Košarica 0
Garmin Vivofit narukvica HRM, siva

Garmin Vivofit narukvica HRM, siva

Pretvorite vaše dobre vibracije u životne navike uz elegantnu i laganu vivofit fitness narukvicu. Vívofit je jedina fitness narukvica koja automatski pozdravlja korisnika personaliziranim dnevnim ciljem, prateći njegov napredak i podsjećajući ga kad je trenutak da se pokrene. Uz jedinstveni zaobljeni zaslon koji je uvijek aktivan, vívofit također prikazuje broj koraka, odbrojavanje do ciljnog broja, kalorije, udaljenost i trenutno vrijeme. Vodootporna do 50 m te kompatibilna s ANT+™ senzorima broja otkucaja srca za fitness aktivnosti, Vivofit fitness narukvica ima zamjenjivu bateriju koja traje više od godinu dana. U pakiranju dolaze vívofit s manjom i većom narukvicom, senzor frekv. srca (HRM) i USB ANT Stick.

Personaliziraj dnevne ciljeve
Vivofit prati vašu trenutnu dnevnu razinu aktivnosti i na temelju toga postavlja prihvatljive dnevne ciljeve. Kako dostižete zadano, vivofit postavlja novi cilj za novi dan postepeno vas vodeći zdravijem životu.
Vrijeme za pokret
Istraživanja su pokazala kako duži period sjedenja za stolom smanjuje sagrijevanje masti u vašem tijelu. Taj efekt možete okrenuti odlaskom na kratke šetnje tijekom dana. A ako ste zaboravili na kretanje, vivofit će vas upozoriti. Crvena linija pojavljuje se na zaslonu nakon jednog sata neaktivnosti te raste s nastavkom neaktivnosti. Prohodajte koju minutu i resetirajte liniju
Uvijek tu
Vivofit prati vaš napredak 24/7, a bez promjene baterije može izdržati do godinu dana. Postavite sleep mode kada idete u krevet i vivofit će bilježiti vaš odmor. Na Garmin Connect možete vidjeti ukupno vrijeme spavanja, kao i periode micanja i spokojnog sna. Vivofit narukvica je otporna na vodu tako da ju možete koristiti u svakoj situaciji.
Spojite se
Sa samo jednim pritiskom gumba možete se bežično sinkronizirati s Garmin Connectom kako bi imali kompletnu sliku svog napretka, te se priključili online izazovima i zaradili virtualne bedževe za ekstra motivaciju. Tako je jednostavno započeti.
Šifra artikla 40907-00748
Brand Garmin
Ekran Segmented LCD 1.00" x 0.39"
Baterija Dvije zamjenjive gumbaste baterije CR1632
Vrsta Fitness uređaji
Boja siva
Jamstvo 2 godine
Zaslon: Segmented LCD 1.00" x 0.39"
Baterija: Two replaceable CR1632 coin cells (1 godina)
Akcelerometar
Mjerač potrošnje kalorija
Mjerač otkucaja srca
Brojač koraka
Postavljanje ciljeva
Linija kretanja
Praćenje sna
Kompatibilan s Garmin Connect
Vodotporna
Dimenzije:
Mala narukvica 120-175mm
Velika narukvica 152-210mm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se