Košarica 0
Hladnjak Electrolux EN3201MOW

Još pregleda

  • Hladnjak Electrolux EN3201MOW

Hladnjak Electrolux EN3201MOW

Hladnjak visine 174,5 cm. Energetska klasa A++.
Zapremina hladnjaka 198 L, zapremina zamrzivača 111 L.
Space+ nudi najveći unutarnji kapacitet u okviru standardnih dimenzija uređaja. Na taj ćete način lakše očuvati kupljenu hranu.
LOW FROST.
Staklene police, držač boca.
LED osvjetljenje.
Razina buke 40 db(A).
Dimenzije (VxŠxD): 174,5 x 59,5 x 63 cm.
Napomena Iznimno za artikle iz asortimana bijele tehnike, rok dostave je do 5 radnih dana.
Šifra artikla 41040-00224
Tip uređaja Samostojeći
Brand Electrolux
Energetski razred A++
Visina 174.5 cm
Website proizvođača

Electrolux

Šifra proizvođača EN3201MOW
Jamstvo 2 godine
Dimenzije artikla 174,5x59,5x63
Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja i uređaja za profesionalnu uporabu s godišnjom prodajom većom od 40 milijuna proizvoda kupcima u 150 zemalja svijeta. Kompanija se usredotočila na inovacije koje su promišljeno dizajnirane i temeljene na opsežnom istraživanju navika potrošača i profesionalaca, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove stvarne potrebe. Proizvodni program Electroluxa čine hladnjaci, zamrzivači, perilice rublja i posuđa, usisavači, štednjaci i klima uređaji pod svjetski priznatim robnim markama kao što su Electrolux, AEG, Zanussi.
Electrolux Grupa pokušava osigurati da svi njezini proizvodi, usluge i proizvodnja pridonose održivom razvoju. Zbog toga je svrha dizajna proizvoda smanjenje negativnih učinaka na okoliš za cijelog trajanja životnog vijeka proizvoda uz neprestani nadzor sirovina, potrošnje energije i onečišćenja u svrhu poboljšanja. Grupacija ima proaktivan pristup prema zakonodavstvu o zaštiti okoliša i potiče dobavljače da preuzmu ista načela zaštite okoliša koja koristi i tvrtka Electrolux. Grupacija Electrolux primila je 2007. godine nagradu Europske komisije za kontinuiranu primjenu mjera za poboljšavanje energetske učinkovitosti.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se