Košarica 0
Garmin Forerunner 25 HRM, black-red

Garmin Forerunner 25 HRM, black-red

Napredujte kao trkač uz ovaj jednostaven muški Garmin Forerunner crno-plavi sat za trčanje s GPS-om koji prati koliko ste daleko, brzo i dugo trčali. Spojite ga s pametnim telefonom i uz obavijesti o pozivima i porukama ostanite povezani i dok trčite. Uz sat dolazi i dodatan monitor za mjerenje srčanih otkucaja. Trčite sa srcem a mi ćemo za vas pripremiti tehnologiju koja će vam to dodatno olakšati.
Trenirajte s više srca
Kompatibilnost s vašim otkucajima srca omogućuje ovom Garmin satu da vas tijekom trčanja na vrijeme obavijesti je li pameteno u posljednjim etapama treninga pojačati tempo ili ga je najbolje usporiti. Uz ovaj sat dostupan je i jednostavan uvid u potrošene kalorijen i pretrčane korake.
Praćenje aktivnosti između perioda neaktivnosti
Vaša želja u potrazi za željenom formom ne završava posljednjom minutom trčanja. Forerunner prati i vaše svakodnevne aktivnosti, bilo da se nalazite unutar vašeg doma ili obavljate aktivnosti na otvorenom.
Ostanite povezani
Garmin sat moguće je povezati s vašim smartphonom i tako pratiti svoje aktivnosti preko mobitela. Sve zapise moguće je prenijeti i na računalo. A kako bi se povezali s drugim fitness zajednicama, pridružite se besplatnoj online fitness zajednici - Garmin Connect. U ovoj zajednici možete vidjeti vaše dosadašnje rute trčanja, dobiti više detalja o svakom kilometru koji ste pretrčali, vidjeti sažetak vaših dnevnih aktivnosti i podjeliti svoje iskustvo i konkretne rezultate s prijateljima. Možete se priključiti online izazovima i tako osvojiti virtualne bedževe za extra motivaciju. Ovaj pametan sat ima i opcija praćenja trčanja uživo gdje drugima možete omogućiti pristup kako bi vidjeli vaše trčanje u realnom vremenu.
Šifra artikla 40907-01195
Brand Garmin
Ekran 23 x 23 mm, 128 x 128 piksela
Vrsta Smart satovi
Boja Crno/crvena
Dimenzije artikla 40.2x47.0x13.9 mm
Težina artikla 39 g
Jamstvo 2 godine
Dimenzije: 40,2 x 47,0 x 13,9 mm
Veličina zaslona: 23 x 23 mm
Rezolucija zaslona: Š x V 128 x 128 piksela
Težina: 39 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: 10 tjedana kao sat; 10 sati u načinu rada za treniranje.
Vodootporan: Da (50m)
GPS: Da
Prihvaća podatkovne kartice: Ne
Povijest: 7 aktivnosti
Monitor pulsa: Da (neke verzije)
Nožni senzor: Da (dodatno)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine): Da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga): Da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj): Da
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa: Da
Izračun potrošenih kalorija: Da
Prilagodljivi zaslon(i): Da
Otpornost na udarce: Da Brojač koraka: Da Automatsko određivanje dnevnih ciljeva: Da Hibernacija monitora prilikom perioda nekativnosti: Da Automatska sinkronizacija s računalom: Da Kompatibilnost Garmin Connect™: Da Dodatno: vremenska, duljinska i kalorijska upozorenja, zajedno s upozorenjima o otkucajima srca i hodanju/trčanju

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se