Košarica 0
Garmin nüviCam LM Europe, Life time update, 6,0", Bluetooth, kamera

Još pregleda

  • Garmin nüviCam LM Europe, Life time update, 6,0", Bluetooth, kamera
  • Garmin nüviCam LM Europe, Life time update, 6,0", Bluetooth, kamera
  • Garmin nüviCam LM Europe, Life time update, 6,0", Bluetooth, kamera
  • Garmin nüviCam LM Europe, Life time update, 6,0", Bluetooth, kamera

Garmin nüviCam LM Europe, Life time update, 6,0", Bluetooth, kamera

nüviCam: Navođenje. Upozorenja. Pomoć
Svestrani 6-inčni premium navigacijski uređaj s ugrađenom kamerom za snimanje vožnje i funkcijama za pomoć u vožnji.
Detaljne karte Europe s besplatnim nadogradnjama lifetime1 karata.
Garmin prometne informacije u stvarnom vremenu putem SmartphoneLink aplikacije direktno na vaš nüvi - gdje god ih trebate!
Ugrađena kamera za snimanje vožnje neprekidno snima vožnju i u slučaju nezgode automatski sprema datoteke.
Sustav izbjegavanja frontalnog sudara3 upozorava vas ako vozite preblizu automobila ispred sebe.
Funkcija upozorenja na izlazak iz trake3 upozorava vas ako skrećete s ceste ili u traku s prometom iz suprotnog smjera.
Garmin Real Vision™ aktivira prikaz kamere prilikom približavanja odabranim odredištima.

Inovativan dizajn
Želite vidjeti detaljniji prikaz svoje rute? 6-inčni stakleni zaslon visoke rezolucije vašeg nüviCam LM uređaja ima mogućnost zumiranja primicanjem i odmicanjem prstiju. Uređaj je opremljen i magnetskim nosačem s napajanjem koji drži nüviCam na sigurnom i puni ga za vrijeme vožnje.

Detaljne karte s besplatnim nadogradnjama
nüviCam LM isporučuje se s prethodno učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime1 karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije dostupne karte, točke interesa i navigacijske podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tijekom vijeka trajanja svog GPS navigacijskog uređaja, i to bez pretplate i bez naknade.

Premium funkcije za pomoć u vožnji
Kao jedan od najpotpunijih prijenosnih navigacijskih uređaja koji se ikada pojavio na autocestama, nüviCam LM opremljen je najnovijim premium funkcijama za pomoć u vožnji koje obično nalazimo samo u luksuznim automobilima. Primjerice, sustav izbjegavanja frontalnog sudara3 upozorava vas ako vozite preblizu vozila ispred sebe. Ili, ako skrenete s ceste ili u traku s prometom iz suprotnog smjera, vidjet ćete i čuti funkciju upozorenja na izlazak iz trake³.

Ugrađena kamera za snimanje vožnje
Kako biste uživali u zaštiti “svjedoka koji nikada ne trepće”, u nüviCam LM ugradili smo kameru visoke rezolucije koja snima vašu vožnju. U slučaju sudara, G-senzor za otkrivanje nesreće kojim je opremljen uređaj automatski će u trenutku sudara spremiti datoteke. GPS bilježi točno mjesto i vrijeme događaja. Kut snimanja kamere možete prilagoditi pomoću rotirajućeg objektiva kako bi nüviCam sa svog mjesta na vjetrobranskom staklu ili upravljačkoj ploči snimao zapise optimalne kvalitete.
Videozapise možete reproducirati na velikom, 6-inčnom zaslonu i vidjeti čak i kartu mjesta na kojem se dogodila nesreća. nüviCam može snimati i fotografije, a možete ga i iznijeti iz automobila i snimiti eventualna oštećenja vozila nastala u sudaru. Prostor za spremanje snimljenih videozapisa osigurava microSD™ kartica od 4 GB koja se isporučuje s uređajem.

Jasan pogled na odredište
Zahvaljujući funkciji Garmin Real Vision™ kućni brojevi koje je gotovo nemoguće pročitati stvar su prošlosti. Kada se počnete približavati odabranom odredištu, zaslon vašeg nüviCam LM uređaja prebacit će se na prikaz kamere, a strelica jarke boje pokazivat će na mjesto na koje želite stići.

Razgovarajte sa svojim nüviCam uređajem
nüviCam LM nudi mogućnost praktične navigacije s glasovnom aktivacijom. Govorite, a vaš će uređaj inteligentno odgovoriti dok su vam ruke i dalje na upravljaču.

Kompatibilan s Bluetooth tehnologijom
Sinkronizirajte nüviCam i uređaj s omogućenom Bluetooth® tehnologijom kao što je pametni telefon pa pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika upućujte i primajte pozive bez korištenja ruku. Telefon možete spremiti na sigurno u pretinac za rukavice, džep ili torbicu i bez skidanja ruku s upravljača ili pogleda s ceste upućivati ili primati pozive.

Kompatibilan s aplikacijom Smartphone Linkx
Smartphone Link besplatna je aplikacija za mobilne uređaje4 koja povezuje nüviCam s kompatibilnim iPhone® uređajem ili pametnim telefonom sa sustavom Android™. Kada su upareni, nüviCam koristi postojeći podatkovni paket vašeg pametnog telefona za dijeljenje informacija kao što su mjesto gdje ste parkirali, točke interesa i vaše odredište. Pomoću aplikacije Smartphone Link lokacije i adrese jednostavno možete poslati s telefona izravno na nüviCam LM uređaj. Smartphone Link omogućuje vam i pristup Garmin Live uslugama koje daju praktične informacije u stvarnom vremenu kao što su, primjerice, Garmin Live prometne informacije.

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira
nüviCam LM daje novo značenje govornim uputama skretanje-po-skretanje jer funkcija Garmin Real Directions™ daje lako razumljive upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Ne morate se više mučiti i pokušavati pročitati nazive ulica. Umjesto toga poslušajte jasno izgovorene upute, npr. “Skrenite lijevo poslije benzinske postaje.”

S lakoćom navigirajte kompliciranim prijelazima
Aktivna pomoć za trake s glasovnim uputama pomaže vam da bezbrižno prođete kroz izlaz ili križanje. Kako se približavate, na animiranom modelu strelice jarkih boja pokazuju u kojoj se traci morate nalaziti ako želite nastaviti voziti svojom rutom, a ljubazni glas ponudit će vam dodatnu pomoć. Bird’s Eye prikaz križanja daje detaljnu sliku križanja iz zraka. Uz to, photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja na vašoj ruti, uključujući okolni pejzaž. Strelice jarkih boja pokazuju u kojoj traci trebate voziti, a nüviCam čak će prikazivati i stvarne prometne znakove koji se pojavljuju na vašoj ruti.

Foursquare dodaje milijune novih točaka interesa
nüviCam LM olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa kao što su tvrtke, trgovine, restorani i druga odredišta. U našoj se bazi podataka točaka interesa nalaze i relevantne informacije dobivene putem usluge Foursquare. Sada će se prilikom pretraživanja na vrhu popisa pojaviti relevantni Foursquare rezultati. To je jednostavan način za otkrivanje novih i popularnih restorana, trgovina i mnogih drugih mjesta.
Ako s nüviCam uređajem koristite aplikaciju Smartphone Link, možete se prijaviti na uslugu Foursquare i pregledavati detaljnije informacije o točki interesa kao što su ocjene, raspon cijena i radno vrijeme.

Odaberite gdje točno trebate ići
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi točno određeno mjesto. Ako navigirate do trgovačkog centra, funkcija Direct Access osigurat će dodatne podatke o lokacijama točno određenih trgovina koje se u njemu nalaze. Funkcija Direct Access vodit će vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu.

Pripazite na najnovije kamere za nadzor brzine
nüviCam LM sadrži naš jedinstveni sustav Cyclops za kamere za nadzor brzine koji vas precizno i u stvarnom vremenu upozorava na kamere i ograničenja brzine u pojedinom smjeru. Potpuna baza podataka sigurnosnih kamera već je učitana u vaš sustav za satelitsku navigaciju. No možete primati redovite ili jednokratne nadogradnje kako biste bili sigurni da uvijek znate za najnovije lokacije s kamerama te kako biste mogli voziti sigurno i poštujući prometne propise.

Upozorenja o blizini školske zone
Dobar vozač je oprezan vozač. Osobito ako su u blizini djeca. Kako bi vam pomogao, nüviCam LM oglašava zvučno upozorenje i prikazuje upozorenje na zaslonu svaki put kad se približite školskoj zoni. Prikazano ograničenje brzine također se mijenja u ograničenje brzine u školskoj zoni.
Šifra artikla 40922-00084
Brand Garmin
Ekran 15,4 cm (6"), WVGA zaslon u boji s tehnologijom TFT i bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Baterija Punjiva litij-ionska baterija
Boja Crna
Dimenzije artikla 18.3x9.4x1.5 cm
Težina artikla 319.2 g
Fizičke specifikacije i performanse
Physical dimensions 18,3 x 9,4 x 1,5 cm (Š x V x D) (D = 3,3 cm s kamerom)
Veličina zaslona, ŠxV 13,6 x 7,2 cm; dijagonala 15,4 cm
Display resolution, WxH 800 x 480 piksela
Display type WVGA zaslon u boji s tehnologijom TFT i bijelim pozadinskim osvjetljenjem
Weight 319,2 g
Battery Punjiva litij-ionska baterija
Battery life Do 30 minuta
Water rating Ne
High-sensitivity receiver Da
Headphone jack/audio line-out Ne
Karte i memorija
Preloaded street maps Da
Includes lifetime map updates Da
3-D buildings and landmarks view Ne
nüMaps Guarantee
Da

Built-in memory Ugrađeni solid state pogon
Accepts data cards microSD™ kartica od 4 GB (ne isporučuje se)
Custom POIs (ability to add additional points of interest) Da
Waypoints/favorites/locations 1000
Navigacijske funkcije
Speaks street names (e.g. "Turn right ON ELM STREET in 500 ft.") Da
Voice-activated navigation (operate device with spoken commands) Da
Traffic compatible (routes around traffic with a receiver and subscription) Ne
Lifetime traffic updates (receive free lifetime traffic updates) Ne
Lane assist (guides to proper lane for navigation) Da
Junction view (displays junction signs) Da
Route avoidance (avoid highways, tolls etc.) Da
XM® compatible for U.S Ne
productSpecFeatureHandsFreeCall Da
Speed limit indicator (displays speed limit for most major roads in the U.S. and Europe) Da
View upcoming points of interest along route yes_(with_up_ahead)
MP3 player Ne
Dodatno
Funkcija upozorenja na izlazak iz trake: da
Sustav izbjegavanja frontalnog sudara: da
Garmin Real Vision™: da
Magnetski nosač: da
Planer puta: da
Zapisnik puta: da
Foursquare: da
Funkcija Direct Access: da
Live usluge možete primati putem kompatibilnog iPhone® uređaja ili pametnog telefona sa sustavom Android™ s aplikacijom Smartphone Link.

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se