

Bruto obujam: 329 l. Vrsta aparata: Samostojeći. Energetski razred: A+.
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm.
Genuine Inox - Svi IonGeneration hladnjaci ističu se svojom estetikom, posebno zbog svojih vrata od nehrđajućeg čelika. Vrata su presvučena s posebnim TouchFree premazom otpornim na otiske prstiju, pa su hladnjaci jednostavni za čišćenje. Nehrđajući čelik svojom dugotrajnošću dodatno doprinosi duljem životnom vijeku aparata.
IonAir tehnologija - U zatvorenoj okolini, kakva je u hladnjaku, hrana je izložena prirodnim procesima starenja. Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, koristimo IonAir tehnologiju. IonAir tehnologija donosi prirodu u hladnjake konstantnim raspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka, zaslužni za osjećaj svježine u šumi, pored vodopada ili nakon kiše. Preuzeti direktno iz prirode, negativni ioni stvaraju najzdraviju okolinu za pohranjivanje namirnica u hladnjaku. IonAir tehnologija uklanja neprijatne mirise i plijesan i osigurava optimalnu razinu vlage. Ovakva prirodna mikroklima značajno produljuje svježinu i život namirnica, a hladnjak postaje savršen okoliš za povrće iz vašeg vrta, sireve, jaja, komad torte ili salatu od rajčice.
Intenzivni sustav hlađenja MultiFlow 360° osigurava odličnu, stalnu i ravnomjernu cirkulaciju zraka unutar hladnjaka i to na svakoj polici, zahvaljujući postojanju 14 ventilacijskih otvora kroz koje se upuhuje hladni zrak. U kombinaciji s IonAir tehnologijom, stvara najzdraviju okolinu za hranu u hladnjaku, jer se cijelo vrijeme zajedno sa hladnim zrakom raspršuju i negativni ioni koji ravnomjerno kruže oko namirnica na svim policama. Ovaj fenomenalno svjež spoj, IonAir i MultiFlow 360°, prisutan je u svim NoFrost Plus modelima nove ION generacije hladnjaka Gorenje.
AdaptTech - hladnjak koji prepoznaje vaše navike. Ovaj pametan sustav osmišljen je da održava optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2° kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.
CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage - Svježe kao iz vrta. CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
SuperCool - Brzo hlađenje nakon tjedne nabavke. Funkcija brzog hlađenja spušta temperaturu u prostoru hladnjaka do 3°C, što je gotovo dvostruko niže od uobičajene temperature. U kombinaciji s velikim obujmom rashladnog dijela, ova temperatura idealna je za brzo hlađenje nakon velike kupovine namirnica. Nakon šest sati funkcija se automatski isključuje, a temperatura u prostoru hladnjaka vraća se na ranije namještenu.
XXL SpaceBox ladica - Dovoljno prostora za cijelu puricu. Ova ladica zamrzivačkog dijela najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.
NoFrost Plus tehnologija - Napredni NoFrost sustav koji uklanja led u zamrzivačkom dijelu i vodeći računa o optimalnoj količini vlage sprječava isušivanje namirnica u rashladnom dijelu. „Plus“ je dodatak uobičajenom NoFrost sustavu u obliku kombinacije IonAir i Multiflow 360° tehnologije. Na ovaj način stvorena je savršena mikroklima u hladnjaku, koja je istovremeno optimalno vlažna i svježa, a u cijelom aparatu spriječeno je nakupljanje leda.
XtremeFreeze - Ova funkcija prisutna je kod Superior modela ION generation hladnjaka. Omogućava profesionalno, intenzivno i brzo zamrzavanje na čak -30°C kako bi u hrani ostale sačuvane sve hranjive vrijednosti. Ova funkcija automatski se isključuje nakon 24 sata.
ZeroZone ladica - Svježe kao iz morskih dubina. Održavajući temperaturu oko 0°C, ova ladica idealna je za pohranjivanje svježeg ili mariniranog mesa, ribe ili morskih plodova. Produžuje svježinu osjetljivih namirnica i zadržava njihove prirodne sokove i hranjive tvari.
Energetski razred: A+
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm
Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata, nehrđajući čelik otporan na otiske prstiju, Boja: metalik siva.
Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm
Klimatski razredi: SN, ST, N, T.
1 kompresor
Ukupni bruto/neto obujam: 329 / 307 l; Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 231 / 222 l; Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 98 / 85 l.
Kapacitet zamrzavanja: 12 kg/24h
Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 18 h
Elektronsko upravljanje na vratima, LED zaslon, zvučni signal za predugo otvorena vrata, digitalni prikaz temperature hladnjaka i zamrzivača, zvučni i svjetlosni signal previsoke temperature u rashladnom dijelu, CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti, IonAir s MultiFlow 360°, AdaptTech: Pametni sistem prilagođavanja, NoFrost Plus, SuperCool brzo hlađenje, FastFreeze brzo zamrzavanje, Štedljivi program EcoMode, LED osvjetljenje na stropu.
4 staklene police, žičani nosač za boce, polica za boce s fiksnim držačem u vratima, ZeroZone ladica, XXL SpaceBox ladica, XtremeFreeze: vrlo intenzivno zamrzavanje u gornjoj ladici zamrzivača (-30°C).
Prostor za zamrzavanje: 3 ladice.
Potrošnja energije kWh/24 h: 0,82 kWh
Razina buke (max.): 42 dB
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm
Neto težina aparata: 68 kg
Priključna snaga: 120 w
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01279
Tip uređaja Samostojeći
Brand Gorenje
Energetski razred A+
Šifra proizvođača 514332
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60x185x64 cm
Težina artikla 70.5 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se