Košarica 0
Garmin zūmo 395 LM Europe, Bluetooth, 4,3"

Još pregleda

  • Garmin zūmo 395 LM Europe, Bluetooth, 4,3"
  • Garmin zūmo 395 LM Europe, Bluetooth, 4,3"

Garmin zūmo 395 LM Europe, Bluetooth, 4,3"

Avanturistički navigacijski uređaj za motocikle
4,3-inčni dodirni zaslon čitljiv na sunčevoj svjetlosti kompatibilan je za rad u rukavicama, otporan na pare od goriva, UV zrake i teške vremenske uvjete (IPX7).
Detaljne karte Europe s besplatnim lifetime5 nadogradnjama karata.
Pritisnite ovdje za prikaz područja pokrivenosti za cijelu Europu.
Garmin Adventurous Routing™ traži zavojite ili brdske ceste i ograničava vožnju glavnim autocestama.
Upozorenja za vozača na oštre zavoje, pružne prijelaze, kamere za mjerenje brzine i još mnogo toga.
Hands-free pozivanje.
Upravljajte glazbom s MP3 playera ili pametnog telefona3 na zaslonu zūmo uređaja.

Namijenjen za pustolovinu, stvoren za vožnju
Opremljen funkcijom Garmin Adventurous Routing™ koja vas vodi zavojitim, brdskim cestama kroz prirodu koje volite i svijetlim lako čitljivim 4,3-inčnim dodirnim zaslonom kompatibilnim s rukavicama, zūmo 395LM je navigacijski uređaj za motocikle koji je stvoren za uzbuđenja.

Prednosti Bluetooth tehnologije
Sinkronizirajte zūmo s kompatibilnim pametnim telefonom3 i slušalicama ili kacigom s Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno) i moći ćete upućivati i primati bežične pozive. Telefon možete držati na sigurnom u džepu ili stražnjoj torbi i usprkos tome telefonirati potpuno koncentrirani na cestu.

Uživajte u glazbi na putovanjima
Želite svoju vlastitu glazbu u pozadini tijekom vožnje? zūmo vam omogućuje i upravljanje glazbom i multimedijskim zapisima na kompatibilnom MP3 playeru ili pametnom telefonu2 izravno na dodirnom zaslonu uređaja.

Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača
Kako biste uvijek znali što se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo 395LM upozorit će vas na oštre zavoje, pružne prijelaze ili prijelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Uz to, upozorit će vas i ako počnete voziti u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici. Primit ćete upozorenja i na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo1 koje se nalaze u blizini. Uz to, za vrijeme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor4 predložit će vrijeme za stanku i mjesto za odmor koja biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo omogućuje vam jednostavan pregled zanimljivih mjesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na zaslonu navigacijskog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem točaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim cestama.

Zaboravite na vožnju s praznim rezervoarom
građeno putno računalo s digitalnim mjeračem goriva sastavni je dio vašeg uređaja zūmo 395LM. Ono vam omogućuje da procijenite koliko još kilometara možete prijeći prije nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske postaje doista će vas upozoriti kada je vrijeme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske postaje koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vrijeme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka točaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mjesta koja nude usluge popravka, distributere i mnoge druge lokacije. zūmo ima i zapisnik povijesti servisa kako biste jednostavnije mogli voditi bilješke o datumima servisa, prijeđenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira
Funkcija Garmin Real Directions™ kojom je opremljen zūmo 395LM doista potpuno mijenja koncept “govornih uputa skretanje-po-skretanje”. Uz izgovaranje naziva ulica vaš će vas zūmo navoditi pomoću prepoznatljivih orijentira, zgrada i signalizacije (npr., “Skrenite desno poslije crvene zgrade”). A zahvaljujući podacima usluge Foursquare®, zūmo se isporučuje s milijunima prethodno učitanih novih i popularnih mjesta koja možete istražiti.

Lifetime nadogradnje karata
zūmo 395LM isporučuje se s besplatnim nadogradnjama karata5za cijeli vijek trajanja vašeg uređaja, pa će rute sadržavati najnovije trenutno dostupne točke interesa, ceste i navigacijske podatke.

Alati za navigaciju
Pomoć za trake s prikazom križanja daje prikaz križanja i prijelaza na vašoj ruti kako biste lakše prolazili kroz komplicirane prijelaze. Strelice jarkih boja na zaslonu zūmo uređaja pokazuju traku potrebnu za sljedeće skretanje ili izlaz. Tu je i funkcija TracBack® koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja navigirate natrag istom rutom.

Praćenje tlaka u gumama
Kako biste bili još sigurniji na cesti, zūmo 395LM kompatibilan je s Garmin senzorom za praćenje tlaka u gumama6 (prodaje se odvojeno). Za svaku je gumu potreban poseban senzor za praćenje tlaka i radit će samo na gumama s metalnim ventilima. Senzori pomoću bežične tehnologije prenose podatke o tlaku u gumama pa ih u stvarnom vremenu možete vidjeti na zaslonu svog zūmo uređaja.

Kompatibilnost s VIRB® kamerama
Kako biste mogli snimiti najzanimljivije dijelove svoje vožnje, zūmo 395LM kompatibilan je s Garmin HD akcijskim kamerama iz serije VIRB (prodaju se odvojeno). VIRB kamerom možete daljinski upravljati i sa zaslona zūmo uređaja i pokretati ili zaustavljati snimanje. Snimanje je jednostavno i zabavno pa kasnije možete ponovno proživjeti svaku pustolovinu.
Šifra artikla 40922-00092
Brand Garmin
Ekran 10,9 cm (4,3"), WQVGA TFT zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Boja Crna
Dimenzije artikla 13.0x9.4x3.0 cm
Težina artikla 270 g
Fizičke specifikacije i performanse
Dimenzije: 13,0 x 9,4 x 3,0 cm
Veličina zaslona, ŠxV 9,4 x 5,6 cm; dijagonala 10,9 cm (4,3")
Rezolucija ekrana: WxH 480 x 272 piksela, 480 x 272 piksela
Display type WQVGA TFT zaslon u boji s bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Weight 270 g
Battery Punjiva litij-ionska baterija
Battery life Do 7 sati
Water rating Da (IPX7)
High-sensitivity receiver Da
Headphone jack/audio line-out Da
Karte i memorija
Preloaded street maps Da
Includes lifetime map updates Da
3-D buildings and landmarks view Ne
nüMaps Guarantee
Da

Built-in memory Ugrađeni solid state pogon
Accepts data cards microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Custom POIs (ability to add additional points of interest) Da
Waypoints/favorites/locations 1000
Navigacijske funkcije
Speaks street names (e.g. "Turn right ON ELM STREET in 500 ft.") Da
Voice-activated navigation (operate device with spoken commands) Ne
Lifetime traffic updates (receive free lifetime traffic updates) Ne
Lane assist (guides to proper lane for navigation) Da
Junction view (displays junction signs) Da
Route avoidance (avoid highways, tolls etc.) Da
XM® compatible for U.S Ne
productSpecFeatureHandsFreeCall Da
Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the U.S. and Europe) Da
View upcoming points of interest along route Da
MP3 player Da
Dodatno
Additional
Planer puta: da
Zapisnik puta: da
Sustav za praćenje tlaka u gumama (ANT+): da; pojedinačni senzori prodaju se odvojeno
Izrada rute pomoću funkcije Zavojiti putovi: da
Napajanje uređaja putem kabela za napajanje trebalo bi biti do 12 V (tipično) i do 1 A. Potrošnja električne energije zūmo uređaja je 5 V; 2 A.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se