Košarica 0
Garmin uređaj za praćenje pasa Astro 320/T 5

Još pregleda

  • Garmin uređaj za praćenje pasa Astro 320/T 5
  • Garmin uređaj za praćenje pasa Astro 320/T 5

Garmin uređaj za praćenje pasa Astro 320/T 5

Sustav praćenja lovačkih pasa
Istovremeno pratite najviše 10 pasa na udaljenosti do 14,5 km
Ogrlica za psa T5 s iznimno osjetljivim GPS/GLONASS odašiljačem (gornja montaža) i fleksibilnom pletenom čeličnom antenom
Napredno korištenje karata i opcionalnu uslugu BirdsEye Satellite Imagery i TOPO karte

Ručni uređaj Astro 320 podiže praćenje pasa na višu razinu. On omogućuje praćenje najviše 10 pasa uz više ručnih uređaja i ogrlica za pse T5 (prodaju se zasebno). Iznimno osjetljivi Garmin GPS/GLONASS odašiljač, poboljšane mogućnosti iscrtavanja karata, kompatibilnost s uslugom BirdsEye Satellite Imagery i elektronički kompas s 3 osi jamče da ćete na kraju lova stići u svoj kamion ili kamp. I sve to na živopisnom zaslonu u boji veličine 6,6 cm koji je čitljiv i na sunčevoj svjetlosti.
Pratite svaki korak svog psa
Astro ručni uređaj i ogrlica za psa T5 opremljeni su iznimno osjetljivim GPS prijemnikom/odašiljačem. Ogrlica T5 ima GPS antenu koja se montira na vrh i dizajnirana je tako da njezina fleksibilna pletena radijska antena od nehrđajućeg čelika stoji uspravno radi najboljeg prijema kako biste mogli pratiti položaj svog psa čak i u gustoj šumi ili dubokim dolinama. Dovoljno je čvrsta da može ići posvuda s vašim psom (vodootporna do 10 m).
Uz Astro možete istovremeno pratiti najviše 10 pasa na udaljenosti do 14,5 km, ovisno o terenu. Sustav podatke odašilje pravocrtno pa najveću udaljenost postiže na ravnom, otvorenom području.
Ogrlica za psa T5 odašilje položaj psa do vašeg ručnog uređaja Astro 320 u različitim intervalima, a najčešće svakih 5 sekundi. Na živopisnom zaslonu možete vidjeti trenutačnu lokaciju psa i trag gdje je bio na stranici karte. Prijeđite na stranicu praćenja psa kako biste vidjeli kompas koji pokazuje prema lokaciji psa.
Prilikom praćenja više pasa uz ogrlice za pse T5 možete i vidjeti preciznu udaljenost svakog psa na stranici karte te odabrati automatsko zumiranje na karti kako biste na zaslonu bilo kada vidjeli sve pse. Psi koji su predaleko da bi stali na trenutnu skalu zumiranja karte mogu biti označeni na rubu zaslona u smjeru lokacije na kojoj se nalaze. Možete odabrati i koliko dugo se zapisnik traga prikazuje na zaslonu ili ga u potpunosti isključiti.

Posebne značajke za bezbrižno rukovanje
Način rada za spašavanje omogućuje smanjenje brzine ažuriranja kada trajanje baterije padne ispod 25% kako biste uštedjeli energiju i dobili više vremena za pronalazak izgubljenog psa. Produženo trajanje baterije znači da ako brzinu ažuriranja postavite na svakih 5 sekundi, baterija traje 26 sati. U načinu za spašavanje baterija traje 54 sata. Uz to, značajka Collar Lock (Zaključavanje ogrlice) stvara 4-znamenkasti PIN koji sprječava druge da vide gdje se nalazi vaš pas, što je posebno korisno na natjecanjima lovačkih pasa jer se tako osigurava da se uređaj Astro upotrijebi samo za pronalaženje psa koji se izgubio za vrijeme natjecanja.

Jednostavno ažuriranje
Prikupljanje stvari za lov sada je malo jednostavnije. Možete kupiti cijeli Astro komplet i onoliko ogrlica za pse T5 koliko vam treba.

Dodatne karte
Astro 320 ima utor za microSD™ karticu tako da možete učitati TOPO karte s izohipsama ili City Navigator NT® kartografske podatke koji daju upute skretanje-po-skretanje na cesti. Astro 320 podržava i BirdsEye Satellite Imagery (uz obveznu pretplatu) tako da možete preuzimati satelitske slike na uređaj i integrirati ih s kartama. Karte prikazuju važna obližnja geografska obilježja i obavještavaju vas je li pas prešao preko potoka ili se približava opasnoj cesti.
Uz to, Astro 320 kompatibilan je i s besplatnim softverom Garmin Custom Maps koji pretvara papirnate i elektroničke karte u karte koje možete preuzeti na svoj uređaj.

Prebrojite svoje leglo
Nakon što ste uhvatili plijen, točno mjesto označite pomoću značajke Covey Counter™ na Astro uređaju kao posebnu međutočku koja vam daje informacije o točnom položaju, vremenu dana i nadmorskoj visini na kojoj ste uhvatili plijen, kao i broj ptica koje ste istjerali i ulovili na toj lokaciji. Astro omogućuje spremanje ostalih posebnih međutočaka, kao što su "Kamion" ili "Prenoćište", tako da lokaciju tih mjesta možete brzo i jednostavno spremiti za svaki lov. Astro također omogućuje korištenje posebnih ikona međutočaka koje označavaju hranilišta, čeke i druge točke specifične za lov.

Isplanirajte svoj sljedeći lov
Osmislite svoju sljedeću avanturu s besplatnim Garmin softverom za planiranje putovanja BaseCamp™ koji vam omogućuje pregledavanje i organiziranje karata, međutočaka, ruta i tragova. Ovaj besplatni program za planiranje putovanja omogućuje vam čak da stvorite avanturu Garmin Adventures koju možete podijeliti s prijateljima, članovima obitelji ili istraživačima. BaseCamp prikazuje podatke s topografskih karata u 2D ili 3D formatu na zaslonu vašeg računala, uključujući konture i profile nadmorske visine. Ako je uparen s pretplatom na BirdsEye Satellite Imagery, na uređaj možete preuzeti gotovo neograničen broj satelitskih slika.

Pretvorite svoje računalo u baznu stanicu za praćenje pasa
Učitajte softver BaseCamp na prijenosno računalo ili tablet. Uključite način rada BaseStation i pretvorite ga u terenski kontrolni centar za praćenje više pasa (ogrlice za pse T5). GPS/GLONASS informacije gledajte u stvarnom vremenu na većem zaslonu vašeg računala što ga čini idealnim za timove za traženje i spašavanje pasa. Budući da koristi GPS i GLONASS, dobit ćete sigurno i učinkovitije praćenje, čak i tamo gdje internetske usluge i mobilni telefoni nisu dostupni.
Šifra artikla 40922-00094
Brand Garmin
Ekran 3,6 x 5,5 cm; dijagonala 6,6 cm, 160 x 240 piksela
Baterija 2 AA baterije (ne isporučuju se); preporučuje se NiMH ili litijska baterija
Boja Crno/crvena
Dimenzije artikla 6.1x16.0x3.6 cm
Težina artikla 260.1 g
Fizičke specifikacije i performanse
Dimenzije 6,1 x 16,0 x 3,6 cm
Veličina zaslona, Š x V 3,6 x 5,5 cm; dijagonala 6,6 cm
Rezolucija zaslona, Š x V 160 x 240 piksela
Vrsta zaslona Transflektivni TFT zaslon sa 65.000 boja
Touchscreen Ne
Težina 260,1 g s baterijama
Baterija 2 AA baterije (ne isporučuju se); preporučuje se NiMH ili litijska baterija
Trajanje baterije Do 20 sati
Water rating Da (IPX7)
High-sensitivity receiver Da
Interface USB
Kamera Ne
Barometric altimeter Da
Electronic compass Da (3 osi s prilagođavanjem nagibu)
Unit-to-unit transfer (shares data wirelessly with similar units) Da

Karte i memorija
Basemap Da
Prethodno učitane karte Ne
Ability to add maps Da
Ugrađena memorija 1,7 GB
Prihvaća podatkovne kartice microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Custom POIs (ability to add additional points of interest) Da
Međutočke/favoriti/lokacije 2000
Rute 200
Zapisnik trase 10.000 točaka, 200 pohranjenih trasa
Funkcije za aktivnosti na otvorenom
Automatic routing (turn by turn routing on roads) Da (s dodatnim kartama za detaljniji prikaz cesta)
Geocaching-friendly Da (bez papira)
Custom maps compatible Da
Hunt/fish calendar Da
Sun and moon information Da
Tide tables Da
Area calculation Da
Picture viewer Ne
Garmin Connect™
Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data) Da

Dodatno
Domet: T5: do 14,5 km (pravocrtno)
Frekvencijski opseg: VHF
Upozorenje vibriranjem: da
Istovremeno praćenje najviše 10 pasa

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se