Košarica 0
Garmin ručni GPS Tactix Bravo

Još pregleda

  • Garmin ručni GPS Tactix Bravo
  • Garmin ručni GPS Tactix Bravo
  • Garmin ručni GPS Tactix Bravo
  • Garmin ručni GPS Tactix Bravo
  • Garmin ručni GPS Tactix Bravo
  • Garmin ručni GPS Tactix Bravo

Garmin ručni GPS Tactix Bravo

Kombinacija vrhunskih performansi i taktičkih funkcija
1,2-inčni Garmin Chroma Display™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s iznimno čvrstim safirnim staklom
Dva načina rada pozadinskog osvjetljenja podržavaju normalnu upotrebu i upotrebu s naočalama za noćno gledanje
EXO™ antena od nehrđajućeg čelika uklopljena je u masku s crnim ugljičnim slojem sa svojstvima dijamanta (DLC) koja je hrapava kako bi bila još otpornija na abraziju, antirefleksivna i robusna
Kamuflažne crne boje, robustan i čvrst i inspiriran zahtjevima taktičke opreme koja je namijenjena upotrebi na terenu
Prijemnik signala GPS/GLONASS sustava iznimne osjetljivosti
Poseban taktički profil s posebnim taktičkim podatkovnim poljima s dvostrukim mrežnim koordinatama, prethodno učitanim aplikacijama kao što je Jumpmaster i projekcijom točaka.
tactix® Bravo je GPS sportski sat za taktičko treniranje i navigaciju na otvorenom koji kombinira posebne taktičke funkcije, fitness treninge i pametne funkcije. Sve se to nalazi u potpuno crnom, robusnom i čvrstom kućištu napravljenom da se može nositi s taktičkim okruženjem, dok dva načina rada zaslona osiguravaju izvrsnu čitljivost u normalnim uvjetima i mogućnost isključivanja za vrijeme operacija koje uključuju naočale za noćno gledanje.
Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
Nenametljivi tactix Bravo ima metalne dijelove prekrivene crnim DLC slojem i zaobljeno staklo koje ne reflektira svjetlost. Isporučuje se s dva čvrsta plastična remena s 3 prstena u crnoj i maslinasto zelenoj boji. Sat je opremljen EXO™ antenom od nehrđajućeg čelika uklopljenom u masku na koju je nanesen crni ugljični sloj dijamantnih svojstava (DLC). Maska je hrapava kako bi bila otpornija na abraziju, robusna je i ne reflektira svjetlost, a sve se to nalazi u kućištu kojemu izrazitu čvrstoću i izdržljivost daju staklena vlakna. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam da svoje podatke vidite u svim uvjetima osvjetljenja. Način rada za noćno gledanje koje aktivira korisnik smanjuje pozadinsko osvjetljenje na razinu koja ne smeta prilikom nošenja naočala za noćno gledanje. tactix Bravo je sat vodootporan na dubinama do 100 metara, a baterija mu traje do 50 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™, 20 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kada se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

Ugrađene taktičke funkcije
Taktičke funkcije uključuju poseban taktički profil aktivnosti, aktivnost s instruktorom skoka, projicirane točke i format s dvostrukim položajem stranice s podacima o GPS koordinatama koji podržava MGRS, stupnjeve, minute i sekunde i mnoge druge.

Navigirajte svojim putem
tactix Bravo opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas korištenjem GPS-a i ABC senzora (visinomjera, barometra i kompasa) vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Funkcija TracBack® vodi vas do početne točke istim putem kojim ste se kretali. Ugrađeni senzori daju informacije o smjeru, nadmorskoj visini i promjenama vremena. Dok se krećete, sat bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Možete i označavati lokacije kao što su ciljevi, zone doskoka, kamperi, vozila hitne pomoći ili prolazne točke. Pomoću sata tactix Bravo možete stvoriti točku i navigirati do nje ili slijediti stazu.

Više od ABC senzora
tactix Bravo opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim kompasom s 3 osi. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi osigurava točno određivanje smjera u svim uvjetima kako biste zadržali taktički pregled situacije bez promjene položaja. Ako želite točna mjerenja temperature, uparite tactix Bravo s našim vanjskim tempe senzorom temperature.

Dokaz vašeg potencijala
tactix Bravo opremljen je dodatnim funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Funkcija procjene maksimalne vrijednosti VO2 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenila maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

Budite sigurni da ste spremni
Jednom kada počnete ozbiljno trčati, tactix Bravo s dodatnim monitorom pulsa HRM-Run prati sva napredna mjerenja koja su potrebna kako biste bolje razumjeli i poboljšali:
Naprednu dinamiku trčanja koja analizira vaše trčanje:
Vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije – količina 'poskakivanja' dok trčite i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka
Vrijeme dodira s tlom i balans – pokazuje koliko ste vremena dok trčite u dodiru s tlom, a koliko u zraku i omogućuje vam provjeru simetrije trčanja
Kadenca – broj koraka u minuti
Duljina koraka – utvrđuje odgovarajući trenutni tempo
Fiziološka mjerenja koja prate rad vašeg srca na temelju kojih se određuju vrijednosti za:
Izračun naprezanja – tactix Bravo 3 minute mjeri promjene vašeg pulsa dok mirno stojite na temelju čega procjenjuje razinu stresa. Ljestvica ima vrijednosti od 1 do 100, a male vrijednosti pokazuju nisku razinu stresa
Stanje performansi – nakon što ste trčali 6 do 20 minuta, tactix Bravo uspoređuje vašu kondiciju u stvarnom vremenu s vašom prosječnom razinom kondicije
Laktatni prag – analizirajući vaš tempo i puls, tactix Bravo procjenjuje točku u kojoj se vaši mišići brzo umaraju

Prilagođene aplikacije i izgled sata
Personalizirajte svoj tactix Bravo pomoću besplatnih preuzimanja iz naše Connect IQ™ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.
Aplikacija Face-It za prilagođavanje izgleda sata omogućuje da bilo koju sliku s mobilnog uređaja postavite kao pozadinsku sliku sata. Preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, dodajte vrijeme i postavite je kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, aplikacija Face-It omogućuje vam personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.

Ostanite povezani
Pametne obavijesti³ omogućuju vam primanje e-pošte, poruka i obavijesti izravno na sat, čak i kada ste na stazi. tactix Bravo prima bežični signal s kompatibilnog pametnog telefona4, obavještava vas o primljenim porukama i prikazuje njihov tekst na svom zaslonu onda kada ste ga spremni pročitati.
Druge funkcije povezivosti uključuju automatski prijenos na online fitness zajednicu Garmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i dijeljenje putem društvenih medija pomoću besplatnih aplikacija Garmin Connect i Garmin Connect™ Mobile. Daljinski upravljajte glazbom s telefona i VIRB® XE akcijske kamere. Opremljen je i funkcijama Pronađi moj telefon i Pronađi moj sat. Praćenje aktivnosti4 bilježi podatke o broju koraka u danu, potrošenim kalorijama i stepenicama po kojima ste se popeli, a praćenje spavanja bilježi podatke o obrascima spavanja kako biste imali dodatni uvid u svoje zdravstveno stanje.
Šifra artikla 40907-01184
Brand Garmin
Ekran Promjer: 30,4 mm, 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji, safirno staklo
Baterija Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Vrsta Smart satovi
Boja Crna
Dimenzije artikla 51.5x51.5x16.0 mm
Težina artikla 80.5 g
Dimenzije: 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Veličina zaslona: ŠxV Promjer 30,4 mm
Rezolucija ekrana: WxH 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji, safirno staklo
Touchscreen Ne
Color display Da
Negative mode display Da
Weight 80,5 g
Battery Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Battery life Do 50 sati u načinu rada UltraTrac; do 20 sati u načinu rada za treniranje s GPS-om; do 6 tjedana kao sat
Water rating 10 ATM
GPS-enabled Da
GLONASS Da
High-sensitivity receiver Da
Barometric altimeter Da
Electronic compass Da
Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone) Da
Vibrační upozornění Da
Music control Da
Find my phone Ne
VIRB® control Da
Watch functions Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm, štoperica, brojač vremena, upozorenja na izlazak i zalazak sunca

Karte i memorija
Basemap Ne
CourseView karte u boji Ne
Built-in memory 32 MB; dostupno 23 MB
Custom POIs (ability to add additional points of interest) Da
Waypoints/favorites/locations 1000
Routes 30
Track log 100 hours of activity data

Funkcije za trčanje
Virtual Pacer™ (compares current pace to target) Da
V02 max estimate Da
Recovery advisor Da
Race predictor Da
Running dynamics Da
Accelerometer (calculates distance for indoor workouts, without need for a foot pod) Da
Personal records Da

Funkcije za biciklizam
Compatible with Vector™ Da
Multiple bike profiles Da
Senzor brzine/kadence Da

Funkcije za trčanje i biciklizam
Heart rate monitor Da (dodatno)
Virtual Partner® (train against a digital person) Da
Virtual Racer™ (compete against other activities) Da
Courses (compete against previous activities) Da
Auto Pause® (pauses and resumes timer based on speed) Da
Auto Lap® (automatically starts a new lap) Da
Auto Scroll (cycles through data pages during workout) Da
Multi-sport Da
Auto multisport (switch sport modes with 1 button press) Da
Advanced workouts (create custom, goal-oriented workouts) Da
Pace alert (triggers alarm if you vary from preset pace) Da
Time/distance alert (triggers alarm when you reach goal) Da
Interval training (set up exercise and rest intervals) Da
Heart rate-based calorie computation Da
Calculates calories burned Da
Training Effect (measures impact of an activity on your aerobic fitness) Da
Customizable screen(s) Da
Power meter compatible (displays power data from compatible 3rd party ANT+™-enabled power meters) Da

Funkcije za plivanje
Pool swim metrics (lengths, distance, pace, stroke count/rate, calories) Da
Stroke type identification (e.g. freestyle) Da
Open water swim metrics (distance, pace, stroke count/rate, calories) Da
Swim workouts Da

Funkcije za golf
Ručno pozicioniranje zastavice (dodirnite i povucite zastavicu na greenu za precizno određivanje udaljenosti) Ne
Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti za udarce iz bilo kojeg mjesta na terenu) Da
Yardage to F/M/B (distance to front, middle and back of green) Da
Yardage to layups/doglegs Da
PinPointer Ne
SwingTempo (measures backswing and downswing times as a ratio) Ne
TempoTraining (audible tones convey ideal 3:1 backswing to downswing ratio) Ne
SwingStrength™ (measures how hard you swing) Ne
Praćenje statistike (puttovi po rundi, udarci na green i fairway, prosječna udaljenost) Ne
Digitalni rezultati Da
Spremite lokacije (označite točke interesa na terenu za buduće reference) Ne

Funkcije za aktivnosti na otvorenom
Custom maps compatible Ne
Hunt/fish calendar Da
Sun and moon information Da
Area calculation Da
Jumpmaster Da

Funkcije za praćenje aktivnosti
Step counter Da
Auto goal (learns your activity level and assigns a daily step goal) Da
Move bar (displays on device after a period of inactivity; walk for a couple of minutes to reset it) Da
Sleep monitoring (monitors total sleep and periods of movement or restful sleep) Da

Jedriličarske funkcije
Virtual starting line Ne
Countdown timer Ne
Tack assist mode Ne
Autopilot remote control Ne
Automatic wireless MOB activation Ne
Built-in barometer and tide tables Ne

Avioniske funkcije
Worldwide airport database(s) Ne
Altimeter with adjustable baro setting Ne
3-axis compass with HSI Ne
Multiple time zones with Zulu/UTC Ne
Wirelessly receive flight plans from Garmin Pilot™ Ne

Garmin Connect™
Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data) Da
Automatic sync (automatically transfers data to your computer) Da

Funkcije plotera
Tide tables Ne

Dodatno
Podrška za Connect IQ™: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
EXO™ antena (GPS/GLONASS): da
Wi-Fi®: da
ANT+®: da
Bluetooth® 4.0 LE: da
Meteorološka upozorenja: da
UltraTrac: da
Podrška za tempe™ senzor: da
TracBack: da
Skijaške funkcije: da
Fiziološka mjerenja: da
Uspravno veslanje na dasci za surfanje / veslanje: da
Projicirane točke: da
Aktivnost s instruktorom skoka: da
Format s dvostrukim položajem: da
Taktička aktivnost: da
Kompatibilnost s naočalama za noćno gledanje: da

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se