Košarica 0
Hej, želim ti nešto ispričati

Hej, želim ti nešto ispričati

Zbirka kratkih priča namijenjena je djeci od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Priče su tematski vezane za događaje u školi, odnose između djece i roditelja, braće i sestara. O prijateljstvima i prvim zaljubljivanjima autorica piše vedro i duhovito.

Možda će vas zanimati

Knjiga Sanje Pilić i ilustratora Nike Baruna "Hej, želim ti nešto ispričati", koju je 2011. objavila Mozaik knjiga, uvrštena je u izbor najkvalitetnijih knjiga za djecu za 2011. godinu, što ga objavljuje Međunarodna dječja knjižnica u Münchenu. Knjige su, uz recenziju, uvrštene u katalog The White Ravens 2012.

 

Sanja Pilić do danas je objavila 25 knjiga za djecu, četiri zbirke priča za odrasle i tri zbirke pjesama. Dobitnica je nagrade Grigor Vitez za knjige "O mamama sve najbolje" (1990.) i "Sasvim sam popubertetio" (2002.), nagrade Ivana Brlić-Mažuranić za knjige "Mrvice iz dnevnog boravka" (1995.) i "Zafrkancije, zezancije, smijancije i ludancije" (2001.) te nagrade Mato Lovrak za knjigu "Što mi se to događa?" (2007.). Roman "Jesam li se zaljubila?“ izabran je na časnu listu IBBY-ja za 2008. godinu. Godine 2010. i 2011. dobila je nagradu Kiklop za roman za mlade "Hoću biti posebnaaaaa!" i slikovnicu "Maša i gosti“ koju je napravila zajedno sa ilustratoricom Katarinom Halužan.

Šifra artikla 4010-02376
Književni žanr Dječji roman
Autor Sanja Pilić
Broj stranica 124
Uvez Meki
Izdavač Mozaik knjiga
Biblioteka Sanja Pilić za mlade
Godina izdanja 2013.
Jezik izvornika Hrvatski

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se