Košarica 0
Garmin Swim fitness sat (plivanje), crni

Još pregleda

  • Garmin Swim fitness sat (plivanje), crni
  • Garmin Swim fitness sat (plivanje), crni

Garmin Swim fitness sat (plivanje), crni

Prestanite brojati krugove. Neka se matematikom bavi Garmin pomoću sata Garmin Swim. To je sat za plivanje dizajniran za upotrebu u bazenima koji bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju i vrsti zamaha. Za internetsku analizu, spremanje i dijeljenje iskoristite bežični prijenos na uslugu Garmin Connect. Swim će izmjeriti i SWOLF, vašu efikasnost plivanja. Pruža napredne mogućnosti za vremenske setove i bilježenje intenzivnog vježbanja, a vodootporan je na dubinama do 50 metara.
Stavite ga na ruku i zaronite
Garmin Swim je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz kutije – samo unesite veličinu bazena u kojem plivate i spremni ste za početak treninga. Zbog svog tankog dizajna reže vodu i neće vas usporavati. Bateriju lako možete i sami zamijeniti kad god je potrebno (otprilike jednom godišnje) pa ćete uvijek biti spremni za pokret.
Fokusirajte se na trening
Sa satom Garmin Swim na zapešću možete se koncentrirati na svoju tehniku umjesto na brojanje preplivanih krugova. Sat automatski određuje kojim stilom plivate i bilježi podatke o duljini, zamahu, udaljenosti, tempu i još mnogo toga. Pritisnite gumb nekoliko puta i više nećete morati neprestano gledati sat na bazenu ako poželite započeti intenzivno vježbanje ili vremenski set. Sat izračunava iSWOLF rezultat kako biste lakše pratili koliko efikasno plivate, što ga čini idealnim za plivače u krugovima svih razina. Na intuitivnom sučelju nalazi se 6 vanjskih gumba što vam omogućuje da brzo i s lakoćom pristupite svim funkcijama.
Budite motivirani
Tanak i dovoljno atraktivan da ga nosite kao uobičajeni sat, Garmin Swim služi i kao osobni podsjetnik na ciljeve koje ste si postavili. Kako biste ostali motivirani, ispod doba dana prikazuje se ukupna preplivana udaljenost u toku tjedna. Sat ima mogućnost postavljanja dvostruke vremenske zone i alarma.
Analizirajte i dijelite vježbanja
Nakon vježbanja podatke o plivanju prenesite na uslugu Garmin Connect, naše besplatno internetsko web-mjesto za analizu. Ovdje možete pratiti detaljnu metriku i pratiti svoj napredak kroz vrijeme. Podatke o vježbanju možete i podijeliti sa svojim trenerima, kolegama plivačima ili prijateljima i obitelji. Magijom ANT+™ bežične tehnologije i USB sticka koji se isporučuje sa satom Garmin Swim, podaci o vježbanju automatski se prenose na računalo kada se nalazite u dometu. Usluga Garmin Connect kompatibilna je sa operacijskim sustavima Mac® i Windows®.
Šifra artikla 40907-00769
Brand Garmin
Ekran 55 x 31 piksel
Baterija CR2032 (do 1 godine)
Vrsta Fitness uređaji
Boja crna
Težina artikla 40 g
Jamstvo 2 godine
Rezolucija zaslona, Š x V: 55 x 31 piksela
Težina: 40,0 g
Baterija: CR2032 (može je zamijeniti korisnik)
Trajanje baterije: 1 godina
Vodootporan: Da (50m)
Funkcije sata: Doba dana (12/24 h), dvostruka vremenska zona, kalendar (dan/datum), dnevni alarm
Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil)
Bilježenje drill vježbi
Mjerači odmora
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na računalo)
Dimenzije: 4,8 x 1,3 x 4,4 cm

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se