Košarica 0
GUINNESS WORLD RECORDS™ 2014

GUINNESS WORLD RECORDS™ 2014

Besplatno pročitaj poglavlje
GUINNESS WORLD RECORDS™2014 vratio se i bolji je nego ikad prije! Zakoračite u nevjerojatni svijet rekorda u novom izdanju najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu!

Možda će vas zanimati

GUINNESS WORLD RECORDS2014 vratio se i bolji je nego ikad prije! Ovogodišnje izdanje najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu, koja je prvi put objavljena 1955. i do danas se u više od stotinu zemalja prodala u više od 120 milijuna primjeraka – ispunjena je s fantastičnim novim rekorderima, aplikacijama i mnogim drugim zanimljivostima unutar knjige, među kojima se nalazi:

• Nevjerojatni novi rekorderi – U knjizi su predstavljeni nevjerojatni, nikad prije viđeni rekorderi, uključujući i Najmanjeg psa na svijetu, Najvećeg robota i Najveću zbirku suvenira povezanih sa Ratovima zvijezda. Uz njih su se našli i svi s fantastičnim postignućima u svijetu zabave, sporta, znanosti i tehnologije, svemira i šire!

• Proširena stvarnost – 3D tehnologija se vratila, još veća i bolja. Skinite besplatnu aplikaciju, usmjerite svoj mobilni uređaj prema posebno označenom rekordu na stranici, i svjedočite kako ovaj oživljava u veličanstvenom 3D-u. Odabrani rekordi uključuju Najveću zmiju, Najnižu ženu, Najvećeg dinosaura i Najvišu planinu.

• Mini 10 – Glavni urednik knjige uspio je u knjigu ugurati još više podataka uvodeći „odjeljke s informacijama“ na dnu stranica koji sadrže u potpunosti ilustriranih zaokruženih 10 superlativnih rekorda, uključujući najsmrtonosnije zmije, osobe koje najviše zarađuju ili najveće igračke

Zakoračite u nevjerojatni svijet rekorda u novom izdanju najprodavanije knjige s autorskim pravima na svijetu!

Šifra artikla 4010-03118
Književni žanr Hobi
Autor Grupa autora
Broj stranica 272
Uvez Tvrdi
Izdavač Algoritam
Biblioteka Posebna izdanja
Godina izdanja 2013.
Izdanje Prvo

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se