Košarica 0
Garmin ručni GPS Feniks 3 Sapphire HRM, crni

Još pregleda

  • Garmin ručni GPS Feniks 3 Sapphire HRM, crni

Garmin ručni GPS Fenix 3 Sapphire HRM, crni

Fēnix® 3 je beskompromisan GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i istraživače prirode. Fēnix 3 odlikuju napredni senzori, GPS/GLONASS pozicioniranje putem nove čelične EXO™ antene, sjajan Chroma zaslon u boji, zakrivljena safirna leća otporna na grebanje, StrongLink Metal Watch Band te HRM-Run™ senzor otkucaja srca. Dolazi opremljen multisport trening funkcijama kao što su dinamika trčanja, procjena VO2 max i metrika plivanja, nove funkcije za treking i proširene mogućnosti navigacije. Sportski, robusni dizajn sata fēnix 3 i visokokvalitetna izrada, usavršena je za zahtjevne sportske aktivnosti i aktivnosti na otvorenom, dok zadržava izuzetnu nosivost i stil za svakodnevno korištenje. Naposljetku, fēnix 3 je i “smart”: podržava LiveTrack, Smart Notifications i Connect IQ™ aplikacije za daljnju personalizaciju.

Zaista svestran
Fēnix 3 Sapphire dizajniran je da pomaže ljudima u njihovim sportskim aktivnostima i podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, penjanja i skijanja. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti kako bi ih se moglo razmjenjivati i sigurno navodi do kuće u slučaju hitnosti. Najbolje od svega: to nije sve – nova podrška za Connect IQ aplikacije za fēnix 3 Sapphire otvara mogućnost za mnoge druge funkcije i posebne aktivnosti u bliskoj budućnosti.
Odličan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
fēnix 3 Sapphire premium je model satova iz serije fēnix™ 3: tamnosiva EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s PVD premazom, čvrsti remen od nehrđajućeg čelika i safirno staklo iznimno otporno na ogrebotine. Dodatnu izdržljivost osigurava kućište od izuzetno snažnih staklenih vlakana i tipke od nehrđajućeg čelika. Chroma ™ zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje pristup podacima u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 Sapphire vodootporan je do 100 metara, a trajanje baterije je do 50 sati u načinu rada UltraTrac, 20 sati kao GPS uređaj i do 3 mjeseca kao sat (sve ovisno o postavkama).
Za ozbiljne trkače
fēnix 3 Sapphire opremljen je vrhunskim Garmin funkcijama za treniranje, a ako se koristi s HRM-Run monitorom (isporučuje se u Performance kompletu za napredno treniranje), daje vam statističke podatke o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Prva je funkcija maksimalni VO2 koji daje procjenu stvarne kondicije na temelju izvedbe i raznih vrijednosti pulsa. fēnix 3 Sapphire čak može na temelju vrijednosti maksimalnog VO2 predvidjeti vaše vrijeme utrke, a nakon treninga, savjetnik za oporavak reći će vam koliko se dugo trebate oporavljati od svoje posljednje aktivnosti. Podaci o dinamici trčanja fēnix 3 Sapphire sofisticirane podatke senzora o vašoj kondiciji pružajući brojne napredne parametre trčanja. Kada se koristi s HRM-Run monitorom, fēnix 3 Sapphire bilježi podatke o kadenci, vremenu dodira s tlom i vertikalnoj oscilaciji. Ovi parametri pokazuju koliko učinkovito trčite, a informacije o dinamici trčanja pridonose poboljšanju učinkovitosti tijekom vremena.
Zaronite
Neovisno o tome trenirate li u bazenu ili na otvorenim vodama, fēnix 3 Sapphire bilježi detaljna mjerenja o plivanju, uključujući udaljenost, tempo, broj zaveslaja, brzinu zaveslaja i SWOLF rezultat. Funkcija bilježenja drill vježbi omogućuje vam jednostavno bilježenje drill vježbi i setove rada nogama, a 2 vrste mjerača odmora osiguravaju da se uvijek na vrijeme odgurnete od zida. Koristite vremenska upozorenja kako biste održali isti tempo ili upozorenja o udaljenosti kako biste saznali kada je set dovršen. Postoje čak i upozorenja o kalorijama i brzini zaveslaja.
Biciklirajte
fēnix 3 Sapphire kompatibilan je sa senzorima brzine, kadence i pulsa kako bi vam osigurao napredne mogućnosti za biciklističke treninge. Može prikazivati i podatke o snazi kad je uparen s ANT+® mjeračima snage, uključujući Vector™ liniju mjerača sa senzorom u jednoj ili obje pedale.
Nemojte se izgubiti
fēnix 3 Sapphire opremljen je sveobuhvatnim funkcijama za navođenje i praćenja pomoću kojih vas vodi s neobilježenih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fēnix 3 Sapphire bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fēnix 3 Sapphire možete stvarati i pratiti rute, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera Garmin BaseCamp™ na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.
Šifra artikla 40907-00816
Brand Garmin
Ekran 3,04 cm 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji
Baterija Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Memorija 32 MB
Vrsta Smart satovi
Senzor otkucaja srca DA
Boja crna
Težina artikla 85 g
Jamstvo 2 godine
Dimenzije: 51 x 51 x 16 mm
Veličina zaslona, Š x V: 30.4 mm
Rezolucija zaslona, Š x V: 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji
Zaslon u boji
Negativni zaslon
Težina s metalnim remenom: 186 g, s gumenim remenom: 85 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Trajanje baterije: Do 50 sati u načinu rada UltraTrac; do 20 sati u načinu rada za treniranje; do 6 tjedana kao sat
Vodootporan: 10 ATM
Omogućen GPS
HRM senzor otkucaja srca
GLONASS
Prijemnik visoke osjetljivosti
Barometarski visinomjer
Elektronički kompas
Pametne obavijesti (prikaz tekstualnih i poruka e-pošte i drugih obavijesti kada je uređaj uparen s kompatibilnim telefonom)
Upozorenje vibriranjem
Upravljanje glazbom
Pronađi moj telefon
Upravljanje VIRB® kamerom
Funkcije sata: Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm
Ugrađena memorija: 32 MB; dostupno 26 MB
Međutočke/favoriti/lokacije: 1.000
Rute: 50
Virtual Pacer™ (uspoređuje trenutni i zadani tempo)
Procjena maksimalne vrijednosti V02
Savjetnik za oporavak
Predviđanje utrke
Dinamika trčanja
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora)
Osobni rekordi
Kompatibilan s Vector™ uređajima
Više profila bicikla
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom)
Virtual Racer™ (natječite se protiv drugih aktivnosti)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine)
Više sportova (mijenjanje sportskog načina pritiskom gumba)
Automatski multisport (promijenite sport jednim pritiskom gumba)
Napredno vježbanje (izrada prilagođenih vježbanja s ciljem)
Upozorenje o tempu (aktiviranje alarma ako varirate od postavljenog tempa)
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora)
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa
Izračun potrošenih kalorija
Training Effect (mjeri utjecaj aktivnosti na aerobnu kondiciju)
Metrika plivanja u bazenu (duljine, udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Prepoznavanje vrste zaveslaja (npr. slobodni stil)
Metrika plivanja na otvorenoj vodi (udaljenost, tempo, broj/brzina zaveslaja, kalorije)
Bilježenje drill vježbi
Mjerači odmora
Brojač koraka
Automatski cilj (uređaj uči o vašoj razini aktivnosti i određuje ciljni broj koraka u danu)
Traka podsjetnika na kretanje (prikazuje se na uređaju nakon određenog razdoblja neaktivnosti; hodajte nekoliko minuta kako biste je vratili na početne vrijednosti)
Praćenje spavanja (prati ukupno vrijeme spavanja i razdoblja nemirnog i dubokog sna)
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke)
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na računalo)
Bežično povezivanje: da
ANT+®: da
Bluetooth®: da
Meteorološka upozorenja: da
UltraTrac: da
Podrška za tempe™ senzor: da
TracBack: da

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se