Košarica 0
Garmin Vivosmart HR narukvica crna - XL

Još pregleda

  • Garmin Vivosmart HR narukvica crna - XL

Garmin Vivosmart HR narukvica crna - XL

Elegantna sportska Vivosmart HR narukvica crne boje odlikuje se uvijek uključenim ekranom koji prikazuje podatke o vašem kretanju - čak i tijekom najsunčanijeg dana. Udaljenost, kalorije, puls... - sve ovo samo su neke od opcija koje ćete moći pratiti tijekom svakodnevnih aktivnosti . Teška svega 30g, nudi bezbroj opcija koji će vaše kretanje učiniti još zabavnijim. Odlučite se za Vivosmart HR narukvicu XL veličine!
Monitor pulsa koji puls mjeri na zapešću
Vívosmart HR pametni uređaj za praćenje aktivnosti s tehnologijom mjerenja pulsa Elevate™ neprestano mjeri puls na zapešću. Koristeći puls, vívosmart HR pruža informacije o potrošenim kalorijama i kvantificira intenzitet vaših fitness aktivnosti, čime se vaš napor kvalitetnije bilježi.
Više od koraka
Uz mjerenje koraka, kalorija i udaljenosti, vívosmart HR pomoću integriranog barometarskog visinomjera mjeri broj katova na koje ste se popeli. Bilo da idete trčati ili isprobavate novi program u teretani, on mjeri intenzitet vaše aktivnosti u minutama intenzivnog vježbanja. Ova funkcija omogućuje vam da pratite svoj napredak u odnosu na ciljeve koje preporučuju zdravstvene organizacije kao što su Svjetska zdravstvena organizacija.
Pametne mogućnosti
Budite aktivni i povezani uz vívosmart HR uređaj za praćenje aktivnosti. Svaki put kad primite obavijest sa svog kompatibilnog pametnog telefona, uređaj nježno vibrira i automatski prikazuje informacije. Ako želite pročitati više, dovoljno je da prstom dodirnete i povučete po zaslonu. Druge povezane funkcije omogućuju vam da upravljate glazbom i pronađete izgubljeni telefon.
Svaki dan nadmašite prethodni
Vívosmart HR pamti vaš trenutnu razinu aktivnosti, a zatim dodjeljuje dostižan dnevni cilj. Kako ispunjavate svoje ciljeve, on će prilagoditi vaš cilj za sljedeći dan i postepeno vas voditi prema zdravijem načinu života. Tijekom dana podsjeća vas da ostanete aktivni pomoću trake podsjetnika za kretanje i upozorenja vibriranjem ako ste bili neaktivni 1 sat.
Povežite se
Vívosmart HR uređaj za praćenje aktivnosti tijekom dana automatski se sinkronizira s vašim pametnim telefonom kako bi se vaši statistički podaci spremili u našu besplatnu online zajednicu. Na usluzi Garmin Connect™ možete spremiti, planirati i podijeliti svoje aktivnosti i nadmašiti jučerašnji rezultat u dnevnom broju koraka. Povežite se s drugim korisnicima radi izazova i natjecanja. Ako želite detaljnije praćenje kalorija, možete stvoriti svoj MyFitnessPal račun i povezati ga s Garmin Connect računom. Tako ćete moći usporediti unesene i ukupne potrošene kalorije koje Vívosmart HR bilježi tijekom dana.
Šifra artikla 40907-01015
Brand Garmin
Ekran 25,3 mm x 10,7 mm, 160 x 68 piksela
Baterija Punjiva litij-ionska baterija. Trajanje: do pet dana.
Vrsta Fitness uređaji
Boja Crna
Dimenzije artikla 2.1x1.23x22.4 mm
Težina artikla 32 g
Jamstvo 2 godine
Dimenzije: 2.1 x 1.23 x 18.- 22.4 mm
Veličina zaslona: 25,3 mm x 10,7 mm
Rezolucija zaslona: Š x V 160 x 68 piksela Zaslon osjetljiv na dodir: Da
Težina: 32 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: do 5 dana
Vodootporan: Da (50m) Barometarski visinomjer: Da
Upozorenje vibriranjem: Da Upravljanje glazbom: Da Pronađi moj telefon: Da Pametne obavijesti (e-mailovi, poruke i ostale obavijesti korištenje prilikom povezivanja s pametnim telefonom): Da VIRB® kontrola: Da Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora): Da Brojač koraka: Da Monitor pulsa: Da (mjerenje pulsa na zapešću) Izračunavanje kalorija na temelju pulsa: Da Izračun potrošenih kalorija: Da Prilagodljivi zaslon(i): Da Otpornost na udarce: Da Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga): Da
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu): Da Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti): Da
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna): Da
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke): Da Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na računalo): Da

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se