Košarica 0
Hladnjak Gorenje NRK6191GX

Hladnjak Gorenje NRK6191GX

Bruto obujam: 325 l. Vrsta aparata: Samostojeći. Energetski razred: A+. Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm.
Svi IonGeneration hladnjaci ističu se svojom estetikom, posebno zbog svojih vrata od nehrđajućeg čelika. Vrata su presvučena s posebnim TouchFree premazom otpornim na otiske prstiju, pa su hladnjaci jednostavni za čišćenje. Nehrđajući čelik svojom dugotrajnošću dodatno doprinosi duljem životnom vijeku aparata.
IonAir tehnologija - U zatvorenoj okolini, kakva je u hladnjaku, hrana je izložena prirodnim procesima starenja. Kako bi održali hranu što duže svježom i zdravom, koristimo IonAir tehnologiju. IonAir tehnologija donosi prirodu u hladnjake konstantnim raspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka, zaslužni za osjećaj svježine u šumi, pored vodopada ili nakon kiše. Preuzeti direktno iz prirode, negativni ioni stvaraju najzdraviju okolinu za pohranjivanje namirnica u hladnjaku. IonAir tehnologija uklanja neprijatne mirise i plijesan i osigurava optimalnu razinu vlage. Ovakva prirodna mikroklima značajno produljuje svježinu i život namirnica, a hladnjak postaje savršen okoliš za povrće iz vašeg vrta, sireve, jaja, komad torte ili salatu od rajčice.
Multiflow 360° - Intenzivni sustav hlađenja MultiFlow 360° osigurava odličnu, stalnu i ravnomjernu cirkulaciju zraka unutar hladnjaka i to na svakoj polici, zahvaljujući postojanju 14 ventilacijskih otvora kroz koje se upuhuje hladni zrak. U kombinaciji s IonAir tehnologijom, stvara najzdraviju okolinu za hranu u hladnjaku, jer se cijelo vrijeme zajedno sa hladnim zrakom raspršuju i negativni ioni koji ravnomjerno kruže oko namirnica na svim policama. Ovaj fenomenalno svjež spoj, IonAir i MultiFlow 360°, prisutan je u svim NoFrost Plus modelima nove ION generacije hladnjaka Gorenje.
FreshZone - Za svježinu iz prirode. Ladica s najnižom temperaturom u hladnjaku idealna je za čuvanje mesa, ribe, voća i povrća. U FreshZone ladici hrana će zadržati svoju svježinu, arome, boju i okuse puno duže.
CrispZone ladica s HumidityControl regulacijom vlage - Svježe kao iz vrta. CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
XXL SpaceBox ladica - Dovoljno prostora za cijelu puricu. Ova ladica zamrzivačkog dijela najveća je u cijelom aparatu i idealna je za pohranjivanje većih namirnica ili većih količina namirnica poput purice, nekoliko kutija pizze ili čak torti i kolača.
NoFrost Plus tehnologija - Napredni NoFrost sustav koji uklanja led u zamrzivačkom dijelu i vodeći računa o optimalnoj količini vlage sprječava isušivanje namirnica u rashladnom dijelu. „Plus“ je dodatak uobičajenom NoFrost sustavu u obliku kombinacije IonAir i Multiflow 360° tehnologije. Na ovaj način stvorena je savršena mikroklima u hladnjaku, koja je istovremeno optimalno vlažna i svježa, a u cijelom aparatu spriječeno je nakupljanje leda.
Energetski razred: A+
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm
Lijevo/desno promjenjivo otvaranje vrata, nehrđajući čelik otporan na otiske prstiju, Boja: metalik siva.
Slot-in: mogućnost postavljanja aparata u kuhinjsku nišu širine 60 cm.
Klimatski razredi: ST, N, T
1 kompresor
Ukupni bruto/neto obujam: 325 / 307 l; Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 230 / 222 l; Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 95 / 85 l
Kapacitet zamrzavanja: 5 kg/24h
Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el.energije: 21 h
Elektronsko upravljanje iza vrata, CrispZone s HumidityControl: velika ladica za povrće s regulacijom vlažnosti, IonAir s MultiFlow 360°, NoFrost Plus, FastFreeze brzo zamrzavanje, štedljivi program EcoMode, LED osvjetljenje na stropu.
4 staklene police, žičani nosač za boce, polica za boce s fiksnim držačem u vratima, FreshZone ladica, XXL SpaceBox ladica.
Prostor za zamrzavanje: 3 ladice.
Potrošnja energije kWh/24 h: 0,82 kWh
Razina buke (max.): 42 dB
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 185 × 64 cm
Neto težina aparata: 68 kg
Priključna snaga: 120 w
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-01284
Tip uređaja Samostojeći
Brand Gorenje
Energetski razred A+
Šifra proizvođača 500059
Jamstvo 5 godina
Dimenzije artikla 60x185x64 cm
Težina artikla 70.5 kg

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se