Košarica 0
Garmin VIRB X, akcijska kamera

Još pregleda

  • Garmin VIRB X, akcijska kamera
  • Garmin VIRB X, akcijska kamera
  • Garmin VIRB X, akcijska kamera
  • Garmin VIRB X, akcijska kamera

Garmin VIRB X, akcijska kamera

Kompaktna vodootporna HD akcijska kamera s G-Metrix™ tehnologijom
Videozapisi profesionalne kvalitete: 1080p/30 fps; 960p/30 fps; 720p/60 fps; 480p/120 fps s funkcijom stabilizacije slike i razinama zumiranja.
G-Metrix™: Ugrađeni GPS i senzori tvrtke Garmin prate vaše pokrete u stvarnom vremenu i prikazuju ih u dojmljivim mjeračima, grafikonima i još mnogo toga.
Fotografije: 12 megapiksela; uzastopno snimanje do 10 kadrova u sekundi; vremenski odmak.
Zvuk: Izloženi mikrofon za izrazito jasan zvuk čak i pod vodom; bežični HD zvuk iz Bluetooth® slušalica ili mikrofona.
Kompaktna i čvrsta: malena, lagana i zaista čvrsta; vodootporna do dubine od 50 metara bez dodatnog kućišta.

Snimanje videozapisa profesionalne kvalitete
Mogućnost snimanja zapanjujućih videozapisa visoke rezolucije od 1440p30, 1080p60 i 720p120 znači da ćete pomoću VIRB XE kamere snimiti svoje doživljaje s mnoštvom detalja. Uz VIRB XE kameru opremljenu prilagođenim, potpuno staklenim objektivom, mogućnošću snimanja u visokoj rezoluciji i razinama zumiranja te velikom broju kadrova u sekundi (do 240 fps (480p)) sigurno ćete snimiti snimke kakve želite. Ručne kontrole kamere kao što su balans bijele boje i ekspozicija pružaju vam još više slobode prilikom snimanja videozapisa.

Fotografije visoke kvalitete
Poseban gumb za snimanje fotografija i mogućnost snimanja širokih fotografija od 12 megapiksela pri brzini od 30 kadrova u sekundi znače da ćete pomoću VIRB XE kamere snimiti željene fotografije. Fotografije možete snimiti čak i za vrijeme snimanja videozapisa. VIRB XE kameru možete podesiti i da automatski snima fotografije u duljim vremenskim razdobljima u prilagodljivim razmacima do 120 sekundi. Uz funkciju produženog vremenskog odmaka VIRB XE će između snimaka biti u stanju mirovanja što će maksimalno produljiti vijek trajanja baterije i omogućiti vam izrazito dugo razdoblje snimanja.

G-Metrix™
Uz G-Metrix tehnologiju snimite više od samog videozapisa. VIRB XE kamera opremljena je ugrađenim Garmin GPS-om te G-force i senzorima orijentacije kako bi zabilježila priču o vašem brzom, ludom okretu ili fantastičnom, velikom zračnom skoku. VIRB XE kamera bežično se može povezati s vanjskim senzorima i Garmin uređajima i tako zabilježiti uzbudljive podatke o vašoj izvedbi na trkaćem biciklu ili jedrilici. Pomoću našeg besplatnog softvera VIRB Edit (dostupne su verzije za mobilne uređaje i stolna računala) ispričajte informacijama bogatiju priču i na snimci u stvarnom vremenu automatski prikažite mjerače i grafikone s podacima o brzini, ubrzanju, pulsu i još mnogo toga.

Mala i čvrsta
Iako je mala i lagana, VIRB XE kameru možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli jer će izdržati u svim uvjetima. S VIRB XE kamerom slobodno možete roniti do velikih dubina (do 50 metara) i za to vam neće biti potrebna dodatna oprema ili kućište. Kompaktnog dizajna i čvrsta, ova je kamera stvorena za nepovoljne vremenske uvjete. Izloženi mikrofon snima jasan i čist zvuk kakav kamere u kućištima jednostavno ne mogu snimiti. Zahvaljujući hidrofobnom, ravnom, staklenom objektivu podvodne snimke kristalno su jasne, a kapljice vode neće se pojaviti prilikom uranjanja i izranjanja.

Povežite svoju VIRB kameru pomoću WiFi® tehnologije
Poredajte svoje snimke pomoću funkcije pregleda videozapisa uživo, a zatim upravljajte jednom ili više kamera i pregledavajte ih tako što ćete VIRB XE kameru povezati s aplikacijom Garmin VIRB® Mobile na svom kompatibilnom pametnom telefonu¹ ili tabletu. Tako možete reproducirati i uređivati snimljene zapise, preklapati ih G-Metrix podacima i premjestiti u oblak. VIRB XE kamerom jednostavno možete upravljati i podesiti je pomoću kompatibilnog Garmin uređaja.

Snimanje jednim dodirom
VIRB XE dizajnirana je kako bi bila jednostavna za rukovanje pa se na njezinoj gornjoj strani nalazi gumb za snimanje jednim dodirom i poseban gumb za snimanje fotografija, baš kao i na standardnim fotoaparatima. Jasan zvuk prekidača daje vam do znanja da snimate i omogućuje potpunu taktilnu kontrolu čak i kada kameru ne vidite jer se nalazi na vašoj glavi ili kada nosite rukavice. Snimanje započinje u trenutku kada prebacite prekidač, čak i ako je kamera isključena.

Nastavite snimati i u surovim uvjetima
VIRB XE kamera opremljena je kontaktima za punjenje otpornima na nepovoljne vremenske uvjete pa je možete prikopčati na akumulator vozila ili drugi izvor energije kako biste i u najsurovijim uvjetima nesmetano mogli snimati duge zapise. Dodatnu fleksibilnost prilikom korištenja VIRB XE kamere osiguravaju zamjenjive/punjive litij-ionske baterije.

Izvrsnost uz bežični HD zvuk
Pomoću Bluetooth 4.0 tehnologije VIRB XE kamera može se izravno povezati s bežičnim Bluetooth slušalicama ili mikrofonom za snimanje zvuka visoke rezolucije. Bilo da ste udaljeni od svoje kamere ili biste radije snimili svoje komentare dok vozite motocikl, VIRB XE kamera udovoljit će se svim vašim zahtjevima.

Upotrijebite svoj Garmin ekosustav
VIRB XE kamera može iskoristiti moćan Garmin ekosustav kako bi proširila područje pod kontrolom kamere i izvukla dodatne podatke o izvedbi. Pomoću dodatnog VIRB daljinskog upravljača možete upravljati svojom VIRB XE kamerom, ali i raznim prenosivim, nosivim ili montiranim navigacijskim uređajima. Dodatne podatke možete dobiti iz Garmin senzora kao što su Garmin Vector senzori snage, Garmin senzori pulsa ili iz kompatibilne fitness, avijatičarske ili nautičke opreme.

Sinkroniziranje više kamera
Korištenjem GPS vremenskih oznaka dobivenih iz Garmin GPS-a VIRB XE kamera pojednostavljuje snimanje pomoću više kamera i automatski sinkronizira snimke na razini točnosti većoj od jednog kadra. Pomoću softvera VIRB Edit kutove snimanja više kamera besprijekorno povežite jednim pritiskom gumba i zaboravite poravnavanja i vremenske kodove koji oduzimaju vrijeme.

VIRB Tracking
Pomoću funkcije VIRB Tracking možete saznati zadnji poznati položaj svoje kamere pa se vratiti i uzeti je. Funkciju VIRB Tracking koristite uz kompatibilan Garmin uređaj ili kompatibilan pametni telefon¹.

Nevjerojatni videozapisi snimljeni s lakoćom
Zahvaljujući G-Metrix podacima koje prikuplja VIRB kamera naš besplatni softver za stolna računala VIRB Edit stvara odlične videozapise vaših doživljaja koje odmah možete podijeliti s drugima. Svoje zapise također možete ručno pregledati i urediti te podesiti G-Metrix mjerače, dodati glazbu i besprijekorno mijenjati kutove snimanja kamere. Softver VIRB Edit također će automatski osigurati da uvijek imate najnoviju verziju softvera kamere.

Nosači prave akcijske kvalitete
Izbor različitih iznimno kvalitetnih nosača omogućuje vam da kameru dobro učvrstite u željenom položaju. Od nosača za zaobljene i ravne površine, nosača za upravljačke ploče do nosača koji se trakama učvršćuju na upravljač bicikla, sjedalo, kacigu i prsa ili višenamjenskih nosača, imamo nosač za svaku situaciju. VIRB nosači opremljeni su profesionalnim, protukliznim sustavom za učvršćivanje sa šesterokutnim vijcima koji se mogu čvrsto pritegnuti kako bi nosač bio otporan na vibracije i udarce.
Šifra artikla 40904-00484
Brand Garmin
Vrsta Akcijske kamere
Ekran 25,4 mm, 128 x 128
Baterija punjiva litij-polimer baterija od 980 mAh
Dimenzije artikla 40.6x77.0x 36.8 mm
Težina artikla 151.7 g
Dimenzije
Veličina uređaja (Š x V x D): 40,6mm x 77,0mm x 36,8mm
Veličina zaslona: dijagonala 25,4 mm, 128 x 128
Težina jedinice: 151,7 grama

Videozapisi
Senzor slike: 12,4 MP, 1/2,3" CMOS
Vrsta datoteke: .mp4
1080p HD videozapis: 30, 25 fps
960p HD videozapis: 30,25 fps
720p HD videozapis: 60, 50, 30, 25 fps
480p (usporeno): 120 fps
Razlučivost fotografija: 12 MP i 7 MP
Uzastopno snimanje fotografija: 12 MP pri 10 fps
Vremenski odmak pri fotografiranju: podesivi intervali do 120 sekundi

Zvuk
Ugrađeni mikrofon: Da
Vanjski mikrofon: dodatni audiouređaj s izdržljivim kabelom ili Bluetooth® tehnologijom

Povezivanje
Bluetooth: da (4.0)
ANT+® kompatibilnost: da (daljinsko upravljanje i senzori)
Sučelje: USB 2.0
HDMI izlaz: ne
Wi-Fi usmjeravanje: da (802.11 bgn)

Ostalo
GPS: Da
Temperaturni raspon: za rad od -20° do 45 °C; za punjenje od 0 ° do 45 °C; za skladištenje od -40 ° do 85 °C
Memorija: microSD™ kartica (do 128 GB); kartica se ne isporučuje
Brzinomjer: da
Visinomjer: ne
Vodootpornost: 5 ATM (50 metara)
Stabilizacija slike: ne
Ispravljanje iskrivljenja objektiva: da

Baterija
Vrsta baterije: punjiva litij-polimer baterija od 980 mAh
Kapacitet baterije: 980 mAh
Trajanje baterije: do 2 sata snimanja u rezoluciji 1080p (30 fps)

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se