Košarica 0
Garmin Forerunner 230 crno/bijeli

Garmin Forerunner 230 crno/bijeli

Pokretnost uz Garmin Forerunner 230 crno-bijeli sportski sat koja će tijekom cijelog dana biti nesputana? Otkrijte tehnologiju koja oduševljava i postignite maksimum u trčanju! Otkrijte koje je vaše idealno doba dana, uključite sat u modul prikladan za trčanje i upustite se u avanturu koja će vam uljepšati svaki doživljaj brzine u vašim nogama. Jer Garmin voli trčanje - isto kao i vi!
Prilagodite sat svom treningu
Ne postoje dva trkača koji imaju iste rezultate ili iste ciljeve. Svi smo različiti i posebni te zato ovaj sat nudi opciju preuzimanja naprednih modula vježbanja i treninga. I sve to uz Garmin Connect program. Uz ovaj program možete personalizirati i polja s podacima, vizualni identiteti sata, widgete i aplikacije.
Trčanje na otvorenom i u zatvorenom
Ugrađeni mjerač brzine bilježi udaljenost i vaš tempo kada radite u zatvorenim prostorima, poput aktivnosti na traci za trčanje. Kada završite s ovom vrstom trčanja, ove informacije Garmin Forerunner 235 satu služe kao mapa praćenja vaših koraka i potrošnje kalorija tijekom dana. Podsjeća vas i da je potrebno kretati se nakon sat vremena sjedenja. Ovaj sat ima mogućnost lociranja vaše lokacije uz GPS i GLONASS opciju - bilo da se nalazite u šumi ili u blizini nebodera.
Odredite svoj period trčanja
Kratki i lako razumljivi grafikoni, zajedno s kartama koje bilježe naše aktivnosti napredna su opcija koja će nam na svakodnevnoj razni ukazati greške koje radimo i kako poboljšati svoje trčanje. S Garmin Connect online opcijom možete se natjecati u mjerljivim rezultatima s obitelji i prijateljima, uspoređujući svoje rezultate u realnom vremenu. Koristeći opcije ovog sata, na raspolaganju vam stoji i mogućnost pregleda aktualnih vremenskih uvjeta i vremenske prognoze.
Šifra artikla 40907-01008
Brand Garmin
Ekran 31.1 mm, 215 x 180 piksela
Baterija Punjiva litij-ionska baterija. Trajanje: 9 tjedana kao sat (sat+praćenje aktivnosti+obavijesti+mjerenje otkucaja srca); 11 sati u načinu rada za treniranje.
Vrsta Smart satovi
Boja Crno-bijeli
Dimenzije artikla 45x45x11.7 mm
Težina artikla 42 g
Jamstvo 2 godine
Dimenzije: 45 x 45 x 11.7 mm
Veličina zaslona: 31.1 mm
Rezolucija zaslona: Š x V 215 x 180 piksela Zaslon u boji: Da
Težina: 42 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije: 9 tjedana kao sat (sat+praćenje aktivnosti+obavijesti+mjerenje otkucaja srca); 11 sati u načinu rada za treniranje.
Vodootporan: Da (50m)
GPS: Da GLONASS: Da Visokoosjetljiv prijemnik: Da Pametne obavijesti (e-mailovi, poruke i ostale obavijesti korištenje prilikom povezivanja s pametnim telefonom): Da Obavijesti vibracijom: Da Kontrola glazbe: Da "Find my phone" opcija: Da VIRB® kontrola: Da Funkcije sata: uključuje datum i alarm
Povijest: 200 sati aktivnosti Senzor brzine vožnje biciklom: Da (dodatno) Opcije osobnog najboljeg rezultata, savjetovanja opravka tijela, predviđanja utke i ubrzanja: Da
Monitor pulsa: Da
Nožni senzor: Da (dodatno)
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine): Da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga): Da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj): Da Auto Scroll (prolaženje kroz podatke tijekom vježbanja): Da Intervalni trening (izračunajte intervale vježbanja i odmora): Da
Izračunavanje kalorija na temelju pulsa: Da
Izračun potrošenih kalorija: Da Efeketi treninga (utjecaj vaših aktivnosti na fizičko stanje organizma): Da
Prilagodljivi zaslon(i): Da
Otpornost na udarce: Da Brojač koraka: Da Automatsko određivanje dnevnih ciljeva: Da Hibernacija monitora prilikom perioda nekativnosti: Da Automatska sinkronizacija s računalom: Da Kompatibilnost Garmin Connect™: Da Dodatno: vremenska, duljinska i kalorijska upozorenja, zajedno s upozorenjima o otkucajima srca i hodanju/trčanju

Ocijeni i komentiraj proizvod

Samo registrirani korisnici mogu davati ocjene. Molimo, registrirajte se