Košarica 0
GoPro Hero4, silver Adventure Edition / CHDHY-401-EU

Još pregleda

  • GoPro Hero4, silver Adventure Edition / CHDHY-401-EU

GoPro Hero4, silver Adventure Edition / CHDHY-401-EU

Najmoćnija GoPro kamera dosada sa 2x jačim procesorom od modela Hero3.
Rezolucija videa 4K30 i 2.7K60, fotografije 12MP, 30slika u sekundi.
Vodotporna 40m.
Night Photo i Night Lapse postavke za kvalitetne snimke i po ultra niskoj osvjetljenosti.
Wi-Fi i Bluetooth povezivost sa smartphoneom ili tabletom.
U paketu dobivate: kameru, standardno kučište(40m vodootporno), Skeleton vratašca, punjivu bateriju, nosač za ravne i zakrivljene površine, kopče i USB kabel.
Dvostruko jači
S dvostruko moćnijim procesorom, dvostruko bržim video frame rateom i boljom kvalitetom slike od svojih prethodnika, Hero4 Black donosi snimke koje su oštrije, bogatije i detaljnije. U kombinaciji s novim moćnim značajkama i tehnologijama te poboljšanjima na području zvuka, korištenja i bežične povezivosti, HERO4 Black je najnapredniji i najmoćniji GoPro do sada.

4x 1080p rezolucija
HERO4 Black je prva kamera iz svoje klase koja koristi Ultra HD rezoluciju i donosi profesionalnu kvalitetu snimki u malenom pakiranju. Zadivljujuća oštrina, kino kvaliteta, tečna reprodukcija. HERO4 Black donosi sve.

Brzo i moćno bilježenje slika
S 12 MP napravite slike u onim trenucima koje ne želite propustiti. Uslikajte jednu sliku ili koristite Time Lapse način za automatske slike u intervalima od 0,5 do 60 sekundi.

Novi način za mrak
Zabilježite noćno nebo u jednom posve novom načinu. Novi Night Photo i Night Lapse načini nude prilagodljive postavke za slikanje u tamnim uvjetima. Bilo da slikate zvijezde ili vatru na kampairanju, Night Photo i Night Lapse omogućuju vam fantastične slike u uvjetima smanjene svjetlosti.

Ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth
HERO4 Black ima ugrađeni Wi-Fi i Bluetooth koji vam omogućuju spajanje s GoPro aplikacijom. Ona će vaš mobilni uređaj ili tablet pretvoriti u live daljinski aparat za vašu kameru, nudeći vam punu kontrolu, jednostavno pregledavanje snimki i dijeljenje putem maila i Facebooka. Smart Remote omogućuje vam kontrolu više GoPro kamera s udaljenosti do 180m.

Profesionalne audio performanse
S moćnim zvučnim sustavom HERO4 Black donosi jasan i oštar zvuk u svim situacijama. Mikrofon, najbolji u klasi, vaš će snimljeni zvuk učini u potpunosti prirodnim i realnim. A s ugrađenim pretvaračem analognog u digitalni, HERO4 Black je kompatibilan sa širokim rasponom profesionalnih vanjskih mikrofona niske osjetljivosti.

Protune
Protune će otključati puni potencijal vaše kamere s ručnom kontrolom svih postavki potrebnih da bi vaše snimke bile savršene. Oslobodite kreativnost s nizom postavki poput boja, ISO limita, White Balancea, oštrine i ekspozicije i uživajte u najvećem stupnju kontrole GoPro kamere.
Šifra artikla 40904-00489
Brand GoPro
Vrsta Akcijske kamere
Efektivni pikseli 3840 x 2160 pixela
Baterija Li-Ion 1160 mAh, 3,8V
Boja Srebrna
Jamstvo 2 godine
Maksimalna razlučivost videozapisa: 3840 x 2160 pixela
Rezolucija fotografije; 12 MP
Kut: 170°
White Balance: Automatski/ručno
ISO Limit: 400 - 6400
Ekspozicija: ±2 EV, 1/2 EV korak
Baterija: Li-Ion 1160 mAh, 3,8V
Zvuk: 48 kHz

Rad pod vodom: Do 40 m uz priloženo kućište
Kompatibilne memorijske kartice: Micro SD
Zvučni zapis: Mono
Način povezivanja: Mini USB,micro HDMI,WiFi
Sadržaj pakiranja: Kućište,Skeleton backdoor,punjiva baterija,zakrivljeni i ravni ljepljivi nosač,USB kabel

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se