Košarica 0
Gobsmax glava-meta sa lanserom + 1 Gobsmax loptica USL150009

Još pregleda

  • Gobsmax glava-meta sa lanserom + 1 Gobsmax loptica USL150009
  • Gobsmax glava-meta sa lanserom + 1 Gobsmax loptica USL150009

Gobsmax glava-meta sa lanserom + 1 Gobsmax loptica USL150009

1+1 u pola cijene!

Kupi bilo koje dvije igračke iz ove promocije i jeftiniju dobivaš u pola cijene! Daljnjim dodavanjem još dvije igračke, popust se ponavlja onoliko puta koliko želiš!

Dobrodošli u nevjerojatan Gobsmax svijet! To je svijet prepun lude energije, sa likovima kojima usta teško mogu ostati zatvorena. Preko 100 Gobsmax figura u obliku loptice koje moraš sakupiti i zakotrljati! Kreni u avanturu sa svojim Gobsmax prijateljima. Gobsmax loptice možeš bacati, kotrljati, sudarati jednu s drugom ili ispaliti iz lansera. Nađi si metu i vježbaj svoje gađanje. Sa jedne Gobsmax glave-mete možeš gađati drugu Gobsmax glavu-metu. Natječi se s prijateljima tko bolje gađa. A možete se i natjecati čiji Gobsmax se neće otvoriti prilikom sudara sa zidom. NAPOMENA: U ovom pakiranju dobivate Gobsmax glavu-metu sa lanserom i jednu ekskluzivnu Gobsmax lopticu.


Možda će vas zanimati

Gobsmax svijet sadrži više od 100 figura-loptica koje se otvaraju prilikom udarca. Ove loptice savršene su za bacanje i hvatanje. Svaka figura-loptica je jedinstveno oblikovana. Gobsmax figure-loptice su podijeljene u 6 različitih timova, a svaki tim ima svoje karakteristike - Space Jump, Motor Mouths, Dino Run, Xtreme Sports, Crunchin' Critters, Rockin' Rollers. Unutar svakog tima nalazi se po jedna figura-loptica koja je posebna. Ostale figure-loptice mogu biti obične, rijetke ili jako rijetke. Tvoj cilj je skupiti ih sve!
Gobsmax figurama-lopticama možeš se igrati s prijateljima:
IGRA 1: Zakotrljajte Gobsmax lopticu prema zidu. Gobsmax najbliži zidu pobjeđuje. Gobsmax koji se otvori gubi.
IGRA 2: Natječite se s prijateljem – bacite svoj Gobsmax da se otvori i usporedite simbole koji se nalaze unutar njihovih usta. Jači simbol pobjeđuje. Na uputstvima u pakiranju nalaze se objašnjenja simbola.
IGRA 3: Koristite lanser kako bi katapultirali svoj Gobsmax i pogodili metu. Kao metu možete upotrijebiti Gobsmax glavu, zdjelu ili šalicu.
Šifra artikla 4050-03839
Vrsta Akcijske figure
Brand Gobsmax
Licenca Gobsmax
Dob 5+
Sastav Plastika
Spol Unisex
Zemlja porijekla Kina
Dimenzije artikla 15.8x17.8x17 cm
Težina artikla 345 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se