Košarica 0
Garmin Vivofit 2 narukvica HRM, bijela

Još pregleda

  • Garmin Vivofit 2 narukvica HRM, bijela

Garmin Vivofit 2 narukvica HRM, bijela

Ustanite i pokrenite se s Vivofit 2, uređajem za praćenje aktivnosti s baterijom koja traje više od 1 godine. Na zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem brojite korake, pogledajte traku podsjetnika na kretanje sa zvučnim upozorenjima ili postavite svoje personalizirane ciljeve. U svakom trenutku saznajte koju ste udaljenost prošli ili koliko ste kalorija potrošili te mjerite puls. Vivofit 2 će vas pratiti i kroz san, mjereći količinu sna i količinu vašeg efektivnog sna. Putem Garmin Connecta povežite se sa svima i dobite cjelokupnu sliku svoga napretka. U pakiranju dolazi vívofit 2 s remenom u S i L veličini, senzor otkucaja srca i USB ANT Stick.

Podaci na zaslonu
Vívofit 2 odmah sprema statističke podatke, još dok je na vašem zapešću. Na lako čitljivom zaslonu koji možete pregledavati i noću prikazuje se broj napravljenih koraka, prijeđena udaljenost, potrošene kalorije, vrijeme i još mnogo toga.
Prikazuje vrijeme i “vrijeme za pokret”
Istraživanja pokazuju da dulja razdoblja neaktivnosti, na primjer kada sjedite, smanjuju proizvodnju enzima koje tijelo koristi prilikom razgradnje masti. To se može poništiti čestim kratkim šetnjama. Vi možete izgubiti pojam o vremenu, ali vívofit 2 uređaju to se nikada neće dogoditi zahvaljujući traci podsjetnika za kretanje sa zvučnim upozorenjima. Nakon 1 sata neaktivnosti, vívofit 2 oglašava upozorenje i prikazuje crvenu traku podsjetnika na kretanje koja se puni svakih 15 minuta. Jednostavno hodajte nekoliko minuta kako biste poništili podsjetnik na kretanje.
Usredotočite se na bitno
Vívofit 2 ima mjerač vremena aktivnosti pa lako možete izmjeriti trajanje pojedinih aktivnosti. Postavite ga, a zatim bezbrižno uživajte u šetnji ili se usredotočite na vježbanje. vívofit 2 pazit će na vrijeme umjesto vas. Prilikom sljedeće sinkronizacije aktivnost će se prikazati u usluzi Garmin Connect.
Uvijek uključen
Vívofit 2 prati vaš napredak 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu te može ostati uključen više od godinu dana bez punjenja baterije. vívofit 2 ima pozadinsko osvjetljenje pa je njegov zaslon čitljiv u svakom trenutku, čak i noću. Narukvicu nosite kada idete u krevet i vívofit 2 pratit će kvalitetu spavanja. Na svojoj Garmin Connect stranici kasnije ćete moći pregledati podatke o ukupnom trajanju spavanja te razdobljima nemirnog i dubokog sna. Vívofit 2 je vodootporan do 5 ATM (50 m), što znači da ga možete bezbrižno nositi dok se tuširate ili plivate.
Personalizirani dnevni ciljevi
Vívofit 2 pamti vaš trenutnu razinu aktivnosti, a zatim dodjeljuje dostižan dnevni cilj. Kako ispunjavate svoje ciljeve, vívofit 2 prilagođava vaš cilj za sljedeći dan i postepeno vas vodi prema aktivnijem načinu života.
Garmin Connect
Na usluzi Garmin Connect možete pratiti svoj napredak i osvajati virtualne medalje za dodatnu motivaciju. Možete se uključiti i u online natjecanja i povezati, nadmetati i usporediti s prijateljima i obitelji širom svijeta.
Šifra artikla 40907-00754
Brand Garmin
Ekran Segmented LCD 1.00" x 0.39" s pozadinskim osvjetljenjem
Baterija Dvije zamjenjive gumbaste baterije CR1632
Vrsta Fitness uređaji
Boja bijela
Jamstvo 2 godine
Zaslon: Segmented LCD 1.00" x 0.39" s pozadinskim osvjetljenjem
Baterija: Two replaceable CR1632 coin cells (1 godina)
Akcelerometar
Monitor pulsa
Mjerač potrošnje kalorija
Brojač koraka
Postavljanje ciljeva
Linija kretanja
Praćenje sna
Kompatibilan s Garmin Connect
Vodotporna
Vrijeme
Mjerač vremena aktivnosti
Automatska sinkronizacija
Dimenzije:
Mala narukvica 120-175mm
Velika narukvica 152-210mm
Težina: 25,5 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se