Košarica 0
Garmin Vivoactive HRM bundle bijeli, GPS Smartwatch

Garmin Vivoactive HRM bundle bijeli, GPS Smartwatch

Krećite se više, radite pametnije, živite kvalitetnije uz vίvoactive™, pametni GPS sat koji širi granice vašeg aktivnog načina života te ima senzor otkucaja srca. Ovaj ultra-tanki, lagani i pametni GPS sat sa visokorezolucijskim zaslonom na dodir ima ugrađene aplikacije za trčanje, vožnju bicikla, golf, plivanje i praćenje aktivnosti koje vam omogućuju pregled statistike, čak i kad ste daleko od vašeg telefona. Vίvoactive sadrži vibracijska upozorenja na dolazeće pozive, tekst i druge notification poruke, te se bežično sinkronizira s Garmin Connect™ Mobile aplikacijom i ima bateriju koja traje 3 tjedna prije ponovnog punjenja. Prilagodite izgled zaslona sata s besplatnim dizajnima, mini aplikacijama i programima preuzetim iz Connect IQ trgovine.

Ugrađene sportske aplikacije
Naše ugrađene sportske aplikacije prate vaš napredak čak i kada niste u blizini telefona. Jednostavno prstom prijeđite po zaslonu do izbornika s opcijama kako biste odabrali aplikacije s GPS-om za trčanje, golf, biciklizam, plivanje i praćenje aktivnosti. Pregledajte svoju statistiku čak i tijekom vježbanja na otvorenom. Dodirni zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv je i na izravnoj sunčevoj svjetlosti.
Pametne obavijesti
Ostanite povezani zahvaljujući tehnologiji pametnog sata. Vívoactive nježno vibrira kako bi vas upozorio na dolazne pozive, poruke, e-mail poruke i podsjetnike iz kalendara s vašeg kompatibilnog uređaja s omogućenom Bluetooth® tehnologijom. Ako želite pročitati više, samo dodirnite i povucite zaslon ili očistite zaslon jednim pritiskom gumba.
Prilagođene aplikacije i izgledi sata
Personalizirajte svoj vívoactive pomoću besplatnih preuzimanja iz naše Connect IQ trgovine na web-mjestu Garmin Connect™. Dodajte podatkovna polja i miniaplikacije koji omogućuju pregled statistike jednim pogledom, poboljšajte funkcionalnost dodatnim aplikacijama i prilagodite zaslon raznim izgledima sata.
S posla na trening
Zahvaljujući laganom i izuzetno tankom dizajnu, vívoactive se jednako dobro uklapa u ured, golf teren ili stazu za trčanje. Bezbrižno uživajte u svim aktivnostima uz punjivu bateriju koja traje i do 3 tjedna kao sat ili za praćenje aktivnosti te do 10 sati uz GPS – satu je mjesto na vašem zapešću, a ne na punjaču. Vodootpornost znači da možete plivati, znojiti se i tuširati dok ga nosite.
Garmin Connect
Na usluzi Garmin Connect možete pratiti svoj napredak i osvajati virtualne medalje za dodatnu motivaciju. Možete se uključiti i u online natjecanja i povezati, nadmetati i usporediti s prijateljima i obitelji širom svijeta.
Šifra artikla 40907-00736
Brand Garmin
Ekran 28,6 mm x 20,7 mm, osjetljiv na dodir, u boji, 205 x 148 piksela
Baterija Punjiva litijska baterija
Vrsta Smart satovi
Senzor otkucaja srca Da
Boja bijela
Težina artikla 38 g
Jamstvo 2 godine
Veličina zaslona, Š x V: 28,6 mm x 20,7 mm
Rezolucija zaslona, Š x V: 205 x 148 piksela
Zaslon osjetljiv na dodir
Zaslon u boji
Težina: 38,0 g
Baterija: Punjiva litijska baterija
Trajanje baterije: Do 3 tjedna (10 sati u GPS načinu rada)
Vodootporan: Da (50m)
Omogućen GPS
GLONASS
Pametne obavijesti (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih obavijesti kada je uređaj uparen s kompatibilnim telefonom)
Upozorenje vibriranjem
Upravljanje glazbom
Pronađi moj telefon
Upravljanje VIRB® kamerom
Monitor pulsa
Upozorenje o tempu (aktiviranje alarma ako varirate od postavljenog tempa)
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa
Izračun potrošenih kalorija
Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti za udarce iz bilo kojeg mjesta na terenu)
Udaljenost do F/M/B (udaljenost do prednje, srednje i stražnje strane greena)
Udaljenost do layupova/doglegova
Brojač koraka
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu)
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti)
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna)
Kompatibilno s Garmin Connect™
Automatska sinkronizacija
Dimenzije: 41 mm x 257 mm x 8,0 mm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se