Košarica 0
Garmin ručni GPS Fenix 3 Sapphire (bijeli), rose gold

Još pregleda

  • Garmin ručni GPS Fenix 3 Sapphire (bijeli), rose gold
  • Garmin ručni GPS Fenix 3 Sapphire (bijeli), rose gold

Garmin ručni GPS Fenix 3 Sapphire (bijeli), rose gold

Kombinacija vrhunskih performansi i stila
EXO™ antena od nehrđajućeg čelika s prijemom signala GPS i GLONASS sustava.
1,2-inčni Garmin Chroma Display™ zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti s iznimno čvrstim safirnim staklom.
Funkcije za napredno treniranje kao što su napredna dinamika trčanja, duljina koraka, omjer vertikalne oscilacije, maksimalni VO2, savjetnik za oporavak i mnoge druge.
Funkcije navigacije na otvorenom kao što su 3-osni kompas, visinomjer i barometar te funkcija TracBack™.
Pametne obavijesti i preuzimanje podatkovnih polja, izgleda sata i aplikacija iz Connect IQ™ trgovine.

fēnix 3 Sapphire beskompromisni je GPS sportski sat dizajniran za zahtjevne sportaše i avanturiste na otvorenom. Nova metalna EXO antena prima signale GPS i GLONASS sustava, a sjajni zaslon u boji zaštićen je safirnim staklom otpornim na ogrebotine. fēnix 3 opremljen je brojnim funkcijama za multisport treniranje, terensko trčanje i navigaciju. On je spoj izdržljivog atletskog dizajna, kvalitetnih materijala i pametnih funkcija kao što su Connect IQ aplikacije.
Nije važno s kojim ćete se izazovom suočiti – ovo je sat za vas!
fēnix 3 Sapphire dizajniran je da pomaže ljudima u njihovim sportskim aktivnostima i vremenu koje provode na otvorenom. Podržava natjecateljske sportove poput trčanja, biciklizma, plivanja, terenskog trčanja, veslanja, treninga u zatvorenom, cross-country skijanja i triatlona, ali i rekreativne aktivnosti poput planinarenja, uspravnog veslanja na dasci za surfanje, penjanja, skijanja i mnoge druge. Mjeri rezultate u pokretu, prati aktivnosti za dijeljenje i na kraju avanture sigurno vas vodi do vašeg doma. No, to nije sve. Nove Connect IQ aplikacije za fēnix 3 otvaraju mogućnost za razvoj mnoštva drugih funkcija za sve vrste aktivnosti.

Ozbiljan stil koji odolijeva najtežim uvjetima
Satovi fēnix 3 Sapphire dostupni su u 5 različitih varijanti: ružičasto-zlatni s bijelim remenom, srebrni s kožnim remenom, sivi s klasičnim kožnim remenom, od titanija i klasični od nehrđajućeg čelika. Svaki je sat opremljen EXO antenom koja je potpuno ugrađena u zaštitnu metalnu masku i izrazito čvrsto kućište ojačano staklenim vlaknima za dodatnu izdržljivost. Chroma zaslon u boji visoke rezolucije čitljiv na sunčevoj svjetlosti s LED pozadinskim osvjetljenjem omogućuje vam da svoje podatke vidite u svim uvjetima osvjetljenja. fēnix 3 je sat vodootporan na dubinama do 100 metara, a baterija mu traje do 50 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™, 20 sati kada radi kao GPS i do 3 tjedna kada se koristi kao pametni sat (ovisno o postavkama).

Dokaz vašeg potencijala
fēnix 3 Sapphire opremljen je funkcijama treniranja koje će vam reći sve o vašoj fizičkoj spremi i kondiciji. Za početak, tu je procjena maksimalne vrijednosti VO2. Kada se koristi s monitorom pulsa¹, fēnix 3 obrađuje podatke, uključujući brzinu kojom trčite, broj otkucaja u minuti i promjene otkucaja srca kako bi procijenio maksimalni volumen kisika koji možete potrošiti u minuti. Pratite promjene u maksimalnim vrijednostima VO2 kako biste vidjeli napredak kondicije i usporedili te vrijednosti s drugim osobama. Ostali parametri fitnessa uključuju savjetnika za oporavak s vremenom oporavka i provjerom oporavka te predviđanje utrke koje na temelju trenutne vrijednosti maksimalnog VO2 procjenjuje vaše idealno vrijeme završetka.

Sva mjerenja za trkače
Jednom kada počnete ozbiljno trčati, fenix 3 Sapphire s dodatnim monitorom pulsa HRM-Run prati sva napredna mjerenja koja su potrebna kako biste bolje razumjeli i poboljšali:
Naprednu dinamiku trčanja koja analizira vaše trčanje1:
Vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije – količina 'poskakivanja' dok trčite i omjer koristi u odnosu na duljinu koraka
Vrijeme dodira s tlom i balans – pokazuje koliko ste vremena dok trčite u dodiru s tlom, a ne u zraku i omogućuje vam provjeru simetrije trčanja
Kadenca – broj koraka u minuti.
Duljina koraka – utvrđuje odgovarajući trenutni tempo

Prati vaše performanse u mnogim sportovima na mnogo načina
fēnix 3 Sapphire namijenjen je sportašima koji žele pratiti svoje performanse u različitim sportovima. Osim trčanja, opremljen je i različitim funkcijama koje podržavaju treniranje plivanja, skijanja, veslanja, uključujući surfanje s veslom pa čak i golf. Za vrijeme plivačkog treninga fēnix 3 bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge. Način rada za skijanje i daskanje na snijegu tijekom cijelog dana koji provedete na snijegu bilježi podatke o brzini, udaljenosti, okomitom padu te automatskom brojaču etapa (uz funkciju Auto Pause na žičari) i još mnogo toga i sve vam te podatke stavlja na dohvat ruke u bilo kojem trenutku. Za veslanje fēnix 3 osigurava sveobuhvatna mjerenja kao što su broj zaveslaja, brzina zaveslaja pa čak i učinkovitost zaveslaja, a za vrijeme treninga koristi i funkciju virtualnog partnera. Način rada za golf daje vam uvid u udaljenost do prednje, srednje i stražnje strane greena za svaki teren koji ste preuzeli s usluge Garmin Connect™. Svoj fēnix 3 putem ANT+® tehnologije za bežično povezivanje možete koristiti i kao daljinski upravljač za VIRB® akcijske kamere.

Nemojte se izgubiti
fēnix 3 Sapphire opremljen je sveobuhvatnim funkcijama navigacije i praćenja pomoću kojih vas vodi s utabanih staza i ponovno vraća na njih. Dok se krećete, fēnix 3 bilježi GPS zapis traga i stvara trag kretanja poput mrvica kruha. Omogućuje vam i da označavate lokacije kao što su startna/završna linija, kontrolne točke na stazi, mjesto za kampiranje, vozilo ili druge točke interesa. Uz fēnix 3 možete stvarati i pratiti staze, označiti do 1.000 lokacija i zatim do njih navigirati. Pomoću besplatnog softvera Garmin BaseCamp™ na svom računalu planirajte putovanja i podijelite svoje avanture s prijateljima i obitelji.

Više od ABC senzora
fēnix 3 Sapphire opremljen je barometarskim visinomjerom i elektroničkim 3-osnim kompasom. Uređaj pomoću GPS prijemnika automatski kalibrira ove senzore kako bi vam dao najtočnije informacije. Ugrađeni visinomjer daje podatke o nadmorskoj visini za točno praćenje uzbrdica i nizbrdica, a pomoću kratkotrajnih promjena tlaka zraka koje mjeri barometar možete predvidjeti promjene vremena. Elektronički kompas s 3 osi pokazuje vam pravi smjer neovisno o tome krećete li se ili ne. Ako želite iznimno točna mjerenja temperature, uparite ga s našim vanjskim senzorom temperature tempe™.

Prilagođene aplikacije i izgled sata
Personalizirajte fēnix 3 besplatnim preuzetim sadržajima iz Connect IQ trgovine. Možete prilagoditi izgled sata, dodati podatkovno polje ili preuzeti aplikacije i widgete koji vam omogućuju brz pregled informacija.
Aplikacija Face-It za prilagođavanje izgleda sata omogućuje da bilo koju sliku s mobilnog uređaja postavite kao pozadinsku sliku sata. Preuzmite aplikaciju, odaberite sliku iz albuma s fotografijama, dodajte vrijeme i postavite je kao pozadinsku sliku sata. Bilo da se radi o panoramskoj slici sa zadnjeg planinarenja ili slici vašeg novog psića, aplikacija Face-It omogućuje vam personaliziranje sata koji se potpuno prilagođava vašoj osobnosti.

Ostanite povezani
fēnix 3 Sapphire zaista je pametan i povezuje vas sa svijetom pomoću vašeg pametnog telefona s kojeg pametne obavijesti primate izravno na sat², kroz automatsko spremanje statističkih podataka tijekom dana na Garmin Connect™ ili uz WiFi hotspot za besprijekoran prijenos. Ako to želite, fēnix 3 čak će pomoću funkcije LiveTrack² vašu obitelj i prijatelje obavještavati o tome gdje se nalazite.
Primite još više informacija kombiniranjem sata fēnix 3 s jednim od brojnih dodatnih Garmin ANT+ senzora kao što su Vector® za snagu bicikliranja, tempe™ za temperaturu, HRM-Run za dinamiku trčanja i mnogi drugi.
Šifra artikla 40907-01181
Brand Garmin
Ekran Promjer: 30,4 mm, 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji, safirno staklo
Baterija Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Vrsta Smart satovi
Boja Bijelo/zlatni
Dimenzije artikla 51.5x51.5x16.0 mm
Dimenzije: 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
Veličina zaslona: Promjer 30,4 mm
Rezolucija ekrana: WxH 218 x 218 piksela; transflektivan, MIP, u boji, safirno staklo
Touchscreen: Ne
Color display: Da
Negative mode display: Da
Težina: 136 g (4,8 oz); titanij, silikonski remen: 79,4 g (2,8 oz)
Sivi, kožni remen: 85 g (3,0 oz)
Crni, plastični remen: 79,4 g (2,8 oz)
Drugi: sa svim karikama, 186 g (6,56 oz); S gumenim remenima: 85 g (3,0 oz)
Battery Punjiva litij-ionska baterija od 300 mAh
Battery life Do 50 sati u načinu rada UltraTrac; do 20 sati u načinu rada za treniranje s GPS-om; do 6 tjedana kao sat
Water rating 10 ATM
GPS-enabled Da
GLONASS Da
High-sensitivity receiver Da
Barometric altimeter Da
Electronic compass Da
Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone) Da
Vibrační upozornění Da
Music control Da
Find my phone Da
VIRB® control Da
Watch functions Doba dana (12/24 h), kalendar (dan/datum), dnevni alarm, štoperica, brojač vremena, upozorenja na izlazak i zalazak sunca

Karte i memorija
Basemap Ne
CourseView karte u boji Ne
Built-in memory 32 MB; dostupno 23 MB
Custom POIs (ability to add additional points of interest) Da
Waypoints/favorites/locations 1000
Routes 30
Track log 100 hours of activity data

Funkcije za trčanje
Virtual Pacer™ (compares current pace to target) Da
V02 max estimate Da
Recovery advisor Da
Race predictor Da
Running dynamics Da
Accelerometer (calculates distance for indoor workouts, without need for a foot pod) Da
Personal records Da

Funkcije za biciklizam
Compatible with Vector™ Da
Multiple bike profiles Da
Senzor brzine/kadence Da (dodatno)

Funkcije za trčanje i biciklizam
Heart rate monitor Da (neke verzije)
Virtual Partner® (train against a digital person) Da
Virtual Racer™ (compete against other activities) Da
Courses (compete against previous activities) Da
Auto Pause® (pauses and resumes timer based on speed) Da
Auto Lap® (automatically starts a new lap) Da
Auto Scroll (cycles through data pages during workout) Da
Multi-sport Da
Auto multisport (switch sport modes with 1 button press) Da
Advanced workouts (create custom, goal-oriented workouts) Da
Pace alert (triggers alarm if you vary from preset pace) Da
Time/distance alert (triggers alarm when you reach goal) Da
Interval training (set up exercise and rest intervals) Da
Heart rate-based calorie computation Da
Calculates calories burned Da
Training Effect (measures impact of an activity on your aerobic fitness) Da
Customizable screen(s) Da
Power meter compatible (displays power data from compatible 3rd party ANT+™-enabled power meters) Da

Funkcije za plivanje
Pool swim metrics (lengths, distance, pace, stroke count/rate, calories) Da
Stroke type identification (e.g. freestyle) Da
Open water swim metrics (distance, pace, stroke count/rate, calories) Da
Swim workouts Da

Funkcije za golf
Ručno pozicioniranje zastavice (dodirnite i povucite zastavicu na greenu za precizno određivanje udaljenosti) Ne
Izmjerite udaljenost udarca (izračunavanje točne udaljenosti za udarce iz bilo kojeg mjesta na terenu) Da
Yardage to F/M/B (distance to front, middle and back of green) Da
Yardage to layups/doglegs Da
PinPointer Ne
SwingTempo (measures backswing and downswing times as a ratio) Ne
TempoTraining (audible tones convey ideal 3:1 backswing to downswing ratio) Ne
SwingStrength™ (measures how hard you swing) Ne
Praćenje statistike (puttovi po rundi, udarci na green i fairway, prosječna udaljenost) Ne
Digitalni rezultati Da
Spremite lokacije (označite točke interesa na terenu za buduće reference) Ne

Funkcije za aktivnosti na otvorenom
Custom maps compatible Ne
Hunt/fish calendar Da
Sun and moon information Da
Area calculation Da
Jumpmaster Ne

Funkcije za praćenje aktivnosti
Step counter Da
Auto goal (learns your activity level and assigns a daily step goal) Da
Move bar (displays on device after a period of inactivity; walk for a couple of minutes to reset it) Da
Sleep monitoring (monitors total sleep and periods of movement or restful sleep) Da

Jedriličarske funkcije
Virtual starting line Ne
Countdown timer Ne
Tack assist mode Ne
Autopilot remote control Ne
Automatic wireless MOB activation Ne
Built-in barometer and tide tables Ne

Avioniske funkcije
Worldwide airport database(s) Ne
Altimeter with adjustable baro setting Ne
3-axis compass with HSI Ne
Multiple time zones with Zulu/UTC Ne
Wirelessly receive flight plans from Garmin Pilot™ Ne

Garmin Connect™
Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data) Da
Automatic sync (automatically transfers data to your computer) Da

Funkcije plotera
Tide tables Ne

Dodatno
Podrška za Connect IQ™: da (izgledi sata, podatkovna polja, widgeti i aplikacije)
EXO™ antena (GPS/GLONASS): da
Wi-Fi®: da
ANT+®: da
Bluetooth® 4.0 LE: da
Meteorološka upozorenja: da
UltraTrac: da
Podrška za tempe™ senzor: da
TracBack: da
Skijaške funkcije: da
Fiziološka mjerenja: da
Uspravno veslanje na dasci za surfanje / veslanje: da

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se