Košarica 0
Hladnjak Electrolux EN3441JOW

Još pregleda

  • Hladnjak Electrolux EN3441JOW

Hladnjak Electrolux EN3441JOW

Hladnjak visine 184,5 cm. Energetska klasa A+.
Zapremina hladnjaka 226 L, zapremina zamrzivača 92 L.
Space+ nudi najveći unutarnji kapacitet u okviru standardnih dimenzija uređaja. Na taj ćete način lakše očuvati kupljenu hranu.
Electrolux TwinTech® FrostFree tehnologija s FreeStore® jamči optimalnu razinu vlage u hladnjaku. Namirnice dulje čuvaju svoj svježi okus i teksturu zbog sustava hlađenja zraka u hladnjaku i bez leda u zamrzivaču.
LED osvjetljenje.
Staklene police.
Interna elektronska kontrola - LED termometar.
Držač boca, extra velike i duboke ladice za povrće.
Razina buke 43 db(A).
Dimenzije (VxŠxD): 184,5 x 59,5 x 63 cm.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00229
Tip uređaja Samostojeći
Brand Electrolux
Energetski razred A+
Visina 184,5 cm
Website proizvođača

Electrolux

Šifra proizvođača EN3441JOW
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 184,5x59,5x63
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se