Košarica 0
Garmin nüvi 2497LMT Europe + AdriaRoute

Još pregleda

  • Garmin nüvi 2497LMT Europe + AdriaRoute
  • Garmin nüvi 2497LMT Europe + AdriaRoute

Garmin nüvi 2497LMT Europe + AdriaRoute

Lifetime maps i traffic, Real Directions koji daje prirodnije upute, upozorenja na kamere za nadzor brzine, Live usluge, pozivanje bez korištenja ruku i još mnogo toga – nüvi 2497LMT napredni je uređaj za navigaciju dizajniran da vam osigura sigurnije i brže putovanje bez stresa. Nüvi 2497LMT opremljen je 4,3-inčnim zaslonom visoke rezolucije s dvostrukom orijentacijom koja omogućuje upotrebu u vodoravnom i okomitom položaju. Uz detaljnu kartu Europe dobivate i AdriaROUTE kartu na microSD kartici.

Detaljne karte s besplatnim ažuriranjima
Nüvi 2497LMT isporučuje se s učitanim detaljnim kartama Europe. Uz besplatna ažuriranja lifetime karata vaše će rute sigurno uvijek prikazivati najnovije karte, točke interesa i navigacijske podatke. Za vrijeme cijelog vijeka trajanja vašeg uređaja najnovije karte bez naknade možete preuzeti do četiri puta godišnje.
Nüvi 2497LMT olakšava pronalaženje adresa i milijuna točaka interesa kao što su tvrtke, trgovine, restorani i druga odredišta. Isporučuje se s prethodno učitanim točkama interesa pa za njih ne morate unositi adresu. Dovoljno je da odaberete jednu ili više točaka i brzo i jednostavno navigirate do njih. Možete dodati i svoje točke interesa.
AdriaRoute
AdriaRoute NT karta je detaljna cestovna rutabilna karta jugoistočne Europe. Karta uključuje detaljnu cestovnu mrežu 7 država.
Lifetime Traffic
Nüvi 2497LMT isporučuje se s besplatnim sustavom Lifetime Traffic koji vam za vrijeme vožnje daje pouzdana upozorenja na nezgode ili zastoje na putu. Tu je i sveobuhvatno pokrivanje autocesta i glavnih autoputova u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi. Nema daljnjih pretplata – izvadite ga iz kutije i koristite - besplatno. Upozorenja o prometu pojavljuju se na bočnoj strani karte, a izvješća o stanju u prometu također se i izgovaraju. Usluga Garmin prometne informacije daje detaljne podatke o situaciji, na primjer koliko je očekivano trajanje zastoja i postoji li mogućnost obilaska. Može vam čak i potvrditi nalazite li se na najbržoj ruti. Usluga Garmin prometne informacije aktivira se glasom i odgovara na izgovorene zahtjeve. Lifetime traffic omogućuje vam besplatne informacije o prometu za vrijeme cijelog vijeka trajanja uređaja nüvi 2497LMT.
Pripazite na najnovije kamere za nadzor brzine
Uređaj nüvi 2497LMT sadrži naš jedinstveni sustav Cyclops za kamere za nadzor brzine koji vas precizno i u stvarnom vremenu upozorava na kamere i ograničenja brzine u pojedinom smjeru. Potpuna baza podataka sigurnosnih kamera već je učitana u vaš uređaj za navigaciju. No možete primati redovita ili jednokratna ažuriranja kako biste bili sigurni da uvijek znate za najnovije lokacije s kamerama te kako biste mogli voziti sigurno i poštujući prometne propise.
Moć vašeg glasa
Bogata oprema uređaja nüvi 2497LMT uključuje i navigaciju s glasovnom aktivacijom. Dovoljno je da izgovorite svoje odredište i uređaj odgovara dok su vam ruke i dalje na upravljaču. Naravno, navigirati možete i putem sučelja na zaslonu osjetljivom na dodir.
Garmin Real Directions™ uz Garmin Real Voice™
Nüvi 2497LMT opremljen je i jedinstvenim značajkama stvarne navigacije tvrtke Garmin. Jedna od tih značajki je i Real Directions koja daje upute kakve biste dobili od prijatelja i koristi prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju. Na primjer, upute mogu biti da "skrenete lijevo preko mosta" ili "skrenete desno odmah poslije katedrale". Upotreba prepoznatljivih orijentira čak i na nepoznatim cestama znači da ne morate neprestano tražiti nazive ulica što će vam olakšati vožnju i osigurati da nikada ne krenete u krivom smjeru. Uz to, uživat ćete i u prirodnijoj boji glasa i realističnim slikama prometnih znakova.
Pozivanje bez korištenja ruku pomoću Bluetooth® veze
Sinkronizirajte svoj telefon s Bluetooth vezom i nüvi 2497LMT i pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika pozivajte bez korištenja ruku. Telefon možete spremiti na sigurno u pretinac za rukavice, džep ili torbicu i bez skidanja ruku s upravljača ili pogleda s ceste pozivati ili primati pozive.
Šifra artikla 40922-00036
Brand Garmin
Ekran 4,3" 480 x 272
Baterija punjiva litij-ionska (do 2,5 h)
Boja Crna
Težina artikla 155 g
Jamstvo 2 godine
Zaslon: 4,3" WQVGA TFT zaslon u boji s ručnom dvostrukom orijentacijom i bijelim pozadinskim osvjetljenjem, 480 x 272
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: do 2,5 sata
Prijemnik visoke osjetljivosti
Prethodno učitane karte ulica
Uključuje doživotna ažuriranja karte
nüMaps jamstvo
Ugrađena memorija: interni solid state pogon
Prilagođene točke interesa (mogućnost dodavanja dodatnih točaka interesa)
Međutočke/favoriti/lokacije: 1000
Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite udesno NA ULICU ELM za 500 ft.")
Navigacija s glasovnom aktivacijom (upravljanje uređajem glasovnim naredbama)
Kompatibilno s prometom (izrada rute oko prometa s prijemnikom i pretplatom): Da (uključen prijamnik i doživotni prijam)
Doživotno ažuriranje stanja u prometu (primajte besplatna doživotna ažuriranja stanja u prometu)
Pomoć za trake (vodi vas do odgovarajuće trake za navigaciju)
Prikaz križanja (prikazuje znakove križanja)
Izbjegavanje rute (izbjegavanje autoceste, naplate cestarine itd.)
Bluetooth® bežična tehnologija
Pokazatelj ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu cesta u SAD-u i Europi)
Planer puta
Zapisnik puta
Dimenzije: 12,2 x 7,6 x 1,9 cm
Težina: 155 g

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se