Košarica 0
GPS uređaj nuviCam LMT Europe

GPS uređaj nuviCam LMT Europe

NüviCam™ LMTHD je svestrani 6-inčni premium navigacijski uređaj s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje i funkcijama za pomoć u vožnji. Uz svoj inovativan dizajn NüviCam™ LMTHD uključuje detaljne karte s besplatnim nadogradnjama, besplatan lifetime sustav izbjegavanja prometa, premium funkcije za pomoć u vožnji i još mnoga toga. Ugrađena kamera za snimanje vožnje koja neprekidno snima vašu vožnju i funkcije za pomoć u vožnji kojima je opremljen nüviCam LMT podižu GPS navigaciju za automobile na sasvim novu razinu. Upustite se u avanturu s ovim modernim navigacijskim uređajem jer putovanje nikada nije bilo jednostavnije.

Moderni nüviCam LMT navigacijski uređaj sadrži detaljne karte Europe s besplatnim nadogradnjama lifetime karata i nadogradnjama prometnih informacija. Garmin Real Vision™ aktivira prikaz kamere prilikom približavanja odabranim odredištima. Želite vidjeti detaljniji prikaz svoje rute, 6-inčni stakleni zaslon visoke rezolucije vašeg nüviCam LMT uređaja ima mogućnost zumiranja primicanjem i odmicanjem prstiju. Uređaj je opremljen i magnetskim nosačem s napajanjem koji drži nüviCam na sigurnom i puni ga za vrijeme vožnje. nüviCam LMT isporučuje se s prethodno učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije karte, točke interesa i navigacijske podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tijekom vijeka trajanja svog GPS navigacijskog uređaja, i to bez pretplate i bez naknade. nüviCam LMT opremljen je Garmin prometnim informacijama koje vam omogućuju da više vremena provedete u pokretu. Uz Garmin prometne informacije vaša je karta vožnje uvijek na zaslonu. Upozorenja o prometu pojavljuju se na bočnoj strani karte, a poruke o stanju u prometu usto se i izgovaraju. Garmin prometne informacije daju detaljne podatke o situaciji, na primjer koliko je očekivano trajanje zastoja i postoji li mogućnost obilaska. Mogu vam čak i potvrditi nalazite li se na najbržoj ruti. Uz lifetime prometne informacije vaš će nüviCam tijekom cijelog vijeka trajanja primati besplatne prometne informacije, i to bez oglasa i bez naknada za pretplatu. Garmin prometne informacije dolaze izravno na vaš nüviCam uređaj. Kao jedan od najpotpunijih prijenosnih navigacijskih uređaja koji se ikada pojavio na autocestama, nüviCam LMT opremljen je najnovijim premium funkcijama za pomoć u vožnji koje obično nalazimo samo u luksuznim automobilima. Primjerice, sustav izbjegavanja frontalnog sudara upozorava vas ako vozite preblizu vozila ispred sebe. Ili, ako skrenete s ceste ili u traku s prometom iz suprotnog smjera, vidjet ćete i čuti funkciju upozorenja na izlazak iz trake. Kako biste uživali u zaštiti “svjedoka koji nikada ne trepće”, u nüviCam LMT ugradili smo kameru visoke rezolucije koja snima vašu vožnju. U slučaju sudara, G-senzor za otkrivanje nesreće kojim je opremljen uređaj automatski će u trenutku sudara spremiti datoteke. GPS bilježi točno mjesto i vrijeme događaja. Kut snimanja kamere možete prilagoditi pomoću rotirajućeg objektiva kako bi nüviCam sa svog mjesta na vjetrobranskom staklu ili upravljačkoj ploči snimao zapise optimalne kvalitete.
Videozapise možete reproducirati na velikom, 6-inčnom zaslonu i vidjeti čak i kartu mjesta na kojem se dogodila nesreća. nüviCam može snimati i fotografije, a možete ga i iznijeti iz automobila i snimiti eventualna oštećenja vozila nastala u sudaru. Prostor za spremanje snimljenih videozapisa osigurava microSD™ kartica od 4 GB koja se isporučuje s uređajem. nüviCam LMT olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa kao što su tvrtke, trgovine, restorani i druga odredišta. U našoj se bazi podataka točaka interesa nalaze i relevantne informacije dobivene putem usluge Foursquare. Sada će se prilikom pretraživanja na vrhu popisa pojaviti relevantni Foursquare rezultati. To je jednostavan način za otkrivanje novih i popularnih restorana, trgovina i mnogih drugih mjesta. Ako s nüviCam uređajem koristite aplikaciju Smartphone Link, možete se prijaviti na uslugu Foursquare i pregledavati detaljnije informacije o točki interesa kao što su ocjene, raspon cijena i radno vrijeme. Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi točno određeno mjesto. Ako navigirate do trgovačkog centra, funkcija Direct Access osigurat će dodatne podatke o lokacijama točno određenih trgovina koje se u njemu nalaze. Funkcija Direct Access vodit će vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu. nüviCam LMT sadrži naš jedinstveni sustav Cyclops za kamere za nadzor brzine koji vas precizno i u stvarnom vremenu upozorava na kamere i ograničenja brzine u pojedinom smjeru. Potpuna baza podataka sigurnosnih kamera već je učitana u vaš sustav za satelitsku navigaciju. No, možete primati redovite ili jednokratne nadogradnje kako biste bili sigurni da uvijek znate za najnovije lokacije s kamerama te kako biste mogli voziti sigurno i poštujući prometne propise. Dobar vozač je oprezan vozač. Osobito ako su u blizini djeca. Kako bi vam pomogao, nüviCam LMT oglašava zvučno upozorenje i prikazuje upozorenje na zaslonu svaki put kad se približite školskoj zoni. Prikazano ograničenje brzine također se mijenja u ograničenje brzine u školskoj zoni. Karta vožnje uvijek se nalazi na zaslonu uređaja nüviCam LMT, a dodatne informacije pojavljuju se sa strane. Dok se vozite po ruti, funkcija Nadolazi neprestano vam pruža informacije o obližnjim uslugama, uključujući restorane, benzinske postaje i bankomate. Druge informacije koje je dobro znati koje se prikazuju na vašem nüviCam uređaju uključuju ograničenje brzine, trenutnu brzinu i vrijeme dolaska na odredište.
Šifra artikla 40922-00066
Brand Garmin
Ekran 6,1'' 800 x 480
Baterija Baterija: Punjiva litij-ionska baterija, Trajanje baterije: Do 30 minuta
Boja Crna
Dimenzije artikla 18,3 x 9,4 x 1,5 cm
Težina artikla 319,2 g
Jamstvo 2 godine
Dimenzije: 18,3 x 9,4 x 1,5 cm (Š x V x D) (D = 3,3 cm s kamerom)
Veličina zaslona, Š x V 13,6 x 7,2 cm; dijagonala 15,4 cm
Rezolucija zaslona, Š x V: 800 x 480 piksela
Vrsta zaslona: WVGA zaslon u boji s tehnologijom TFT i bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Težina: 319,2 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: Do 30 minuta
Prijemnik visoke osjetljivosti

Uključuje prethodno učitane karte ulica i doživotna ažuriranja karte, nüMaps jamstvo,Ugrađena memorija i ugrađeni solid state pogon, Prihvaća podatkovne kartice microSD™ kartica od 4 GB, Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa), Međutočke/favoriti/lokacije: 1000

Navigacijske funkcije
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft.")
Navigacija s glasovnom aktivacijom (upravljanje uređajem glasovnim naredbama)
Kompatibilno s prometom (izrada rute oko prometa s prijemnikom i pretplatom)
Doživotno ažuriranje stanja u prometu (primajte besplatna doživotna ažuriranja stanja u prometu)
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju)
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja)
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.)
Bluetooth® bežična tehnologija
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti: Da (sa Up Ahead)

Dodatno
Funkcija upozorenja na izlazak iz trake, Sustav izbjegavanja frontalnog sudara, Garmin Real Vision™, Magnetski nosač, Planer puta, Zapisnik puta, Foursquare sinkronizaciju, Funkcija Direct Access, Live usluge možete primati putem kompatibilnog iPhone® uređaja ili pametnog telefona sa sustavom Android™ s aplikacijom Smartphone Link.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se