Košarica 0
Garmin nüvi 58LMT Europe

Još pregleda

  • Garmin nüvi 58LMT Europe
  • Garmin nüvi 58LMT Europe
  • Garmin nüvi 58LMT Europe

Garmin nüvi 58LMT Europe

Jednostavan GPS navigacijski uređaj s 5-inčnim zaslonom s dvostrukom orijentacijom. Navigacija ima prethodno učitane detaljne karte Europe s besplatnim nadogradnjama lifetime karata i sustavom izbjegavanja prometa. Garmin Real Directions™ daje upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi orijentire i signalizaciju. Pronađite nove i popularne restorane, trgovine i druge sadržaje zahvaljujući aplikaciji Foursquare®. Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke.
Namjenska i jednostavna GPS navigacija
Elegantan nüvi 58LMT opremljen je svijetlim 5-inčnim zaslonom s dvostrukom orijentacijom pa se može koristiti i u vodoravnom i u okomitom položaju.
Detaljne karte s besplatnim nadogradnjama
nüvi 58LMT isporučuje se s prethodno učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatne nadogradnje lifetime karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije dostupne karte, točke interesa i navigacijske podatke. Nove karte besplatno možete preuzimati tijekom vijeka trajanja svog GPS navigacijskog uređaja.
Besplatan lifetime sustav izbjegavanja prometa
nüvi 58LMT opremljen je Garmin prometnim informacijama koje vam omogućuju da više vremena provedete u pokretu. Uz Garmin prometne informacije vaša je karta vožnje uvijek na zaslonu. Upozorenja o prometu pojavljuju se na bočnoj strani karte, a poruke o stanju u prometu usto se i izgovaraju. Garmin prometne informacije daju detaljne podatke o situaciji, na primjer koliko je očekivano trajanje zastoja i postoji li mogućnost obilaska. Mogu vam čak i potvrditi nalazite li se na najbržoj ruti. Uz lifetime prometne informacije vaš će nüvi 58LMT tijekom cijelog vijeka trajanja primati besplatne prometne informacije, i to bez oglasa i bez naknada za pretplatu. Garmin prometne informacije dolaze izravno na vaš nüvi, što znači da ne morate imati pametni telefon.
Garmin Real Directions™
nüvi 58LMT daje novo značenje govornim uputama skretanje-po-skretanje jer funkcija Garmin Real Directions daje lako razumljive upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Ne morate se više mučiti i pokušavati pročitati nazive ulica. Umjesto toga, poslušajte jasno izgovorene upute, npr. "Skrenite lijevo poslije benzinske postaje".
Foursquare dodaje milijune novih točaka interesa
nüvi 58LMT olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa kao što su tvrtke, trgovine, restorani i druga odredišta. U našoj se bazi podataka točaka interesa nalaze i relevantne informacije dobivene putem usluge Foursquare. Sada će se prilikom pretraživanja na vrhu popisa pojaviti relevantni Foursquare rezultati. To je jednostavan način za otkrivanje novih i popularnih restorana, trgovina i mnogih drugih mjesta.
Odaberite gdje točno trebate ići
Funkcija Direct Access pojednostavljuje kretanje do odabranih složenih odredišta, kao što su trgovački centri ili zračne luke, tako što unutar veće lokacije pronalazi točno određeno mjesto. Funkcija Direct Access vodit će vas čak i kroz parkirališta kako biste pronašli ulaz koji je najbliži vašem odredištu. Ako navigirate do trgovačkog centra, funkcija Direct Access osigurat će dodatne podatke o lokacijama točno određenih trgovina koje se u njemu nalaze. Na primjer, "Stigli ste u trgovački centar Woodfield Mall. Trgovina Anthropologie nalazi se unutra, na gornjoj razini."
Brzi pregled mnoštva informacija
Više nema potrebe za traženjem teško čitljivih ili nepostojećih znakova s nazivima, odsada jednim pogledom na nüvi 58LMT možete vidjeti ulicu u kojoj se trenutno nalazite. nüvi također prikazuje ograničenje brzine, trenutnu brzinu i vrijeme dolaska.
Uz funkciju Nadolazi lako možete pronaći željena mjesta bez napuštanja karte. Dok se vozite po ruti, funkcija Nadolazi neprestano vam pruža informacije o obližnjim uslugama, uključujući restorane, benzinske postaje i bankomate. Ni to nije sve, funkcija Nadolazi može se prilagođavati pa uvijek možete saznati lokaciju omiljenih odredišta na svom putu.
Lakše pretraživanje, brže pronalaženje
nüvi 58LMT sadrži polje za pretraživanje koje olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa, sve na jednom mjestu. Odsada jednostavno unesite kategoriju (npr. "pizza"), punu adresu ili naziv ("Starbucks") i nüvi 58LMT brzo će prikazati rezultate vašeg pretraživanja.
Šifra artikla 40922-00058
Brand Garmin
Ekran 5" 480 x 272
Baterija punjiva litij-ionska baterija (do 2 h)
Boja crna
Težina artikla 180 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 5" WQVGA zaslon u boji s tehnologijom TFT i bijelim pozadinskim osvjetljenjem, 480 x 272
Baterija: punjiva litij-ionska baterija (do 2 h)
Prijemnik visoke osjetljivosti
Prethodno učitane karte ulica
Uključuje doživotna ažuriranja karte
nüMaps jamstvo
Ugrađena memorija: interni solid state pogon
Prihvaća podatkovne kartice microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa)
Međutočke/favoriti/lokacije: 1000
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft.")
Kompatibilno s prometom (izrada rute oko prometa s prijemnikom i pretplatom)
Doživotno ažuriranje stanja u prometu (primajte besplatna doživotna ažuriranja stanja u prometu)
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju)
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja)
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.)
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)
Pogledajte nadolazeće točke interesa na ruti
Planer puta: da
Zapisnik puta: da
Dimenzije: 13,9 x 8,6 x 2,0 cm
Težina: 180.1 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se